Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (0 μέλη και 81 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Καθοταν διπλα μου ο Αλιαγας το βραδυ σημερα , ειναι gay αυτος ? ξερεις κατι ? του τον εδινες τον κωλαρακο σου να σε παει στην Γαλλια να σε κανει Βασίλισσα ?
Εσύ ξέρεις/έχεις ειδικευτεί στο πουσταριό :birdman: όχι εγώ :birdman:

Εσύ πάντως πρέπει να'σαι μεγάλος απατεώνας  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
η ερωτηση σου ειναι περριτη  :zfuck:
πανω στο βωμο και θα κραταω εγω το μαχαιρι  :zfuck:
Ναι αλλά στο ένα έργο το μαχαίρι την σφάζει και στο άλλο έρχεται η θεά και την παίρνει και το μαχαίρι σφάζει ένα ζαρκάδι :birdman:

Αν θυμάμαι καλά :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
Εσύ ξέρεις/έχεις ειδικευτεί στο πουσταριό :birdman: όχι εγώ :birdman:

Εσύ πάντως πρέπει να'σαι μεγάλος απατεώνας  :birdman:

Δεν τον ξερω και δεν του μιλησα , ενας απο την παρεα μου του μιλησε που τον ηξερε αλλα δεν γινοταν να ρωτησω αν ειναι και αυτος "ηθοποιος" σαν και εσενα γιατι θα ακουγομασταν ..

Ηταν και ο Ιβιτς στο πιο κατω τραπεζι , αυτος θα σου αρεσει , ειναι και ατακτο παιδι , σκληρος αντρας ... θα σε εκανε ασηκωτη στο ξυλο και στη πουτσα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
Ναι αλλά στο ένα έργο το μαχαίρι την σφάζει και στο άλλο έρχεται η θεά και την παίρνει και το μαχαίρι σφάζει ένα ζαρκάδι :birdman:

Αν θυμάμαι καλά :birdman:
βλεπεις ο χριστιανισμος αντιγραφη την αρχαια ελλαδα  :zfuck:
σου θυμιζει κατι το σκηνικο
ευτυχως παντως για μας κανεις δεν θα αλλαξει εσενα με ζαρκαδι  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
Ο Κοσμας θα παντρευοταν την αλλη την ξεκωλιαρα που την επαιρναν παρτουζα και τα γκαρσονια ?? ημαρτον ρε πουστη μου αυτο το παιδι , πιο πουτανα δεν μπορουσε να βρει ... Ειναι και βλημα κανονικο ..

Και γαμιεται και σαν ηλιθια

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν τον ξερω και δεν του μιλησα , ενας απο την παρεα μου του μιλησε που τον ηξερε αλλα δεν γινοταν να ρωτησω αν ειναι και αυτος "ηθοποιος" σαν και εσενα γιατι θα ακουγομασταν ..

Ηταν και ο Ιβιτς στο πιο κατω τραπεζι , αυτος θα σου αρεσει , ειναι και ατακτο παιδι , σκληρος αντρας ... θα σε εκανε ασηκωτη στο ξυλο και στη πουτσα
Και επαναλαμβάνω:

Εσύ πρέπει να΄σαι μεγάλος απατεώνας για να πίνεις εκεί που τα πίνουν ο Ίβιτς και ο Αλιάγας :birdman:

Και ας μίλησε στον δεύτερο ένας από την παρέα σου και όχι εσύ :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
τεστ σισιεςες  :birdman:

τεστ Κοσμας  :birdman:

τεστ γενικο  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ο Κοσμας θα παντρευοταν την αλλη την ξεκωλιαρα που την επαιρναν παρτουζα και τα γκαρσονια ?? ημαρτον ρε πουστη μου αυτο το παιδι , πιο πουτανα δεν μπορουσε να βρει ... Ειναι και βλημα κανονικο ..

[size=15pt]Και γαμιεται και σαν ηλιθια[/size]
Την έχεις δοκιμάσει ή στο πε ο Αλιάγας; :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
Και επαναλαμβάνω:

Εσύ πρέπει να΄σαι μεγάλος απατεώνας για να πίνεις εκεί που τα πίνουν ο Ίβιτς και ο Αλιάγας :birdman:

Και ας μίλησε στον δεύτερο ένας από την παρέα σου και όχι εσύ :birdman:

Ο Ιβιτς βαραει πολυ ... δεν θα σου εκανε για γκομενος ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035

Και γαμιεται και σαν ηλιθια
πως θα γινει να την παρω παρτουζα μαζι με τον κοσμα  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
Την έχεις δοκιμάσει ή στο πε ο Αλιάγας; :birdman:

μπροστα μου την επαιρναν , την ηξερα καλα παλια , που προσπαθουσε να μπει στα κυκλωματα , ειχε και εναν ετεροθαλή αδελφο , καλο παιδι αλλα λιγο  :uglystupid:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756

