neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
υδραυλικος εισαι η ηλεκτρολογος?οκ γινεται και τσαμπα
ανεβασε το καρο σου στο μπαλκονι να ακους μουσικη![]()
υδραυλικος εισαι η ηλεκτρολογος?οκ γινεται και τσαμπα
ανεβασε το καρο σου στο μπαλκονι να ακους μουσικη![]()
Καθρεφτακι μαλακα.Ρε κουαρδε,εσυ εισαι ο ιδρυτης του πικπα.επιτιμο και ισοβιο μελος,σαν τον μητσοτακη.
οχι ο σφε αρεσκεται στα υδραυλικα..στα υδραυλικα εχει εξειδικευση ο βατραχος![]()
θελω να μην πατωνω μαν.....Γιατι δε κανεις μπανιο στον Ληθαιο μεσα στην πολη;
Συν οτι θα μαζεψεις και ψαρια απο την ποδαριλα σου.![]()
αυτα τα μπρατσακια δεν ειναι φουσκωμενα με αεροπρωτεινες που θα ξεφουσκωσουνυδραυλικος εισαι η ηλεκτρολογος?βιδωνεις τους σωληνες με τα μπρατσακια σου?
![]()
πολυτεχνιτης.μου προτεινε να ανοιξουμε σπα σκυλων με εκεινον διευθυνων συμβουλο.Ειμαι υπο σκεψην.υδραυλικος δεν ηταν ο μπαρουλης;![]()
Εχει μαθητευσει διπλα σε μεγαλο μαστορα ο πρασινος βατραχοςστα υδραυλικα εχει εξειδικευση ο βατραχος![]()
θελω να μην πατωνω μαν.....
Σπα μπριζολαδικο ή μονο φραπε;πολυτεχνιτης.μου προτεινε να ανοιξουμε σπα σκυλων με εκεινον διευθυνων συμβουλο.Ειμαι υπο σκεψην.
καλά μείνε![]()
Τι μαν ρε γκαφαλι;θελω να μην πατωνω μαν.....
πολυτεχνιτης.μου προτεινε να ανοιξουμε σπα σκυλων με εκεινον διευθυνων συμβουλο.Ειμαι υπο σκεψην.
Εμαθα οτι σ'αρεσει να σε κωλοδυχταλιαζουν.
Εκει στο μασαζ που εισαι μπρουμυτα, φευγει ο λαδωμενος αντιχειρας και χλοοοοοοουπ... σου διαρρηγνυει την ροδελα σου
Τα λεω σωστα; Μου τα ειπε ενα πουλακι(ακυρο το birdman, αυτο σ'αρεσει) :S
δεν πάω άλλο για μασάζ κάθομαι σπίτι και διαβάζω ελύτη ;)
ψηνεσαι![]()
αυτα τα μπρατσακια δεν ειναι φουσκωμενα με αεροπρωτεινες που θα ξεφουσκωσουν
ειναι σκαλισμενα απο τη δουλεια
γιαύτο βαζουν κατω καθε ειδους σταματακια![]()
Οι πηγες μου λενε οτι διαβαζεις και τον δραματικο ποιητη-μουσουργο Φοιβο. :-*δεν πάω άλλο για μασάζ κάθομαι σπίτι και διαβάζω ελύτη ;)
διαβασες το προκλητικο σχολιο του γκρεγκοριΡε μπαs και θελει να κανει τα ζωντανα παϊδακια για τουs Κινεζουs που θαρθουν???
ποιηση μαντι είναι αυτά ρε μαν θα μας γλεντήσει ο αχαχούχας![]()
Οι πηγες μου λενε οτι διαβαζεις και τον δραματικο ποιητη-μουσουργο Φοιβο. :-*