axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ο στρατος πρεπει να βγει αλλα κι αυτοι αναρχιδοι ειναιαντε να βγουνε τα κουμπουρια τυπε![]()
Ο στρατος πρεπει να βγει αλλα κι αυτοι αναρχιδοι ειναιαντε να βγουνε τα κουμπουρια τυπε![]()
κανονικα τωρα επρεπε να γινεται της πουτανας εξω απο τη Βουλη.
σωστα , η δικιά σου![]()
αντε να ψωφησει και αυτος να μας φυγει ενας βραχναςτυπε δεν σε βλεπω να σεβεσαι τον θεσμο
σε ειχα για πιο προοδευτικο ανθρωπο :S
ειπε το πρωτο βιολιΈχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετ
Boldemort 2013
συμφωνω και για αυτο μας πανε γαμιωνταςΑυτή τη φράση τα τελευταία χρόνια παίζει να την έχω ακούσει πάνω από 100 φορές. Τις 80 φορές ήταν γραμμένη στο νετ![]()
ο ντελικατέσεν είπε κάτι για μαλακία και μαλάκες και νομίζω κράτησε την μαλακία για τον ίδιο![]()
παραφερεσαιαντε να ψωφησει και αυτος να μας φυγει ενας βραχνας![]()
ηταν μια φωτο που συγκρινε 4 χωρες
αιγυπτο που συνεβη το πραξικοπμα ,τουρκια και καποια αλλη νομιζω, γενικα στης 3 χωρες γινοταν της πουτανας και εδω μια φωτο με παραλιες γεματες![]()
![]()
τα κλαμπ της μυκονου γεματα απο φοιτητες , ο κοσμος σε αγνοια..
οχι οτι ειναι κακο να διασκεδαζεις ετσι? οτι καλυτερο ειναι, απλα ειναι εποχη που πρεπει να κανουμε επανασταση ,πριν δεκαετιες η νεολαια αλλαζε το μελλον μιας χωρας... ποιος θα αλλαξει εδω το μελλον η κλαρινογαμπροι?![]()
![]()
![]()
( εγω μονο το μαλι εχω, σαν ανθρωπος ειμαι διαφορετικος
)η μηπως κατι σαπακια σαν τον νικ07 και τον μεμοσαν που μπαινει και φωναζει σε ενα μπουρδελοσαιτ ζητω ο νωντας?
αμ δεν ειναι ετσι..
ρε σταμ εχει ακομα ο κοσμος λεφτα.Αυτη τη στιγμη πειναει το 35%.Οταν αυτο ανεβει σαν ποσοστο που δεν το ευχομαι τοτε μπορει και να ξεσηκωθουν.Α και η σημερινη νεολαια ειναι για τον πουτσο ολοι.Τελος πολιτικου σχολιουηταν μια φωτο που συγκρινε 4 χωρες
αιγυπτο που συνεβη το πραξικοπμα ,τουρκια και καποια αλλη νομιζω, γενικα στης 3 χωρες γινοταν της πουτανας και εδω μια φωτο με παραλιες γεματες![]()
![]()
οχι οτι ειναι κακο να διασκεδαζεις ετσι? οτι καλυτερο ειναι, απλα ειναι εποχη που πρεπει να κανουμε επανασταση ,πριν δεκαετιες η νεολαια αλλαζε το μελλον μιας χωρας... ποιος θα αλλαξει εδω το μελλον η κλαρινογαμπροι?![]()
![]()
![]()
( εγω μονο το μαλι εχω, σαν ανθρωπος ειμαι διαφορετικος
)η μηπως κατι σαπακια σαν τον νικ07 και τον μεμοσαν που μπαινει και φωναζει σε ενα μπουρδελοσαιτ ζητω ο νωντας?
αμ δεν ειναι ετσι..
ηταν μια φωτο που συγκρινε 4 χωρες
![]()
το 35% ? μαλλον στο πακισταν ζειςρε σταμ εχει ακομα ο κοσμος λεφτα.Αυτη τη στιγμη πειναει το 35%.Οταν αυτο ανεβει σαν ποσοστο που δεν το ευχομαι τοτε μπορει και να ξεσηκωθουν.Α και η σημερινη νεολαια ειναι για τον πουτσο ολοι.Τελος πολιτικου σχολιου
ρε σταμ εχει ακομα ο κοσμος λεφτα.Αυτη τη στιγμη πειναει το 35%.Οταν αυτο ανεβει σαν ποσοστο που δεν το ευχομαι τοτε μπορει και να ξεσηκωθουν.Α και η σημερινη νεολαια ειναι για τον πουτσο ολοι.Τελος πολιτικου σχολιου
την κοσμοσυροη στα μπουρδελα μηπωςΜας έπρηξαν τ' αρχίδια μ' αυτές τις φώτο, κάτι πιο πρωτότυπο δε μπορούν να σκεφτούν;
καπου τοσο ειναι μην νομιζεις οτι ειναι μικροτερο.Απλα δεν φαινονται.το 35% ? μαλλον στο πακισταν ζειςλιγοτερο ειναι..
ενα καλο θα εχει το μεγαλ ομπαμ το οικονομικο, θα πεσουν η τιμες στα μπουρδελα...![]()
το 35% ? μαλλον στο πακισταν ζειςλιγοτερο ειναι..
ενα καλο θα εχει το μεγαλ ομπαμ το οικονομικο, θα πεσουν η τιμες στα μπουρδελα...![]()
Ελυσες το προβλημα της ζωης σου τυπε !!!!ενα καλο θα εχει το μεγαλ ομπαμ το οικονομικο, θα πεσουν η τιμες στα μπουρδελα...![]()