Τωρα πολυ δυσκολο , την εχει δει καπως , ηταν με τον Φιξ νομιζω καποια δοση , και με καποιους αλλους , εχει παει με πολυ κοσμο γνωστο , την εκαναν πάσα  ο ενας στον αλλον

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ο Ιβιτς βαραει πολυ ... δεν θα σου εκανε για γκομενος ?
όχι,εγώ τον άντρα μου τον θέλω ιππότη και γλυκούλη :birdman:
μπροστα μου την επαιρναν , την ηξερα καλα παλια , που προσπαθουσε να μπει στα κυκλωματα , ειχε και εναν ετεροθαλή αδελφο , καλο παιδι αλλα λιγο  :uglystupid:
Δηλαδή μαλάκα μπορείς να με βάλεις και εμένα στα πράγματα χωρίς να γαμήσω/γαμηθώ; :birdman:

Το χω πολύ θέμα αυτό το πράγμα..... :birdman: και μου φαίνεσαι σαν προϋπόθεση ρε γμτ και δεν μπορώ,εγώ θέλω να γαμάω και να γαμιέται από συναίσθημα. :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756

παλια το εδινε και τσαμπα ...μεχρι να γινει γνωστη , και λιγο μετα αφοτου εγινε . μιλαμε για IQ μπορει και μηδενικο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
Τωρα πολυ δυσκολο , την εχει δει καπως , ηταν με τον Φιξ νομιζω καποια δοση , και με καποιους αλλους , εχει παει με πολυ κοσμο γνωστο , την εκαναν πάσα  ο ενας στον αλλον
με λιγα λογια αυτο ειναι το μελλον του τρολη  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
όχι,εγώ τον άντρα μου τον θέλω ιππότη και γλυκούλη :birdman:Δηλαδή μαλάκα μπορείς να με βάλεις και εμένα στα πράγματα χωρίς να γαμήσω/γαμηθώ; :birdman:

Το χω πολύ θέμα αυτό το πράγμα..... :birdman: και μου φαίνεσαι σαν προϋπόθεση ρε γμτ και δεν μπορώ,εγώ θέλω να γαμάω και να γαμιέται από συναίσθημα. :birdman:

Και ο Ιβιτς ιπποτης και γλυκουλης ειναι , αλλα αμα κανεις καμια μαλακια θα στο μαυρισει το ματι για πλακα  :sunglasses:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
παλια το εδινε και τσαμπα ...μεχρι να γινει γνωστη , και λιγο μετα αφοτου εγινε . μιλαμε για IQ μπορει και μηδενικο
Όταν λέμε ''γνωστή'' τί εννοούμε;;; :birdman:

Εγώ ας πούμε δεν την ξέρω. :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Και ο Ιβιτς ιπποτης και γλυκουλης ειναι , αλλα αμα κανεις καμια μαλακια θα στο μαυρισει το ματι για πλακα  :sunglasses:
Είναι και ο Ίβιτς ομοφυλόφιλος;;;; :birdman: Ξέρεις και για τους τοιούτους της στρογγυλής θεάς;;;; :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
με λιγα λογια αυτο ειναι το μελλον του τρολη  :grin:

μου ελειπαν καποια κομματια απο την ιστορια πως λειτουργει αλλα σημερα τα εμαθα και αυτα , πασα παει συνεχεια και σε οποιον μαλακα μεινει την κραταει ... βεβαια μεσα στον κυκλο υπαρχουν και αγαπουλιδες , αν πετυχει αγαπουλη εκατσε η συνταγη ...Μετα μολις μεινει λιγο καιρο μαζι του και κανει καποιο ονομα σαν η γκομενα του "ταδε" ανεβαινουν οι μετοχες της και την κυνηγάνε...εκει εχει να διαλεξει αυτη τι προσφερει ο καθενας ..

Οπως ειναι και εδω με τα μπουρδελα που λενε μην σκατε πολλα λεφτα και ανεβαζουν τις τιμες , εκει λενε μην το παιζεται αγαπουλιδες για να γυρνανε κυκλο οι γκομενες συνεχεια μην κολλησουν σε καποιον και χαθει το ροτασιον ... Εσυ που ξερεις και απο μπαλα καταλαβες , η αλλη η Φονσου δεν ξερω αν το επιασε το θεμα ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.092
Πόντοι
12.756
Είναι και ο Ίβιτς ομοφυλόφιλος;;;; :birdman: Ξέρεις και για τους τοιούτους της στρογγυλής θεάς;;;; :birdman:

Δεν ειναι , αλλα μαλλον δεν εχει γνωρισει ακομα εσενα να αλλαξει αποψη για το θεμα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom