Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
μαν ο βάρος έχει γόμενες εγώ άμα κάτσει κανά κοκαλάκι ;)
γεια σου καυλακι , πως παει η δουλεια που εχεις πιασει τα Σαβ/κα για να συμπληρωσεις το πενιχρό εισοδημα σου ??
μαν ο βάρος έχει γόμενες εγώ άμα κάτσει κανά κοκαλάκι ;)
την ψωνισες κιολας κιτρινε πιρφορε?
προσεχε.μην ξεχνας που ανηκεις. ;)
η γκομενα ειναι περαστικη,το σαιτ ειναι η ζωη σου. ;)
γεια σου καυλακι , πως παει η δουλεια που εχεις πιασει τα Σαβ/κα για να συμπληρωσεις το πενιχρό εισοδημα σου ??![]()
ο ταφτααρ εφυγε γτ τα σπασε με την κελλυ απ οτι καταλαβαμαν όλα μια συνήθεια είναι αν αύριο κλείσει το σάιτ όλοι θα μείνουμε άστεγοι ;) κάποιοι τότε θα μετακινηθούν στους δίπλα, κάποιοι στους παραδίπλα, κάποιοι θα αρχίσουν να διαβάζουν κανένα βιβλίο ;) όλα έχουν ένα τέλος καλύτερα να το βάζεις ο ίδιος παρά να σε βρίσκει αυτό απροετοίμαστο, ο ταφτααρ μας έδειξε τον δρόμο ο πίστο δεν μετράει γιατί την κοπάνησε για γκόμενα και το έχουν κάνει αρκετοί αυτό φαντάζομαι ;)
μαν όλα μια συνήθεια είναι αν αύριο κλείσει το σάιτ όλοι θα μείνουμε άστεγοι ;) κάποιοι τότε θα μετακινηθούν στους δίπλα, κάποιοι στους παραδίπλα, κάποιοι θα αρχίσουν να διαβάζουν κανένα βιβλίο ;) όλα έχουν ένα τέλος καλύτερα να το βάζεις ο ίδιος παρά να σε βρίσκει αυτό απροετοίμαστο, ο ταφτααρ μας έδειξε τον δρόμο ο πίστο δεν μετράει γιατί την κοπάνησε για γκόμενα και το έχουν κάνει αρκετοί αυτό φαντάζομαι ;)
ο ταφτααρ εφυγε γτ τα σπασε με την κελλυ απ οτι καταλαβα
υπαρχουν και μελη που λογω γκομενας ξεκινησαν να γραφουν εδω παντως να ξερεις![]()
Μονο αυτοι οι δρομοι υπαρχουνε??? Η ο εναs η ο αλλοs??
Διαφωνω καθετωs....Ολα μπορουν να συνυπαρξουν σε παραλληλουs δρομουsέτσι είναι λυπάμαι![]()
υπαρχουν και μελη που λογω γκομενας ξεκινησαν να γραφουν εδω παντως να ξερεις![]()
λίγα μου δίνεις για να σου ανοίγω τον κώλο![]()
Διαφωνω καθετωs....Ολα μπορουν να συνυπαρξουν σε παραλληλουs δρομουs
εννοειτε οτι σου δινω λιγα , αφου δεν μπορεις
Ολα μιμουντε την ζωη σου τυπε , εισαι "λιγος" θα παιρνεις λιγα ...ολα εν σοφια εποίησε![]()
Αν συναντηθουν θα υπαρξει προβλημα......Και οσο αναπνεω δεν θα γινει αυτομαν όταν η ζωή σου κινείται σε παράλληλες ευθείες που δεν συναντιούνται ποτέ χάνεις τον προορισμό σου![]()
Αν συναντηθουν θα υπαρξει προβλημα......Και οσο αναπνεω δεν θα γινει αυτο
Και γιατι να κοιταξω πισω??? Επειδη μου το λεs εσυ???στο τέλος θα κοιτάξεις πίσω να δεις το μεγάλο κενό που θα υπάρχει ανάμεσά τους και θα σου κοπεί η ανάσα![]()
oxi.genika μιλαωεδώ εννοείς ότι τους πλήγωσε κάποια και το έριξαν στις πουτάνες και γνώρισαν το σάιτ![]()
Και γιατι να κοιταξω πισω??? Επειδη μου το λεs εσυ???
του δωσες το κωλαντερο στο χερι μανΚαι γιατι να κοιταξω πισω??? Επειδη μου το λεs εσυ???
oxi.genika μιλαω
αλλα γιατι εισαι τοσο περιεργος?το χεις ψαξει?
![]()