kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οχιΣισι εχεις τριχωτο ποπο??![]()
ο δάσκαλος μου είπε ότι θα με αρχίσει με 125 στα μαθήματα όχι κατευθείαν μεγάλη και μένα πιο λογικό μου φαίνεται αυτό
μαλακα θα σκοτωθειΟ δασκαλος στο ειπε αυτο επειδη ειναι λιγα κυβικα αυτη και για να συνηθισεις τις ταχυτητες και τον συμπλεκτη , για να μην κανεις καμια μαλακια με την μεγαλη , αλλα δεν εισαι πιτσιρικι πες του .. κανε ενα σταματα ξεκινα με το 125 και μετα πες του να σου δωσει το 400 να την συνηθίσεις γιατι με αυτην θα δωσεις εξετασεις
είναι και αυτό μια αρχή![]()
πες μου το προγραμμα του γυμναστηριου να δω αν λες αληθεια.οχι![]()
εχω τελεια αναλογια τριχας στο κορμι
θες να δεις;
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.videoclub.gr/photos/SISSI%20.jpg[/img[/URL]]Σισι εχεις τριχωτο ποπο??![]()
οχι![]()
εχω τελεια αναλογια τριχας στο κορμι
θες να δεις;
![]()
Ο δασκαλος στο ειπε αυτο επειδη ειναι λιγα κυβικα αυτη και για να συνηθισεις τις ταχυτητες και τον συμπλεκτη , για να μην κανεις καμια μαλακια με την μεγαλη , αλλα δεν εισαι πιτσιρικι πες του .. κανε ενα σταματα ξεκινα με το 125 και μετα πες του να σου δωσει το 400 να την συνηθίσεις γιατι με αυτην θα δωσεις εξετασεις
οταν συναντηθουμε θα σε φερω σπιτι μου να το δεις ;)κετλερ.παγκο,κοιλιακοι,βαρακια γυμναστηριο το εκοψα δεν με βολευε ;)πες μου το προγραμμα του γυμναστηριου να δω αν λες αληθεια.;)
μαλακα θα σκοτωθει![]()
Θα με πας καμια βολτα με την μηχανη;η αρχή ήταν τα δερμάτινα μπουφάν μπάικερς και το ρέιμπαν![]()
ντρεπομαι μπροστα σε κοσμο να κανω διαφημιση στο κορμι μουσε ποια σημεια εχεις τρίχες ?![]()
μαλακα ΚΟΣΜΑΣ ειναι αυτοςοχι ρε μαν , γελοιο ειναι με συμπλεκτη ...
Θα με πας καμια βολτα με την μηχανη;![]()
οχι ρε μαν , γελοιο ειναι με συμπλεκτη ...