kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γιατι ρε;εδω μετα απο 10 χρονια θα υπαρξει καποιο μελλον.
και αυτοί που μένουν πίσω είναι οι δειλοί ή οι μαλάκες της υπόθεσης?
γιατι ρε;εδω μετα απο 10 χρονια θα υπαρξει καποιο μελλον.
αυτες τυπε την λυση την εχουν, πανε για πορνεια σε ανεπτυγμενη χωρα...εσυ να σκεφτεσε οτι ουτε οι πουτανες θα εχουν να φανε
πριν εναμιση χρονο μου προτεινανε πολυ καλη δουλεια εξω.Τα ιδια σκεφτηκα και πηρα τα παπαρια μου.Πριν λιγες μερες που ξαναρωτησα πηρα τις μπαλλες στον πρωκτο μου.Πηγε 50αρης Ελληνας παντρεμενος με 2 παιδια.Μιλαμε εκτος Ευρωπης σε κωλο-χωρα ετσι;θα το πω στο σαιτ δεν το χω πει πουθενα..
μου σπαραζει την καρδια να αφησω την ελλαδα...εδω μεγαλωσα, εδω περασα τα παιδικα μου χρονια, εχω χιλιες δυο αναμνησεις ,θα βουρκωσω πραγματικα εαν ερθει μια τετοια στιγμη να φυγω για παντα..
αλλα αν αναγκαστω... δεν γινεται αλλιως![]()
Συγκινηθηκα :'(θα το πω στο σαιτ δεν το χω πει πουθενα..
μου σπαραζει την καρδια να αφησω την ελλαδα...εδω μεγαλωσα, εδω περασα τα παιδικα μου χρονια, εχω χιλιες δυο αναμνησεις ,θα βουρκωσω πραγματικα εαν ερθει μια τετοια στιγμη να φυγω για παντα..
τιποτα απο τα 2.Οποιος μπορεςι και θελει φευγει.Οποιος ακομα εδω περναει κουτσα-στραβα η καλα ας κατσεικαι αυτοί που μένουν πίσω είναι οι δειλοί ή οι μαλάκες της υπόθεσης?
γιατι δεν πηγεςπριν εναμιση χρονο μου προτεινανε πολυ καλη δουλεια εξω.Τα ιδια σκεφτηκα και πηρα τα παπαρια μου.Πριν λιγες μερες που ξαναρωτησα πηρα τις μπαλλες στον πρωκτο μου.Πηγε 50αρης Ελληνας παντρεμενος με 2 παιδια.Μιλαμε εκτος Ευρωπης σε κωλο-χωρα ετσι;
θα το πω στο σαιτ δεν το χω πει πουθενα..
ειμαι εκλεκτικος μαν και γαμαω μονο οταν εχω κεφι κι ορεξη![]()
πριν εναμιση χρονο μου προτεινανε πολυ καλη δουλεια εξω.Τα ιδια σκεφτηκα και πηρα τα παπαρια μου.Πριν λιγες μερες που ξαναρωτησα πηρα τις μπαλλες στον πρωκτο μου.Πηγε 50αρης Ελληνας παντρεμενος με 2 παιδια.Μιλαμε εκτος Ευρωπης σε κωλο-χωρα ετσι;
λιθουανια τυπε;πριν εναμιση χρονο μου προτεινανε πολυ καλη δουλεια εξω.Τα ιδια σκεφτηκα και πηρα τα παπαρια μου.Πριν λιγες μερες που ξαναρωτησα πηρα τις μπαλλες στον πρωκτο μου.Πηγε 50αρης Ελληνας παντρεμενος με 2 παιδια.Μιλαμε εκτος Ευρωπης σε κωλο-χωρα ετσι;
ε δεν παω με ομοφυλοφιλους...ετσι τον λες..Θες να ερθει και ο Κοσμας μαζι σου για να μην νιωθεις μονος ?
Θες να ερθει και ο Κοσμας μαζι σου για να μην νιωθεις μονος ?
θ σου λειψει η κολωνου μαν εθα το πω στο σαιτ δεν το χω πει πουθενα..
γιατι ειμαι μαλακας απλα.Σκεφτομουν περιπου οτι εγραψες και για 2 αλλους λογους.γιατι δεν πηγες
ε δεν παω με ομοφυλοφιλους...ετσι τον λες..![]()
ε δεν παω με ομοφυλοφιλους...ετσι τον λες..![]()
το ξερω.Ρεντμαν εκτος Ευρωπης και Ηπειρου Ευρωπαικηςεκανεςτυπε , επρεπε να την κανεις
γιατι ειμαι μαλακας απλα.Σκεφτομουν περιπου οτι εγραψες και για 2 αλλους λογους.
κυνηγος διαμαντιων μαντο ξερω.Ρεντμαν εκτος Ευρωπης και Ηπειρου Ευρωπαικης