Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
πως αισθανεσαι μπακουρι χωρις φιλους και απαξιωμενος να προσπαθεις να το παιξεις ιντερνετ γουωριορ;αλλοι βγαινουν με γυναικες,διασκεδαζουν και εσυ κλαις φοιτητης,ανεργος και απαξιωμενοςΚαι πως αισθάνθηκες που σε απαξίωσε ο ταρίφας για μια λούγκρα;
ωριμη και νεανικη πουτσα θα φας συνδυασμος αχτυπητος για το σουφρακι σου
αποφασισε τι ειμαι;χαπακιας,αλκοολας;Πουστροχαπάκια, πόσες φορές έχει δώσει κώλο για τη δόση σου;
πως αισθανεσαι μπακουρι χωρις φιλους και απαξιωμενος να προσπαθεις να το παιξεις ιντερνετ γουωριορ;αλλοι βγαινουν με γυναικες,διασκεδαζουν και εσυ κλαις φοιτητης,ανεργος και απαξιωμενος![]()
αποφασισε τι ειμαι;χαπακιας,αλκοολας;στειλε μου διευθυνση να σου στειλω τα αποτελεσματα των εξετασεων μου
![]()
ειμαι νεος,αισθανομαι νεος,φαινομαι νεοτερος και κυκλοφορω με πιτσιρικες.Εσυ απλα φαντασιωνεσαι ενα θυληκο κοιταγμα,ενα φιλι,μια σημασια να σου δωσουν.Φοιτητή και πιτσιρίκο με φαντάζεσαι εσύ γιατί αυτό είναι το αντικείμενο του πόθου σου. Πέφτεις για ύπνο και ονειρεύεσαι Σταματάκηδες και Ολλανδούς να σου γαργαλάνε την ξεχειλωμένη κωλότρυπα.![]()
πως αισθανεσαι μπακουρι χωρις φιλους και απαξιωμενος να προσπαθεις να το παιξεις ιντερνετ γουωριορ;αλλοι βγαινουν με γυναικες,διασκεδαζουν και εσυ κλαις φοιτητης,ανεργος και απαξιωμενος![]()
θα ηθελες να σε γαμησω γιατι βλεπεις και διαβαζεις οχι απο μενα αλλα απο αλλα νικ που βγαινω,διασκεδαζω και περναω καλα και εσυ σκυλιαζεις και κλαις πανω απο το πισακι σου χτυπωντας ενεσεις θοραζινηςΠούστης είσαι σίγουρα.
Για τα άλλα μόνο αν πιστέψουμε τα λεγόμενα σου.
Και πως αισθάνθηκες που σε απαξίωσε ο ταρίφας για μια λούγκρα;
Εσύ 20 χρονών σαν τα κρυόκωλα τα νερά κι αυτός 45 και σας πέρασε για ζευγάρι; Τόσο μαλάκες είναι οι ταξιτζήδες πια;
μην λες τετοια θα τις κοψει ο κοντοςΕγώ τον απαξίωσα πρώτη τον ταρίφα.
Μικροδείχνει πολύ ο δάσκαλος.![]()
κατσε λιγο θα εχει γελιο.Θα με πει πουστροχαπακια σε λιγοπροβλεπω ολονυχτια
νυχτα παιδες
καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
Τι κάνεις εσύ; Άσε εγώ τι έπαθα, σαν πρωτάρα την πάτησα. >![]()
με προλαβατε στο παρα κλικκατσε λιγο θα εχει γελιο.Θα με πει πουστροχαπακια σε λιγο![]()
Εγώ τον απαξίωσα πρώτη τον ταρίφα.
Μικροδείχνει πολύ ο δάσκαλος.![]()
αγχωνεσαι;βρες και εσυ γυναικα μπορειςΜε τον σισι φασωθήκατε τουλάχιστον; Αν και αμφιβάλλω, πολύ υπερκινητικό τον βλέπω
με προλαβατε στο παρα κλικ