Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
κανονικα τωρα επρεπε να γινεται της πουτανας εξω απο τη Βουλη.

Αυτή τη φράση τα τελευταία χρόνια παίζει να την έχω ακούσει πάνω από 100 φορές. Τις 80 φορές ήταν γραμμένη στο νετ :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ηταν μια φωτο που συγκρινε 4 χωρες

αιγυπτο που συνεβη το πραξικοπμα ,τουρκια και καποια αλλη νομιζω, γενικα στης 3 χωρες γινοταν της πουτανας και εδω μια φωτο με παραλιες γεματες  :2funny: :2funny:

τα κλαμπ της μυκονου γεματα απο φοιτητες , ο κοσμος σε αγνοια..

οχι οτι ειναι κακο να διασκεδαζεις ετσι? οτι καλυτερο ειναι, απλα ειναι εποχη που πρεπει να κανουμε επανασταση ,πριν δεκαετιες η νεολαια αλλαζε το μελλον μιας χωρας... ποιος θα αλλαξει εδω το μελλον η κλαρινογαμπροι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ( εγω μονο το μαλι εχω, σαν ανθρωπος ειμαι διαφορετικος  :birdman:)η μηπως κατι σαπακια σαν τον νικ07 και τον μεμοσαν που μπαινει και φωναζει σε ενα μπουρδελοσαιτ ζητω ο νωντας?  :birdman:

αμ δεν ειναι ετσι..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.100
Πόντοι
12.756

αιγυπτο που συνεβη το πραξικοπμα ,τουρκια και καποια αλλη νομιζω, γενικα στης 3 χωρες γινοταν της πουτανας και εδω μια φωτο με παραλιες γεματες  :2funny: :2funny:

οχι οτι ειναι κακο να διασκεδαζεις ετσι? οτι καλυτερο ειναι, απλα ειναι εποχη που πρεπει να κανουμε επανασταση ,πριν δεκαετιες η νεολαια αλλαζε το μελλον μιας χωρας... ποιος θα αλλαξει εδω το μελλον η κλαρινογαμπροι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ( εγω μονο το μαλι εχω, σαν ανθρωπος ειμαι διαφορετικος  :birdman:)η μηπως κατι σαπακια σαν τον νικ07 και τον μεμοσαν που μπαινει και φωναζει σε ενα μπουρδελοσαιτ ζητω ο νωντας?  :birdman:

αμ δεν ειναι ετσι..

τυπε βλεπω να λήγει η ανακωχή και να τρεχεις να προλαβεις ραντεβου

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

αιγυπτο που συνεβη το πραξικοπμα ,τουρκια και καποια αλλη νομιζω, γενικα στης 3 χωρες γινοταν της πουτανας και εδω μια φωτο με παραλιες γεματες  :2funny: :2funny:

οχι οτι ειναι κακο να διασκεδαζεις ετσι? οτι καλυτερο ειναι, απλα ειναι εποχη που πρεπει να κανουμε επανασταση ,πριν δεκαετιες η νεολαια αλλαζε το μελλον μιας χωρας... ποιος θα αλλαξει εδω το μελλον η κλαρινογαμπροι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ( εγω μονο το μαλι εχω, σαν ανθρωπος ειμαι διαφορετικος  :birdman:)η μηπως κατι σαπακια σαν τον νικ07 και τον μεμοσαν που μπαινει και φωναζει σε ενα μπουρδελοσαιτ ζητω ο νωντας?  :birdman:

αμ δεν ειναι ετσι..
ρε σταμ  εχει ακομα ο κοσμος λεφτα.Αυτη τη στιγμη πειναει το 35%.Οταν αυτο ανεβει σαν ποσοστο που δεν το ευχομαι τοτε μπορει και να ξεσηκωθουν.Α και η σημερινη νεολαια ειναι για τον πουτσο ολοι.Τελος πολιτικου σχολιου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

αιγυπτο που συνεβη το πραξικοπμα ,τουρκια και καποια αλλη νομιζω, γενικα στης 3 χωρες γινοταν της πουτανας και εδω μια φωτο με παραλιες γεματες  :2funny: :2funny:

Μας έπρηξαν τ' αρχίδια μ' αυτές τις φώτο, κάτι πιο πρωτότυπο δε μπορούν να σκεφτούν;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε σταμ  εχει ακομα ο κοσμος λεφτα.Αυτη τη στιγμη πειναει το 35%.Οταν αυτο ανεβει σαν ποσοστο που δεν το ευχομαι τοτε μπορει και να ξεσηκωθουν.Α και η σημερινη νεολαια ειναι για τον πουτσο ολοι.Τελος πολιτικου σχολιου
το 35% ? μαλλον στο πακισταν ζεις  :grin: λιγοτερο ειναι..

ενα καλο θα εχει το μεγαλ ομπαμ το οικονομικο, θα πεσουν η τιμες στα μπουρδελα... :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε σταμ  εχει ακομα ο κοσμος λεφτα.Αυτη τη στιγμη πειναει το 35%.Οταν αυτο ανεβει σαν ποσοστο που δεν το ευχομαι τοτε μπορει και να ξεσηκωθουν.Α και η σημερινη νεολαια ειναι για τον πουτσο ολοι.Τελος πολιτικου σχολιου
:thumbsup:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

ενα καλο θα εχει το μεγαλ ομπαμ το οικονομικο, θα πεσουν η τιμες στα μπουρδελα... :P
καπου τοσο ειναι μην νομιζεις οτι ειναι μικροτερο.Απλα δεν φαινονται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.100
Πόντοι
12.756

σιγουρα θα πεσουν , γιατι δεν θα προλαβαινεις να πας , θα σε γαμανε στο δρομο για πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom