kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν πειζει να ειχα μεχρι στιγμης χειροτερο στοιχηματο μηνα απο αποψη τυχης φετος
δεν πειζει να ειχα μεχρι στιγμης χειροτερο στοιχηματο μηνα απο αποψη τυχης φετος![]()
![]()
καλα η ρεαλ θα ερθει πολλα οβερ 3.5 φετος.. απλα οταν δεν σκοραρει ο ροναλντο μην περιμενςι..έδωσα στανταράκι την σάλκε στο νήμα για το στοίχημα
αν ακολουθείς συνέχεια τα οβερ3.5 της ρεάλ και της μπάγερν , αυτά παθαίνεις![]()
καλα η ρεαλ θα ερθει πολλα οβερ 3.5 φετος.. απλα οταν δεν σκοραρει ο ροναλντο μην περιμενςι..
Η μπαγερν εχει θεματακια ...αλλη με χαινκες αλλη με γκουαρντιολα ;)
εγω θα βγαλω επιστολη στο σταμκαλα η ρεαλ θα ερθει πολλα οβερ 3.5 φετος.. απλα οταν δεν σκοραρει ο ροναλντο μην περιμενςι..
Η μπαγερν εχει θεματακια ...αλλη με χαινκες αλλη με γκουαρντιολα ;)
τι εχουμε εδω? ο σταματακης ο κουβανος δινει σιγουρακια στο στοιχημα?![]()
χαιρετω τη νωντοπαρεα
οι υπολοιποι παρτε τις νωντοαρχιδαρες μου
το "υπολοιποι" σε αυτακια ;)
προσεχε αυτα που λες γιατι της μοιρας τα γυρησματα δεν τα ξερει κανενας ;)τι εχουμε εδω? ο σταματακης ο κουβανος δινει σιγουρακια στο στοιχημα?![]()
χαιρετω τη νωντοπαρεα
οι υπολοιποι παρτε τις νωντοαρχιδαρες μου
το "υπολοιποι" σε αυτακια ;)
τι θα του αφιερωσεις?προσεχε αυτα που λες γιατι της μοιρας τα γυρησματα δεν τα ξερει κανενας ;)
εγω την αφιερωση στον θεο νωντα εις τον θανατο του στης 2/09 θα την κανω![]()
θα σκεφτω.. καταρχας θα φτιαξω ενα θρεντ.. αλλα επειδη οι περισσοτεροι μοντ ειναι αντινωντιστες θα μου το σβησουν :-τι θα του αφιερωσεις?![]()
θες να παμε στον ταφο του να του αφησουμε φαλαφελ?θα σκεφτω.. καταρχας θα φτιαξω ενα θρεντ.. αλλα επειδη οι περισσοτεροι μοντ ειναι αντινωντιστες θα μου το σβησουν :-
3 χρονια... 2/09/2010![]()
και πως θα τα φαει?θες να παμε στον ταφο του να του αφησουμε φαλαφελ?![]()
αφου εχει αναστηθει λεμε, δεν ειναι μεσα στον ταφο το σωμα του ;)και πως θα τα φαει?![]()
Ε τοτε δεν ειναι ταφος, μνημειο ειναι.αφου εχει αναστηθει λεμε, δεν ειναι μεσα στον ταφο το σωμα του ;)
ισωςvan norden
nwdas
oxi o nwntas
νώντας
παπαρι φαντασμα
σερετης
dallas giovanni
γαλαντομος γαλατας(πριν τον δωσω)
σλαβιανκα
λιντα
danze kuduro
κι ενας που δε θελω να αποκαλυψω