Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπόν για δευτερη φοα στην ζωη μου τρωω προστιμο για τικετ

την πρωτη φορα ηταν γιατι δεν ειχα, σωστος,με το δικιο...

αλλα τωρα ομως επειδη περασαν 3 λεπτα απο την ληξη του,και μου κοβεις προστιμο ε αν πα να γαμηθεις και εσυ παλιοπουτανα κωλοξανθια ελεινιδα και ο αλλος ο σκατομπατσος η παλιοαδερφη

για 3 λεπτα ρε? ΓΙΑ 3 λεπτα ,και ο αλλος ειχε μισο τικετ αλλα χωρις αποδειξη και τον αφησανε εμενα μου το πηραν το 40αρι

δεν πειραζει,8 ατομα 4 γυναικες 4 αντρες με περυκυκλωσαν επιτιδες , και το μουνι ο μπατσος

στης αλλες χωρες το συστημα σου θυμήζει οτι πρεπει να εχεις τικετ και δεν το ξεχνας, μολις μπαινεις πληρωνεις και τελος ,αλλα εδω υπαρχει ενας μουνοπανιστικος τροπος, ενας υπουλος τρόπος για να σε πιασουν επιτηδες ,υπαρχει περιοχη ελεγχου  ακους εκει, ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, περιοχη ελεγχου και αν καποιος χαθει θα πληρωσει πρόστιμο?

anyway ο τροπος που το φαγα ηταν αδικος ,δεν πειραζει..
απλα καρκινος στα κοκκαλα τους, καρκινος στα παιδια τους
να πεθανουν απο βαρια συφηλη,να πεθανουν απο εμπολα

Σκατα στον τάφο τους, και η πουτανα η ξανθια η ελεινιδα να μην γαμηθει ποτε ξανα στην ζωη της,γιατι εκεινη επεμενε να με πανε γιατι ειδα οτι η αλλοι ηταν στο τσακ να με αφησουν να παω να αγορασω αλλο αλλα δεν πειραζει..

να παθουν κακρινο,να πεθανουν τα παιδια τους απο aids  και οτι χειρότερο..

40 ευρω καπως θα τα ξαναβρω δεν πειραζει.. απλα εχω καταλαβει οτι πλειοψηφια τετοιων ανθρωπων μπατσοι,πρακτορες κλπ δεν εχουν μεγαλη κατανοηση των προβληματων του ανθρωπου και απλα κοιτανε την δουλεια τους,οχι για να στην χαρησουν οταν δεν εχις τικετ αλλα να σου ριχνουν προστιμο για μια λεπτομερια ε φανταστειτε που οδευει αυτη η χωρα..  και ο μαλακας ο προισταμενος του ελεγχου μου ειπε ελα ρε φιλε σιγα, εγω 18 ευρω μεροκάματο παιρνω, ε βεβαια, αφου εισαι τοσο μαλακας και ψηφιζες τοσα χρονια τους γαμιαδες σας τοσα αξιζεις να παιρνεις...

εγω δεν θελω να εξερεθω κανενος νομου απλα για σκεφτειτε λιγο πως θα αντιδρουσατε..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οι πακιστανοι ειχαν τικετ; δεν νομιζω...ειχα φαει και εγω μια φορα προστιμο σε λεωφορειο και μετα απο 15 ημερες ξανα αλλα την δευτερη σηκωθηκα και εφυγα..να πανε να γαμηθουν!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οι πακιστανοι ειχαν τικετ; δεν νομιζω...ειχα φαει και εγω μια φορα προστιμο σε λεωφορειο και μετα απο 15 ημερες ξανα αλλα την δευτερη σηκωθηκα και εφυγα..να πανε να γαμηθουν!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σταματάκι αλλοδαπός είσαι; Λαθρομετανάστης; Τι τίκετ και τίκετ μας τσαμπουνάς; Εισιτήριο λέγεται στα ελληνικά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αλλα τωρα ομως επειδη περασαν 3 λεπτα απο την ληξη του,και μου κοβεις προστιμο ε αν πα να γαμηθεις και εσυ παλιοπουτανα κωλοξανθια ελεινιδα και ο αλλος ο σκατομπατσος η παλιοαδερφη

για 3 λεπτα ρε? ΓΙΑ 3 λεπτα ,και ο αλλος ειχε μισο τικετ αλλα χωρις αποδειξη και τον αφησανε εμενα μου το πηραν το 40αρι

δεν πειραζει,8 ατομα 4 γυναικες 4 αντρες με περυκυκλωσαν επιτιδες , και το μουνι ο μπατσος

στης αλλες χωρες το συστημα σου θυμήζει οτι πρεπει να εχεις τικετ και δεν το ξεχνας, μολις μπαινεις πληρωνεις και τελος ,αλλα εδω υπαρχει ενας μουνοπανιστικος τροπος, ενας υπουλος τρόπος για να σε πιασουν επιτηδες ,υπαρχει περιοχη ελεγχου  ακους εκει, ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, περιοχη ελεγχου και αν καποιος χαθει θα πληρωσει πρόστιμο?

