Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
μου ελειπαν καποια κομματια απο την ιστορια πως λειτουργει αλλα σημερα τα εμαθα και αυτα , πασα παει συνεχεια και σε οποιον μαλακα μεινει την κραταει ... βεβαια μεσα στον κυκλο υπαρχουν και αγαπουλιδες , αν πετυχει αγαπουλη εκατσε η συνταγη ...Μετα μολις μεινει λιγο καιρο μαζι του και κανει καποιο ονομα σαν η γκομενα του "ταδε" ανεβαινουν οι μετοχες της και την κυνηγάνε...εκει εχει να διαλεξει αυτη τι προσφερει ο καθενας ..

Οπως ειναι και εδω με τα μπουρδελα που λενε μην σκατε πολλα λεφτα και ανεβαζουν τις τιμες , εκει λενε μην το παιζεται αγαπουλιδες για να γυρνανε κυκλο οι γκομενες συνεχεια μην κολλησουν σε καποιον και χαθει το ροτασιον ... Εσυ που ξερεις και απο μπαλα καταλαβες , [size=15pt]η αλλη η Φονσου δεν ξερω αν το επιασε το θεμα[/size] ...
Το έπιασε....πρέπει να κάνεις την δύσκολη για να σε προσέξουν και ασχολούνται...να τους παίζεις αντί να σε παίζουν και να σε γλεντάνε.... :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Το έπιασε....πρέπει να κάνεις την δύσκολη για να σε προσέξουν και ασχολούνται...να τους παίζεις αντί να σε παίζουν και να σε γλεντάνε.... :birdman:

οτι να ναι επιασες παλι , δεν μπορεις να κανεις την δυσκολη εκει , γιατι αυτοι δεν μασανε απο τετοια τρως σουτακι , πρεπει να κανεις υπομονη μεχρινα πετυχεις τον μαλακα , που θα γαμηθεις μαζι του και αυτος θα νομισει οτι εριξε το γαμησι του αιωνα , απο εκει και μετα κανεις παιχνιδι ..

Μου τα ειπε μια παλια κολλητη μου που βρηκα σημερα μετα απο καιρο ...Αυτα κανει και αυτη και την βγαζει ζαχαρι...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
οτι να ναι επιασες παλι , δεν μπορεις να κανεις την δυσκολη εκει , γιατι αυτοι δεν μασανε απο τετοια τρως σουτακι , πρεπει να κανεις υπομονη μεχρινα πετυχεις τον μαλακα , που θα γαμηθεις μαζι του και αυτος θα νομισει οτι εριξε το γαμησι του αιωνα , απο εκει και μετα κανεις παιχνιδι ..

Μου τα ειπε μια παλια κολλητη μου που βρηκα σημερα μετα απο καιρο ...Αυτα κανει και αυτη και την βγαζει ζαχαρι[size=15pt]η[/size]...
Ρε φίλε έγω έχω ακούσει πάντως πως υπάρχουν δύο κατηγορίες: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν κούτσα-κούτσα'' και: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν πούτσα-πούτσα'',δεν ισχύει; :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Ρε φίλε έγω έχω ακούσει πάντως πως υπάρχουν 2 κατηγορίες: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν κούτσα-κούτσα'' και: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν πούτσα-πούτσα'',δεν ισχύει; :birdman:

Μια ειναι η κατηγορια , η δευτερη , το θεμα ειναι οτι οσο πιο μαγκακος ειναι η γκομενα πιο λιγες πουτσες θα φαει για να φτασει ψηλα ... αυτη εχει και την εκτιμηση των αλλων κοριτσιων γιατι τα καταφερα χωρις να πηδηξει τον καθε γερο κοιλαρα λεφτα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Παντως μαγκες πεφτει πολυ ανωμαλια απο οτι μου ειπε .... το πιο απλο ειναι το στραποναρισμα  :priest: βοηθεια μας

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μια ειναι η κατηγορια , η δευτερη , το θεμα ειναι οτι οσο πιο μαγκακος ειναι η γκομενα πιο λιγες πουτσες θα φαει για να φτασει ψηλα ... αυτη εχει και την εκτιμηση των αλλων κοριτσιων γιατι τα καταφερα χωρις να πηδηξει τον καθε γερο κοιλαρα λεφτα
Δηλαδή πρέπει να βρεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τον σωστό άνθρωπο να του κάτσεις,oι στρέητ προωθούν τις γυναίκες και οι gay τους άντρες,έτσι έχει η δουλειά; :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
αν ειναι ετσι τοτε θα κανει καριερα και το σταματακη  :2funny:

ελα ρε Μεμο  :rockon: :rockon:

μαλακα με το που μου το ειπε τον Σταμ σκεφτηκα ... α ρε λεω γλεντια που θα εκανε αυτο ...

Παντως γινεται την ανωμαλιας , και λογικο ειναι απ οτι μου εδωσε να καταλαβω

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

μαλακα με το που μου το ειπε τον Σταμ σκεφτηκα ... α ρε λεω γλεντια που θα εκανε αυτο ...

Οι καλλιτέχνες γενικά είναι ανώμαλοι,αλλιώς δεν θα ήταν καλλιτέχνες.... :idiot: :uglystupid:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Δηλαδή πρέπει να βρεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τον σωστό άνθρωπο να του κάτσεις,oι στρέητ προωθούν τις γυναίκες και οι gay τους άντρες,έτσι έχει η δουλειά; :birdman:

περιπου ετσι , πρεπει να εχεις καλες πληροφοριες για να ξερεις σε ποιον θα κατσεις...Νομιζεις κατι μιλφονια που κυκλοφορανε με Καγιεν , Καμπριο  και χρυσα ρολεχ των 22 χιλιαδων στην γλυφαδα οι αντρες τους εκαναν ποτε καμακι ή τους την ειχαν πεσει ποτε ? αρχιδια , αυτες επεσαν επανω σαν αρπαχτικα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τυπε το σταματακη εφαγε κι αλλη φολα σημερα  :-

πρεπει να το βγαλουμε εξω να ξεχασει τον πονο του  :-

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
τυπε το σταματακη εφαγε κι αλλη φολα σημερα  :-

πρεπει να το βγαλουμε εξω να ξεχασει τον πονο του  :-

Κοιταξα εξω ρε φιλε απο το παραθυρο αλλα ολοι οι καδοι ειναι γεματοι , με τι να τον παμε ?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
περιπου ετσι , πρεπει να εχεις καλες πληροφοριες για να ξερεις σε ποιον θα κατσεις...Νομιζεις κατι μιλφονια που κυκλοφορανε με Καγιεν , Καμπριο  και χρυσα ρολεχ των 22 χιλιαδων στην γλυφαδα οι αντρες τους εκαναν ποτε καμακι ή τους την ειχαν πεσει ποτε ? αρχιδια , αυτες επεσαν επανω σαν αρπαχτικα
Κοίτα δεν είμαι γκόμενα αν δεν το πρόσεξες.... :birdman:

Οι άντρες στρέητ δεν βοηθάνε ή υποστηρίζουν άλλους άντρες,τους κάνουν πάσα στους gay? :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κοιταξα εξω ρε φιλε απο το παραθυρο αλλα ολοι οι καδοι ειναι γεματοι , με τι να τον παμε ?
εμεις θα παμε με τη νωντολιμο....ο σταμουλης θα ερθει απο πισω τρεχοντας να κανει λιγο γραμμωση γιατι εχει γινει σα μπουλης  :zfuck:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κοίτα δεν είμαι γκόμενα αν δεν το πρόσεξες.... :birdman:

Οι άντρες στρέητ δεν βοηθάνε ή υποστηρίζουν άλλους άντρες,τους κάνουν πάσα στους gay? :birdman:
εισαι το πουτανακι των πακηδων και των σκηνοθετων  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom