baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
απο τα πακια ομως τον εφαγες και μετραει ;)ο μουσάτος ήταν μια θεατρική στιγμή,στο θέατρο και όταν τον τρως δεν μετράει.![]()
απο τα πακια ομως τον εφαγες και μετραει ;)ο μουσάτος ήταν μια θεατρική στιγμή,στο θέατρο και όταν τον τρως δεν μετράει.![]()
Οβερ , εληφθη ;)Κάπως έτσικαι θα το φτιάξουμε και το σώμα,που θα πάει.....
![]()
Από τα πάκια δεν τον έφαγα,κάτι λεφτά μου φάγανε.απο τα πακια ομως τον εφαγες και μετραει ;)
για να διαπιστωσει αν ηταν τυχαια η οχιεγω πιστευω οτι ξαναπηγε να φαει φολα ;)
ενω οι ποτανες σου τρωνε 30ευρα στο διλεπτοΑπό τα πάκια δεν τον έφαγα,κάτι λεφτά μου φάγανε.![]()
50e στο λεωφορείοκαι μια φορά κάτι Αλβανοί έξω από το σπίτι μου άλλα 50e και μια φορά ακόμα ένας τσιγγάνος στο πανεπιστήμιο άλλα 50e.
Να τους διώξεις όλους τους βρωμιάρηδες η Χρυσή Αυγή.![]()
οχι πηγε να δει αν ηρθε αλβανος νταβας να του παιξει τσαμπουκαγια να διαπιστωσει αν ηταν τυχαια η οχι![]()
Τουλάχιστον αυτές μου παίρνουν και μια πίπα......ενω οι ποτανες σου τρωνε 30ευρα στο διλεπτο![]()
σε αυτους δινεις πιπαΤουλάχιστον αυτές μου παίρνουν και μια πίπα......![]()
στους λάθρους μόνο δίνω(50e) και δεν παίρνω τίποτα.![]()
βρισκουν στοχο για να παρουν πιπαΤουλάχιστον αυτές μου παίρνουν και μια πίπα......![]()
στους λάθρους μόνο δίνω(50e) και δεν παίρνω τίποτα.![]()
Ρε μαλάκες πείτε κάτι να με παρηγορήσετε,είμαι πολύ σκατά σήμερα..... :-
Ντάξει από τα έτοιμα ζω,των γονιών μου,αλλά και αυτά δεν μπορώ να τα πετάω έτσι.....![]()
Ρε μαλάκες πείτε κάτι να με παρηγορήσετε,είμαι πολύ σκατά σήμερα..... :-
Ντάξει από τα έτοιμα ζω,των γονιών μου,αλλά και αυτά δεν μπορώ να τα πετάω έτσι.....![]()
Δεν θα έχεις τύψεις ρε πούστη περιπτερά αν ένα νέο παιδί χαθεί έτσι;
Όλοι τρελοί είστε σε αυτό το site ρε....παπατρολη θελω να σπασω τα μουτρα καποιου τωρα
δε ξερω τι με επιασε αλλα θελω να εκτονωσω με ξυλο
δε παω καλα τελικα![]()
Γιατί να ήθελε;πολύ καυλώνω ακόμα με στέλλα καπεζάνου την παντρευόμουν αν ήθελε και τώρα![]()
θα χασει η πατριδα μια του ερυθρου σταυρουΔεν θα έχεις τύψεις ρε πούστη περιπτερά αν ένα νέο παιδί χαθεί έτσι;![]()
Όλοι τρελοί είστε σε αυτό το site ρε....
Και μόνο εγώ κάνω ψυχανάλυση....![]()
ελα ρε βατραχεπολύ καυλώνω ακόμα με στέλλα καπεζάνου την παντρευόμουν αν ήθελε και τώρα![]()
Δειρε το πακι της γειτονιας σου. Ειναι της μοδας τωρα τελευταια.παπατρολη θελω να σπασω τα μουτρα καποιου τωρα
δε ξερω τι με επιασε αλλα θελω να εκτονωσω με ξυλο
δε παω καλα τελικα![]()