kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γερασες και ξεχνας, η ξανθια απο το " επι της Πατησιων "
α ναι εκεί ήταν πριν από λίγο συμπαθής κυρία κοιμισμένη-ευγενική
γερασες και ξεχνας, η ξανθια απο το " επι της Πατησιων "
οπα παιζει να εκανα μλκια τοτεΜια χαρα τύπε, ενημερωθηκα οτι χθες κατι γραφοταν για μενα αλλά σημερα ειδα οτι εχουν σβηστει![]()
χέζω το 3-ντι μαν , αυτό και τα νάτσος σου λέω απαξίωσαν την έβδομη τέχνη που θα σβήσει δίχως τους σινεφίλ, τα παιδάκια και οι χοντρές δεν αρκούν για να το σώσουν![]()
Εχει φαση ρε μαν
Μια χαρα τύπε, ενημερωθηκα οτι χθες κατι γραφοταν για μενα αλλά σημερα ειδα οτι εχουν σβηστει![]()
Ουτε σε μενα αρεσουν αλλα παω για το ηχητικο του θεματοsΠιο μαλακια απο τα νατσος δεν παιζει να υπαρχει
Οχι ρε, σιγα. Βλεπω τωρα οτι γραφτηκαν και σημερα καποια πραγματα.οπα παιζει να εκανα μλκια τοτε![]()
Κάτι ακούστηκε ότι δε γαμάς καλά αλλά εγώ δεν το πιστεύω
Ξερεις τι ειναι το πιο αστειο ρε τύπε?Κάτι ακούστηκε ότι δε γαμάς καλά αλλά εγώ δεν το πιστεύω
οκΟχι ρε, σιγα. Βλεπω τωρα οτι γραφτηκαν και σημερα καποια πραγματα.
Μιλαμε εχω κλασει στο γελιο.
υπαρχει οντως αυτη η λεξη? νομιζα οτι την επινοησα τωραΞερεις τι ειναι το πιο αστειο ρε τύπε?
Οτι η συγκεκριμενη κοπελα οχι μονο δεν ειπε ποτέ τιποτα κακο για μενα, αλλά μονο μπούλενα δεν ειναι.
Κι ετσι και της πω τι γραφεται εδω, την εχω ικανη να γαμησει αντρικα κωλαρακια ανετα.
Εμενα δεν με νοιαζουν τα χαζα.
Εκεινην ομως δεν ξερω...
Ε ναι ρε, τι φανταστηκες?
Ε ποιο να ειναι το θηλυκο τού μπούλης?υπαρχει οντως αυτη η λεξη? νομιζα οτι την επινοησα τωρα![]()
Ε ποιο να ειναι το θηλυκο τού μπούλης?
Μπουλίτσα?
Αυτα μονο ο Κοσμας τα ξερει μαγκες ..
αφού βγαίνει από το μπε-μπούλης πρέπει να είναι μπούλα ;)
.....Και συμφωνα με τα κιλα μπορει και μπαουλα..
.....Και συμφωνα με τα κιλα μπορει και μπαουλα..
Για την ακριβεια, αυτες που ΕΣΕΙΣ θεωρειτε χοντρες.αν δεν κάνω λάθος ο άλεξ έχει πει ότι του αρέσει να γαμάει χοντρές συνήθως![]()
αν δεν κάνω λάθος ο άλεξ έχει πει ότι του αρέσει να γαμάει χοντρές συνήθως![]()