Σκατα στον τάφο τους, και η πουτανα η ξανθια η ελεινιδα να μην γαμηθει ποτε ξανα στην ζωη της,γιατι εκεινη επεμενε να με πανε γιατι ειδα οτι η αλλοι ηταν στο τσακ να με αφησουν να παω να αγορασω αλλο αλλα δεν πειραζει..

να παθουν κακρινο,να πεθανουν τα παιδια τους απο aids  και οτι χειρότερο..

40 ευρω καπως θα τα ξαναβρω δεν πειραζει.. απλα εχω καταλαβει οτι πλειοψηφια τετοιων ανθρωπων μπατσοι,πρακτορες κλπ δεν εχουν μεγαλη κατανοηση των προβληματων του ανθρωπου και απλα κοιτανε την δουλεια τους,οχι για να στην χαρησουν οταν δεν εχις τικετ αλλα να σου ριχνουν προστιμο για μια λεπτομερια ε φανταστειτε που οδευει αυτη η χωρα..  και ο μαλακας ο προισταμενος του ελεγχου μου ειπε ελα ρε φιλε σιγα, εγω 18 ευρω μεροκάματο παιρνω, ε βεβαια, αφου εισαι τοσο μαλακας και ψηφιζες τοσα χρονια τους γαμιαδες σας τοσα αξιζεις να παιρνεις...

εγω δεν θελω να εξερεθω κανενος νομου απλα για σκεφτειτε λιγο πως θα αντιδρουσατε..
images

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα αριχιδια μου εχουν...

ουτε πασο ειχαν με μισο τικετ και τους αφησαν ...

anyway η βρωμιαρα η ξανθια η ελλεινιδα να μην ξαναγαμηθει ποτε η σαβουρα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σταματάκι αλλοδαπός είσαι; Λαθρομετανάστης; Τι τίκετ και τίκετ μας τσαμπουνάς; Εισιτήριο λέγεται στα ελληνικά.
λαθρομεταναστης εισαι εσυ που εχεις να κανεις μπανιο κανα 2μηνο μαλακα..

ποιο μαυρος εισαι απο τους πακιστανους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τα αριχιδια μου εχουν...

ουτε πασο ειχαν με μισο τικετ και τους αφησαν ...

anyway η βρωμιαρα η ξανθια η ελλεινιδα να μην ξαναγαμηθει ποτε η σαβουρα..
μπορει να εχουν καρτα απεριοριστων :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

στης αλλες χωρες το συστημα σου θυμήζει οτι πρεπει να εχεις τικετ και δεν το ξεχνας, μολις μπαινεις πληρωνεις και τελος ,αλλα εδω υπαρχει ενας μουνοπανιστικος τροπος, ενας υπουλος τρόπος για να σε πιασουν επιτηδες ,υπαρχει περιοχη ελεγχου  ακους εκει, ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, περιοχη ελεγχου και αν καποιος χαθει θα πληρωσει πρόστιμο?

να παθουν κακρινο,να πεθανουν τα παιδια τους απο aids  και οτι χειρότερο..

40 ευρω καπως θα τα ξαναβρω δεν πειραζει.. απλα εχω καταλαβει οτι πλειοψηφια τετοιων ανθρωπων μπατσοι,πρακτορες κλπ δεν εχουν μεγαλη κατανοηση των προβληματων του ανθρωπου και απλα κοιτανε την δουλεια τους,οχι για να στην χαρησουν οταν δεν εχις τικετ αλλα να σου ριχνουν προστιμο για μια λεπτομερια ε φανταστειτε που οδευει αυτη η χωρα..  και ο μαλακας ο προισταμενος του ελεγχου μου ειπε ελα ρε φιλε σιγα, εγω 18 ευρω μεροκάματο παιρνω, ε βεβαια, αφου εισαι τοσο μαλακας και ψηφιζες τοσα χρονια τους γαμιαδες σας τοσα αξιζεις να παιρνεις...

Σταματη, νομιζω το προστιμο λεει πανω οτι μπορεις να κανεις ενσταση. Κανε. Δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα. Ειδικα αν φαινεται οτι ησουν τρια λεπτα εκπροθεσμος, μπορει να στο σβησουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom