neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αν της αρεσει να τρωει ξυλο θα με κανεις να το σκεφτωοχιτο δινει αλλα ειναι και ανωμαλιαρα
για τον νεο την προοριζω
εγω δεν τα μπορω αυτα φοβαμαι
![]()
αν της αρεσει να τρωει ξυλο θα με κανεις να το σκεφτωοχιτο δινει αλλα ειναι και ανωμαλιαρα
για τον νεο την προοριζω
![]()
[move][move]![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
νομιζει οτι εισαι κανενα παιδακι ακομα
Κλώνε.θεσ να γινεισ? η εισαι ασχημη και δεν θα σε γαμαει κανεισ?
απο οτι μου εχει πει γουσταρει να τον ξεφτιλιζει τον αντρααν της αρεσει να τρωει ξυλο θα με κανεις να το σκεφτω
απο οτι μου εχει πει γουσταρει να τον ξεφτιλιζει τον αντραθες; εισαι και μικρος λουκουμι θα της ερθει
θεσ να γινεισ? η εισαι ασχημη και δεν θα σε γαμαει κανεισ?
εδω σου ριχνω δικιο αλλα μην ξεχνας τι σου ειπα ;)φίλε ο μάριος κατά πάσα βεβαιότητα είναι σκατάς στην κανονική του ζωή και το βγάζει και στο νετ, επίσης είναι σκατένιο τρολ που αλλάζει στρατόπεδα και απόψεις κατά βούληση ανάλογα με το πώς θέλει να τρολάρει τον συνομιλητή ;)
μπαΚλώνε.
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
εδω σου ριχνω δικιο αλλα μην ξεχνας τι σου ειπα ;)
αχαχααχαχαχαχαχχαα ναι τον μπαναρανε ομωςέναν τύπο που είχε καμιά 500αρα ποστ (νομίζω) ποστ και έβαζε πάντα ιμότικον αλλά δεν έγραφε ποτέ τίποτα τον πρόλαβες ?![]()
οχιτο δινει αλλα ειναι και ανωμαλιαρα
για τον νεο την προοριζω
![]()
τυπε αμα δεν ηταν αλβανιδα και παντρεμενη θα μου την εστελνες. η φαντασιωση μου ειναι να βρω μια αφεντρα να την κανω σκυλακι απο το ξυλο και το γαμησι.... αχ θα γινει και αυτο καποτεαπο οτι μου εχει πει γουσταρει να τον ξεφτιλιζει τον αντραθες; εισαι και μικρος λουκουμι θα της ερθει
δεν ξερεις να ψυχολογεις νικφίλε ο μάριος κατά πάσα βεβαιότητα είναι σκατάς στην κανονική του ζωή και το βγάζει και στο νετ, επίσης είναι σκατένιο τρολ που αλλάζει στρατόπεδα και απόψεις κατά βούληση ανάλογα με το πώς θέλει να τρολάρει τον συνομιλητή ;)
εσυ εισαι πιστη βιολεττα;κριμα στον αντρα της :-
δεν τα ξες καλατυπε αμα δεν ηταν αλβανιδα και παντρεμενη θα μου την εστελνες. η φαντασιωση μου ειναι να βρω μια αφεντρα να την κανω σκυλακι απο το ξυλο και το γαμησι.... αχ θα γινει και αυτο καποτε![]()