Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αποκλείεται να σου κόψουν πρόστιμο επειδή υποθέτουν ότι πήρες το εισιτήριο από άλλον, ούτε τις διαδρομές που κάνεις μπορούν να ελέγξουν

απλώς όταν βρίσκεσαι μέσα στο μέσο και πάει να λήξει το 90λεπτο από την ακύρωση, του δίνεις άλλο ένα χτύπημα από την ανάποδη και σε καλύπτει όσο παραμένεις στο μέσο (τώρα αν η διαδρομή είναι 45λεπτη και το δεύτερο χτύπημα έγινε πριν από 1 ώρα καλώς θα υποθέσουν ότι το 90λεπτο είχε λήξει προτού επιβιβαστείς στο τελευταίο μέσο και το ακυρώσεις για δεύτερη φορά)
Ειπα οτι μαλλον δεν του την χαρισαν επειδη θα εβλεπαν οτι πηρε απο αλλον το εισητηριο. Αμα ισχυε αυτη η περιπτωση.
Αμα εισαι στο μετρο και ληξει πρεπει να βγεις απο το σταθμο να πας πανω να το ξαναχτυπησεις και να ξαναπεριμενεις το μετρο;  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειπα οτι μαλλον δεν του την χαρισαν επειδη θα εβλεπαν οτι πηρε απο αλλον το εισητηριο. Αμα ισχυε αυτη η περιπτωση.
Αμα εισαι στο μετρο και ληξει πρεπει να βγεις απο το σταθμο να πας πανω να το ξαναχτυπησεις και να ξαναπεριμενεις το μετρο;  :think:
ξαναχτυπας..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μαν αυτό με το μετρό έχει απασχολήσει και μένα και δεν μου βγαίνει με τίποτα, έχω καταλήξει ότι σε αυτήν την περίπτωση αν είσαι μέσα στον συρμό και βλέπεις ότι λήγει βγαίνεις έξω και χτυπάς καινούριο, επιστρέφεις στην αποβάθρα και συνεχίζεις, αλλιώς αν σου κάνουν έλεγχο με ληγμένο παίρνεις τον πούλο χαλαρά :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δε βαζει μυαλο ομως ο σταματακης....προτιμα την κοτοπουλιαση απο το νωντισμο  ;) γιαυτο τα παθαινει αυτα
images

images

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω μια φορα ειχα ξεχασει βγαλω καρτα και νομιζοντας οτι ειχα βγαλει μπαινω στο τρολει.....
Μπαινει ο ελεγκτης και θυμουμενος την ημερομηνια και καταλαβαινωντας οτι δεν εχω βγαλει, λεω τωρα μαλιστα την κατσαμε.....
Θα το παιξω τρελιτσα και οτι βγει κανω......
Ερχεται δυο καθισματα μπροστα μου ελεγχοντας αλλους και εχω βγαλει το πορτοφολι μου και του δειχνω απο μακρια την καρτα κοιταζοντας το παραθυρο αδιαφορα....
Ενταξει λεει και ερχομενος προς το μερος μου το εχω βαλει παλι μεσα και ζηταει του διπλανου και φευγει πισω μου.....

Και ετσι την γλυτωσα !!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω μια φορα ειχα ξεχασει βγαλω καρτα και νομιζοντας οτι ειχα βγαλει μπαινω στο τρολει.....
Μπαινει ο ελεγκτης και λεω τωρα μαλιστα την κατσαμε.....
Ερχεται δυο καθισματα μπροστα μου ελεγχοντας αλλους και εχω βγαλει το πορτοφολι μου και του δειχνω απο μακρια την καρτα κοιταζοντας το παραθυρο αδιαφορα....
Ενταξει λεει και ερχομενος προς το μερος μου το εχω βαλει παλι μεσα και ζηταει του διπλανου και φευγει πισω μου.....

ειπα ανάλογα τον χαρακτήρα του καθενα, αλλος μπορει να το κοιταζε ακομα και καθε λεπτομέρια  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μαν, ο αχαχουχας δεν ειναι δαχτυλιαρης το εχει εξελιξει σε φιστιαρης  :birdman: πως ο σταματακης απο στραπονακιας εγινε πιρφοραγαπουλης?  :2on1:
Μεμα κατσε φρονιμα και μην αραδιαζεις κι εσυ μαλακιες ....  :cool2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Δεν καρφώθηκες καθόλου, μήπως σφύριζες κιόλας;
Μάλλον σε έσωσε η μάπα σου στη φωτογραφία πάνω στην κάρτα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν καρφώθηκες καθόλου, μήπως σφύριζες κιόλας;
Μάλλον σε έσωσε η μάπα σου στη φωτογραφία πάνω στην κάρτα
Δεν σφυριζα τυπε..... τραγουδουσα Καζαντζιδη φωναχτα και ΦΑΛΤΣΑ  :grin:

Ακριβως !!!!!!

Ειδε την πιθηκομογγολικη αφεντομουτσουναρα μου με τις αξυρισιες ενος μηνος και εκλασε μεντες  :birdman:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπαινει ο ελεγκτης και θυμουμενος την ημερομηνια και καταλαβαινωντας οτι δεν εχω βγαλει, λεω τωρα μαλιστα την κατσαμε.....

Επρεπε να ηταν ελεγκτης ο λοπεζ μαζι με μενα βλακα μογγολε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom