Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.108
- Πόντοι
- 12.756
μην μου το παιζεις εμενα πηγασιοςgl εχεις αλληθωρίσει απο την τσοντα τεκνον μου![]()
μην μου το παιζεις εμενα πηγασιος![]()
πηγε διακοπεςΣταματα τις τσοντες , κοψε και τους βιασμους στα αιγοπροβατα και γυρνα στο δρομο του Θεου
ΥΓ.. Εσπασε ο Μητσος ? γιατι δεν μπηκε το πρωι καθολου σημερα να κραξει ....
πηγε διακοπες
παντα οι μακροχρονια αποντες με ενημερωνουν για να κραταω ενημερο το σχετικο βιβλιο ημερησιας αναφορας/ημερολογιο μοναδας του σαιτ ........Αφου σε ενημερωσε τοτε ολα οκ ..
στον πουτσο σου μαν.....αν ησουν πλουσιος σαν τον αχαχουχα θα κλαιγες τωρα το αιφονικαποιος μπηκε στο αμαξι το πρωι στις 5. αλλα δεν εχουμε και τπτ ουτε στο αμαξι ουτε στο σπιτι.τσαμπα μας τα εκανε πανω κατω![]()
![]()
βικτορια πλζεν να παιξω διπλο;παει και ο μιχαλης
οχι..παιξε no goal zenitβικτορια πλζεν να παιξω διπλο;
ναι ρε φιλε και να φανταστεις οτι ακουσα κατι και ειδα απο την βεραντα μια σκια και κατεβηκα κατω με ενα λοστο(φυσικα) αλλα τπτ ,την ειχε κανει ο πουστηςστον πουτσο σου μαν.....αν ησουν πλουσιος σαν τον αχαχουχα θα κλαιγες τωρα το αιφονι
οκοχι..παιξε no goal zenit
εχεις και λοστους στο σπιτι μαν;απο τις τελευταιες διαδηλωσεις που εριχνες μολοτοφ περισσεψαν;ναι ρε φιλε και να φανταστεις οτι ακουσα κατι και ειδα απο την βεραντα μια σκια και κατεβηκα κατω με ενα λοστο(φυσικα) αλλα τπτ ,την ειχε κανει ο πουστηςκαι εσβησε και την λαμπα στο γκαραζ
το μουνι
![]()
και δεν εχω γινει ακομα λακηςοκεχεις και λοστους στο σπιτι μαν;απο τις τελευταιες διαδηλωσεις που εριχνες μολοτοφ περισσεψαν;
παμε μαζι να βγαλουμε αδεια για κυνηγι....να ερχεσαι να κυνηγας τρικαλα γρεβενα κλπ....παρε μια καλη καραμπινα για αγριογουρουνο και εισαι οκ.....και δεν εχω γινει ακομα λακηςαν μπορουσα να φερω και οπλα απο το αμερικα θα ηταν καλυτερα
![]()
![]()
μονο τα κολτ μαρεσουν. εχω ριξει με ραιφλ και με αυτοματο αλλα δεν μου αρεσει(ημουν και σκραπας)παμε μαζι να βγαλουμε αδεια για κυνηγι....να ερχεσαι να κυνηγας τρικαλα γρεβενα κλπ....παρε μια καλη καραμπινα για αγριογουρουνο και εισαι οκ.....
παμε μαζι να βγαλουμε αδεια για κυνηγι....να ερχεσαι να κυνηγας τρικαλα γρεβενα κλπ....παρε μια καλη καραμπινα για αγριογουρουνο και εισαι οκ.....
ειμαι αριστος σκοπευτης μαν..... ;)που θα πάτε ρε !θα σκαγιαστείτε μεταξύ σας
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι αριστος σκοπευτης μαν..... ;)
πετυχαινω λουτσο στα 400 μετρα.... ήσουν θέλεις να πείς
![]()
![]()
![]()
![]()