Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.124
Πόντοι
12.756
αρκετα ... το χεις ψαξει το θεμα εγασιας εξω και μιλας?

εχω βαλει στοχο επειοης απο τον σεπτεμβρη να τελειωσω την σχολη οσο ποιο γρηγορα γινεται..

εσυ νομιζεις οτι θελω να πω πως στο εξωτερικο ειναι ουτοπια γενικα, δεν ειναι ετσι...

σε μια χωρα βγαζεις τρελα λεφτα ακομα και χαμαλης, εαν ξερεις ποια ειναι εχε καλως

μην κανεις μεγαλα σχεδια γιατι τον Σεπ εχεις βαλει και το ραντεβου θανατου , μην γινει καμια στραβη και τελειωσεις καμια σχολη νοσηλευτικής

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αρκετα ... το χεις ψαξει το θεμα εγασιας εξω και μιλας?

εχω βαλει στοχο επειοης απο τον σεπτεμβρη να τελειωσω την σχολη οσο ποιο γρηγορα γινεται..

εσυ νομιζεις οτι θελω να πω πως στο εξωτερικο ειναι ουτοπια γενικα, δεν ειναι ετσι...

σε μια χωρα βγαζεις τρελα λεφτα ακομα και χαμαλης, εαν ξερεις ποια ειναι εχε καλως
αν δεν εχεις καποιον να σε στειλει να ξερεις ειναι πολυ δυσκολα.Εκτος αν εισαι πολυ μαγκας σε κατι και εχεις κορυφαιο βιογραφικο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

άκουγα έναν φίλο να λέει το ίδιο κάθε εξάμηνο τα τελευταία 5 χρόνια και ακόμα να τελειώσει :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.955
Πόντοι
6.035
αν δεν εχεις καποιον να σε στειλει να ξερεις ειναι πολυ δυσκολα.Εκτος αν εισαι πολυ μαγκας σε κατι και εχεις κορυφαιο βιογραφικο.
ναι ειναι μαγκας στο στοιχημα  :2funny:
καταφερνει και χανει και το 1,15  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ε εισαι μαλακας τελειωσε
θα σε παρουν εσενα ενα παιδακι χωρις προυπηρεσια χωρις χωρις χωρις
και θα σου δωσουν και υψηλο μισθο  :jerking:
ασε με εμενα εγω κατι μπορει να παρω,για σενα μιλαμε τωρα ομως  :birdman:
εαν εγω ειμαι ο ελληναρας που κοροιδευουν τοτε εσυ εισαι ο ξερολας ελληναρας.. παπαλα  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχω  συγγενης σε καλες θεσεις.. δεν τα μπορουσα τα πτυχια μια ζωη με τιποτα... κατι εχω αλλα οχι τρελα πραγματ.α

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εχω  συγγενης σε καλες θεσεις.. δεν τα μπορουσα τα πτυχια μια ζωη με τιποτα... κατι εχω αλλα οχι τρελα πραγματ.α
τελειωσε ρε αυτο που σπουδαζεις και βαλε τους συγγενεις μετα να κανουν οτι μπορουν

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.955
Πόντοι
6.035
εαν εγω ειμαι ο ελληναρας που κοροιδευουν τοτε εσυ εισαι ο ξερολας ελληναρας.. παπαλα  :birdman:
λοιπον σταματακη θα σου πω κατι
τελειωνουν κατι παιδακια σαν και σενα τα τει και νομιζουν οτι θα γαμησουν ολο το κοσμο
δεν ειναι ετσι,αυτοι που προκοβουν τελειωνοντας τα τει ειναι αυτοι που παραλληλα δουλευαν στην ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ τους
και οχι γκαρσονακια και κλπ να περνανε ευκολα και ευχαριστα την ωρα τους :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον σταματακη θα σου πω κατι
τελειωνουν κατι παιδακια σαν και σενα τα τει και νομιζουν οτι θα γαμησουν ολο το κοσμο
δεν ειναι ετσι,αυτοι που προκοβουν τελειωνοντας τα τει ειναι αυτοι που παραλληλα δουλευαν στην ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ τους
και οχι γκαρσονακια και κλπ να περνανε ευκολα και ευχαριστα την ωρα τους :jerking:
προφανως δεν εχεις δουλεψει ποτε σου γκαρσονι για να δεις τι πουτσα ειναι σε εστιατοριο  με χιλιαδες πελατες .. ευχαριστο ειναι ναι... :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το ιδανικοτερο !!!!!!!!!!!

και μετά η τύπισσα θα τα μπλέξει με το αφεντικό του και θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού σε μια ξένη χώρα ;)

thilia.jpg
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom