SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Βάζω το μαστίγιο...βάζεις το δέσιμο?Όχι!!!
Βαζω το σπίτι,βάζεις το μαστίγιο;;;
Καλά καλά...δεν τα τρώω...σταμάτησα...
Of cource!!!Βάζω το μαστίγιο...βάζεις το δέσιμο?
Χμμμμμμμμμμμμμμ.....χμμμμμμμμμμμμ.....Αποφάσισα...στο παγκάκι να μας βλέπουνε όλοι και να μας θαυμάζουν... :oOf cource!!!
Πώς το θες,χειροπόδαρα,μόνο πόδια,μόνο χέρια,πάνω στο κρεβάτι,κάτω από το κρεβάτι,ταράτσα,στάβλο,υπόγειο ή παγκάκι να μας βλέπουνε όλοι κ να μας θαυμάζουνε;;;
Αστούς να βλέπουνε κ να μαθαίνουνε...Χμμμμμμμμμμμμμμ.....χμμμμμμμμμμμμ.....Αποφάσισα...στο παγκάκι να μας βλέπουνε όλοι και να μας θαυμάζουν... :o
Όσοι δεν αντέχεται...απλά κάντε την με τρόπο...
Βλέπω και μαθαίνω..ωραίο μάθημα. Καιρός να το ξαναβιώσουν μερικοί...το χρειάζονται.Αστούς να βλέπουνε κ να μαθαίνουνε...
Ελά να δώσουμε μία κ να ταράξουμε την ψευτοπουριτανή κοινωνία,τα λιμνάζοντα νερά του συντηρητισμου!!!
Χειροπόδα,μόνο τα πόδια,μόνο τα χέρια,χαμηλά,ψηλα;;;Χμμμμμμμμμμμμμμ.....χμμμμμμμμμμμμ.....Αποφάσισα...στο παγκάκι να μας βλέπουνε όλοι και να μας θαυμάζουν... :o
Χέρια πάνω, πόδια ψηλά δεμένα μαζί με τα χέρια...όλα σε πλήρη θέα..πως σου φαίνεται? Θημήσου εκείνες τις φώτο που βάλαμε πριν λίγες μέρες... ;)Χειροπόδα,μόνο τα πόδια,μόνο τα χέρια,χαμηλά,ψηλα;;;
Μου ανυψώνεται το ανηθικό εν το μεταξύ όσο πιάνω εικόνα!!!
Mμμ υπέροχο αλλά τώρα ανεβαίνει κ μετά να δω πως θα κατέβει!!!Χέρια πάνω, πόδια ψηλά δεμένα μαζί με τα χέρια...όλα σε πλήρη θέα..πως σου φαίνεται? Θημήσου εκείνες τις φώτο που βάλαμε πριν λίγες μέρες... ;)
Mμμ υπέροχο αλλά τώρα ανεβαίνει κ μετά να δω πως θα κατέβει!!!
http://[URL unfurl="true"]www.megawank.com/pics/picturepost/free-bdsm-271.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εικόνα δεν φαίνεται αλλά κατάλαβα...χεχεχεχεχε
Α δεν ξέρω...σε κοινή θέα είμαστε..κανόνισε να κατέβει μετά γιατί μας βλέπουνε εεεεε? :D :D :D
[QUOTE="mr.x, post: 2257997"]
Δεν σε κόβω του ρομαντικού πάντως!!! :2funny:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bdsmamateur.net/amateur-bdsm-videos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτή δεν είναι βολική...μπααααααα....δεεεεεεεεεεεν... :o
Εγώ ρομαντική? Μπαααααααααα...μόνο όταν και όσο πρέπει...
Εχούμε πολλά κοινά!!!Εικόνα δεν φαίνεται αλλά κατάλαβα...χεχεχεχεχε
Α δεν ξέρω...σε κοινή θέα είμαστε..κανόνισε να κατέβει μετά γιατί μας βλέπουνε εεεεε?
Αυτή δεν είναι βολική...μπααααααα....δεεεεεεεεεεεν... :o
Εγώ ρομαντική? Μπαααααααααα...μόνο όταν και όσο πρέπει...
Αυτό είχα εγώ υπόψιν...μη μου το χαλάς...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=101343.0;attach=299805;image[/img[/URL]]
[/quote]
Συμφωνάμε,συμφωνάμε,δεν θα στο χαλάσω!!! :cool:
Το θα σε περάσουνε μου άρεσε...ξέρεις πόσες φορές το άκουσα? Όπως επίσης και το άρρωστη..από το ένα βάζω από το άλλο βγάζω. Αν μπορούν ας δοκιμάσουν και αυτοί..αλλιώς ας προσπεράσουν ;)Εχούμε πολλά κοινά!!!
Η διαφορά μας είναι ότι δεν έχω βρει το εισητήριο για τον παράδεισο της ηδονής!!!
Εδώ για απλο κοινό σεξ κ δεν εύκολα,αν πεις για τέτοια θα σε περάσουνε για ανώμαλο!!!
ωραία..χαιρομαι...και τώρα?Συμφωνάμε,συμφωνάμε,δεν θα στο χαλάσω!!!
Γδύσου κ στήσου να περάσω τα λουριά!!!ωραία..χαιρομαι...και τώρα?
Τόση ώρα γυμνή είμαι και περιμένω να τα περάσεις..κάνει και κρύο...περιμένω να ζεσταθώ...Γδύσου κ στήσου να περάσω τα λουριά!!!
Κάτσε έμπλεξα στην κίνηση,σκεπάσου!!!Τόση ώρα γυμνή είμαι και περιμένω να τα περάσεις..κάνει και κρύο...περιμένω να ζεσταθώ...
Απαπαπαπα...έχει και κίνηση? Κατάλαβα...θα ξημερωθούμε...σκεπάζομαι μην πουντιάσω...Κάτσε έμπλεξα στην κίνηση,σκεπάσου!!!