redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
:o :o :o :o :o :o :oρεντ εισαι τοσο γιωτας που δεν ξερεις ουτε τα ρολογια να φτιαξεις
:o :o :o :o :o :o :oρεντ εισαι τοσο γιωτας που δεν ξερεις ουτε τα ρολογια να φτιαξεις
:o :o :o :o :o :o :o
κατι τρελους γκοθ που χτυπιουνται με κατι σαδομαζοχιστικα βιντεοτι είχε εκεί![]()
κατι τρελους γκοθ που χτυπιουνται με κατι σαδομαζοχιστικα βιντεο
κατι τρελους γκοθ που χτυπιουνται με κατι σαδομαζοχιστικα βιντεο
πρωτη φορα παω σε γκοθαδικα. για 5 ευρω δεν ειναι ασχημα αλλα τπτ το ιδιαιτερο.μαλλον δεν ειναι το στυλ μουΌποτε περνάω έξω από γκοθάδικα κάνω στο σταυρό μου σαν τη τζέση παπουτσή στους στάβλους της εριέτας ζαϊμη
δεν εκανα τπτ γτ να απαντησωxaxaxa
ουτε που απαντησε ;)
σαν πολυ ανοχη δεν εχουμε δειξει σε wannabe πιρφορους που τολμανε και απουσιαζουν απο το θρεντ ΜΑΣ επειδη......επειδη.....(δε μπορω να εκστομισω τετοιο πραγμα).....επειδη......πιρφοριζουν με ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ??? :Sο προδοτης ο Μαριος που ειναι ? βρηκε καμια γυναικα-ποντικι για γκομενα και χαθηκε και αυτος ...
σαν πολυ ανοχη δεν εχουμε δειξει σε wannabe πιρφορους που τολμανε και απουσιαζουν απο το θρεντ ΜΑΣ επειδη......επειδη.....(δε μπορω να εκστομισω τετοιο πραγμα).....επειδη......πιρφοριζουν με ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ??? :S
αυτα που ξερανε κομμεναη ζωη τους ολη ειναι το τσατ/σπαμ/νωντοθρεντ
ΤΕΛΟΣ![]()
Ειμαι κοντα φιλε.ο προδοτης ο Μαριος που ειναι ? βρηκε καμια γυναικα-ποντικι για γκομενα και χαθηκε και αυτος ...
και κοντα θα μεινεις ;)Ειμαι κοντα φιλε.![]()
Λαστ , λες ο βατραχος να πηγε ρομαντικο σινεμαδακι με την καμμένη γκομενιτσα του ? και να τον στειλει να κατσει στην ουρα για να της παρει ποπ-κορν να χλαπακιασει η βρωμα ?