neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρε μαν στην ελλαδα ποσο κανει η σφαιρα?ειμαι αριστος σκοπευτης μαν..... ;)
ρε μαν στην ελλαδα ποσο κανει η σφαιρα?ειμαι αριστος σκοπευτης μαν..... ;)
πετυχαινω λουστρο στα 400 μετρα
παντα οι μακροχρονια αποντες με ενημερωνουν για να κραταω ενημερο το σχετικο βιβλιο ημερησιας αναφορας/ημερολογιο μοναδας του σαιτ ........
αν ειχες παει στρατο οπως εγω κι ο κοσμας θα τα ηξερες αυτα.....![]()
ναι ρε φιλε και να φανταστεις οτι ακουσα κατι και ειδα απο την βεραντα μια σκια και κατεβηκα κατω με ενα λοστο(φυσικα) αλλα τπτ ,την ειχε κανει ο πουστηςκαι εσβησε και την λαμπα στο γκαραζ
το μουνι
![]()
ειμαι αριστος σκοπευτης μαν..... ;)
ξερετε τι δουλεια θα ηθελα να κανω?
τι πωλητης ρε τυπε?πωλητής υποδημάτων ?
Ντετέκτιβ ? ( το εχεις κιολας )
τι πωλητης ρε τυπε?
σαν αυτη του τασου δουση... οπως στο εικονες την παλια εκπομπη στον alpha
ταξιδια, περιπλανησεις σε διαφορους πολιτισμους, σε καθε χωρα.. και ας μου διναν ψιχουλα..
εαν εβλεπα ωραια ποδρακια και ωραια κοριτσακιαΣτο πρωτο ταξιδι θα ειχες κολλησε οτι ΣΜΝ κυκλοφορει στον πλανητη
εαν εβλεπα ωραια ποδρακια και ωραια κοριτσακια
υγ εσυ τι γινεται με τα δικα σου χρεη? ρυθμηζεις τιποτα?
Ρε Σταματακι εισαι λιγο ονειροπολος.τι πωλητης ρε τυπε?
ταξιδια, περιπλανησεις σε διαφορους πολιτισμους, σε καθε χωρα.. και ας μου διναν ψιχουλα..
τι πωλητης ρε τυπε?
πηγε διακοπες
θα του αλλαξω τη λαμπα και θα του φαω και ενα κατοσταριΚαλα neos εσυ δεν ειχες λεφτα με το τσουβαλι ? παρακαλα να μην διαβασει ο Μπαρος το μηνυμα σου και αρχισει να λεει για τις φορολογικες δηλωσεις .... :S
Κλειστο γκαραζ υπογειο δεν εχεις ? σε καμια πυλωτη την βγαζετε ?
http://[URL unfurl="true"]www.culturenow.gr/contentfiles/images/the_lincoln_lawyer_Dikigoros_skoteinon_upotheseon29853.jpg[/img[/URL]]ξερετε τι δουλεια θα ηθελα να κανω?
απο τα 100 παει τιποτα για φορο?θα του αλλαξω τη λαμπα και θα του φαω και ενα κατοσταρι![]()