Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τί έγινε Μεμούλη,σε πήρε χαμπάρι και ο σταμούλης ότι κάνεις σέρβις με τον κώλο  :fuck2: στο περίπτερο σου; :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σταμουλη ανησυχω για σενα  :birdman: ο ρεντμαν φτο λεει οτι αγαπουλιζες σημερα  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταμουλη ανησυχω για σενα  :birdman: ο ρεντμαν φτο λεει οτι αγαπουλιζες σημερα  :birdman:
κουβαδες τρωω, εαν δεν παω σε στανταρακι θα φαω φολα σιγουρα, η αυτοπεποιθηση μου και η ψυχολογια μου ειναι στα κατεργα  :birdman:

Τι διαολο πρεπει να κανω ποια δεν ξερω... θα κανω πιατσα με τον παπαζολη εαν συνεχιστει ετσι..

Η τσεπη μου χτυπαει καμπανακι.. ποτε δεν επεσα εδω και 2 χρονια κατω απο 4ψηφιο αριθμο μπατζετ.. χτυπαει καμπανακι μεμο  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κουβαδες τρωω, εαν δεν παω σε στανταρακι θα φαω φολα σιγουρα, η αυτοπεποιθηση μου και η ψυχολογια μου ειναι στα κατεργα  :birdman:

Τι διαολο πρεπει να κανω ποια δεν ξερω... θα κανω πιατσα με τον παπαζολη εαν συνεχιστει ετσι..

Η τσεπη μου χτυπαει καμπανακι.. ποτε δεν επεσα εδω και 2 χρονια κατω απο 4ψηφιο αριθμο μπατζετ.. χτυπαει καμπανακι μεμο  :birdman:
σταμουλη αν δε γινεις νωντοτυπος θα πρεπει να αρχισεις να συνηθιζεις γιατι ετσι θα ειναι η υπολοιπη ζωη σου  :birdman:

πιατσα μη κανεις με τον παπαζολη, αυτος πηδιεται για ενα ρολο  ;) να κανεις με την πιεξουλα που την πληρωνουνε και ενα ευρω οι πακηδες που πιπωνει  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μωρή βλογικομένη κάμπια, τι θα γίνει με σένα; Άντε να τσιμπουκώσεις κάμια λιγδιάρικη πάκικη πούτσα μπας και φας κάνα πιάτο φασολάδα και σταματήσει να βρωμάει το χνώτο σου.  :fuck1: :2funny:
τραβα στη βαρδυα σου μωρη στραβοχυμενη χυσοκαταπιολα και εδω προσπαθω να δωσω μαθηματα ζωης στο φιλαρακι μου το σταματακη  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μωρή πατημένη κουράδα, εσύ το μόνο μάθημα που μπορείς να δώσεις είναι πως να στήνεις την κωλάθρα σου στα τέσσερα για να σου γρασάρουν τη ροδέλα οι πάκηδες.  :fuck2: :2funny:
αυτο το μαθημα του το εδωσε χθες ο παπαζολης μωρη ισμηνη καλεση  :birdman: αντε τραβα στη βαρδυα σου μη σε χαρακωσει ο νταβας που θαχεις μειωμενη εισπραξη σημερα  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν θα ετρωγες απο αυτα εσυ ποτε θα τα ετρωγαν τα μουναπανο οι πολιτικοι
Κάτι περισσότερο θα έμενε για όλους,αν είχαμε μόνο τα μουνόπανα τους πολιτικούς και όχι τόσα άλλα μουνόπανα :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τελικα εχθες ειπες τον πονο σου στον Κοσμα ? για την καριέρα σου που καταστραφηκε λεω
Του έστειλα πμ  :birdman: και ήταν ο μόνος που μου είπε δυο καλά λόγια  :birdman: όλοι οι άλλοι κακιασμένοι :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom