Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
Όταν λέμε ''γνωστή'' τί εννοούμε;;;
Εγώ ας πούμε δεν την ξέρω.![]()
Εισαι πιτσιρικος γι αυτο ...αλλιως θα την ηξερες
Όταν λέμε ''γνωστή'' τί εννοούμε;;;
Εγώ ας πούμε δεν την ξέρω.![]()
Το έπιασε....πρέπει να κάνεις την δύσκολη για να σε προσέξουν και ασχολούνται...να τους παίζεις αντί να σε παίζουν και να σε γλεντάνε....μου ελειπαν καποια κομματια απο την ιστορια πως λειτουργει αλλα σημερα τα εμαθα και αυτα , πασα παει συνεχεια και σε οποιον μαλακα μεινει την κραταει ... βεβαια μεσα στον κυκλο υπαρχουν και αγαπουλιδες , αν πετυχει αγαπουλη εκατσε η συνταγη ...Μετα μολις μεινει λιγο καιρο μαζι του και κανει καποιο ονομα σαν η γκομενα του "ταδε" ανεβαινουν οι μετοχες της και την κυνηγάνε...εκει εχει να διαλεξει αυτη τι προσφερει ο καθενας ..
Οπως ειναι και εδω με τα μπουρδελα που λενε μην σκατε πολλα λεφτα και ανεβαζουν τις τιμες , εκει λενε μην το παιζεται αγαπουλιδες για να γυρνανε κυκλο οι γκομενες συνεχεια μην κολλησουν σε καποιον και χαθει το ροτασιον ... Εσυ που ξερεις και απο μπαλα καταλαβες , [size=15pt]η αλλη η Φονσου δεν ξερω αν το επιασε το θεμα[/size] ...
Το έπιασε....πρέπει να κάνεις την δύσκολη για να σε προσέξουν και ασχολούνται...να τους παίζεις αντί να σε παίζουν και να σε γλεντάνε....![]()
Ρε φίλε έγω έχω ακούσει πάντως πως υπάρχουν δύο κατηγορίες: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν κούτσα-κούτσα'' και: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν πούτσα-πούτσα'',δεν ισχύει;οτι να ναι επιασες παλι , δεν μπορεις να κανεις την δυσκολη εκει , γιατι αυτοι δεν μασανε απο τετοια τρως σουτακι , πρεπει να κανεις υπομονη μεχρινα πετυχεις τον μαλακα , που θα γαμηθεις μαζι του και αυτος θα νομισει οτι εριξε το γαμησι του αιωνα , απο εκει και μετα κανεις παιχνιδι ..
Μου τα ειπε μια παλια κολλητη μου που βρηκα σημερα μετα απο καιρο ...Αυτα κανει και αυτη και την βγαζει ζαχαρι[size=15pt]η[/size]...
Ρε φίλε έγω έχω ακούσει πάντως πως υπάρχουν 2 κατηγορίες: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν κούτσα-κούτσα'' και: ''αυτοί/ες που ανεβαίνουν πούτσα-πούτσα'',δεν ισχύει;![]()
αν ειναι ετσι τοτε θα κανει καριερα και το σταματακηΠαντως μαγκες πεφτει πολυ ανωμαλια απο οτι μου ειπε .... το πιο απλο ειναι το στραποναρισμαβοηθεια μας
Δηλαδή πρέπει να βρεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τον σωστό άνθρωπο να του κάτσεις,oι στρέητ προωθούν τις γυναίκες και οι gay τους άντρες,έτσι έχει η δουλειά;Μια ειναι η κατηγορια , η δευτερη , το θεμα ειναι οτι οσο πιο μαγκακος ειναι η γκομενα πιο λιγες πουτσες θα φαει για να φτασει ψηλα ... αυτη εχει και την εκτιμηση των αλλων κοριτσιων γιατι τα καταφερα χωρις να πηδηξει τον καθε γερο κοιλαρα λεφτα
αν ειναι ετσι τοτε θα κανει καριερα και το σταματακη![]()
Οι καλλιτέχνες γενικά είναι ανώμαλοι,αλλιώς δεν θα ήταν καλλιτέχνες....ελα ρε Μεμο![]()
μαλακα με το που μου το ειπε τον Σταμ σκεφτηκα ... α ρε λεω γλεντια που θα εκανε αυτο ...
Παντως γινεται την ανωμαλιας , και λογικο ειναι απ οτι μου εδωσε να καταλαβω
το σταματακη θα κανει πιο γρηγορα απο σενα καριερα μωρη σπεραντζαΟι καλλιτέχνες γενικά είναι ανώμαλοι,αλλιώς δεν θα ήταν καλλιτέχνες....![]()
![]()
Δηλαδή πρέπει να βρεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τον σωστό άνθρωπο να του κάτσεις,oι στρέητ προωθούν τις γυναίκες και οι gay τους άντρες,έτσι έχει η δουλειά;![]()
τυπε το σταματακη εφαγε κι αλλη φολα σημερα :-ελα ρε Μεμο![]()
μαλακα με το που μου το ειπε τον Σταμ σκεφτηκα ... α ρε λεω γλεντια που θα εκανε αυτο ...
Παντως γινεται την ανωμαλιας , και λογικο ειναι απ οτι μου εδωσε να καταλαβω
Οι καλλιτέχνες γενικά είναι ανώμαλοι,αλλιώς δεν θα ήταν καλλιτέχνες....![]()
![]()
τυπε το σταματακη εφαγε κι αλλη φολα σημερα :-
πρεπει να το βγαλουμε εξω να ξεχασει τον πονο του :-
Κοίτα δεν είμαι γκόμενα αν δεν το πρόσεξες....περιπου ετσι , πρεπει να εχεις καλες πληροφοριες για να ξερεις σε ποιον θα κατσεις...Νομιζεις κατι μιλφονια που κυκλοφορανε με Καγιεν , Καμπριο και χρυσα ρολεχ των 22 χιλιαδων στην γλυφαδα οι αντρες τους εκαναν ποτε καμακι ή τους την ειχαν πεσει ποτε ? αρχιδια , αυτες επεσαν επανω σαν αρπαχτικα
εμεις θα παμε με τη νωντολιμο....ο σταμουλης θα ερθει απο πισω τρεχοντας να κανει λιγο γραμμωση γιατι εχει γινει σα μπουληςΚοιταξα εξω ρε φιλε απο το παραθυρο αλλα ολοι οι καδοι ειναι γεματοι , με τι να τον παμε ?
Εσύ πώς τα κατάφερες χωρίς να τον φας;Ειπα πουθενα για καλλιτέχνες ?? καμια σχεση ...
εισαι το πουτανακι των πακηδων και των σκηνοθετωνΚοίτα δεν είμαι γκόμενα αν δεν το πρόσεξες....
Οι άντρες στρέητ δεν βοηθάνε ή υποστηρίζουν άλλους άντρες,τους κάνουν πάσα στους gay?![]()
Κοίτα δεν είμαι γκόμενα αν δεν το πρόσεξες....
Οι άντρες στρέητ δεν βοηθάνε ή υποστηρίζουν άλλους άντρες,τους κάνουν πάσα στους gay?![]()