dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ο Στεργιου εχει χεστει στο ταληρο...ηδη με τις συμβασεις στα Ελληνικα στρατα μαζεψε ολο το χρημα... ;)Ναι συμφωνοι αλλωστε εχουνε πει πολλα ψεμματα. Προς το παρον η κατασταση ειναι ενταξει αμα ερθουν νεα μετρα δεν ξερω... βλεπω ακομα κινηση στο δρομο ακομα βολτες πεινα δεν εχει πεσει βεβαια αρκετες επιχειρησεις μικρες εχουνε κλεισει αλλα αυτο ρε φιλε ειναι αποτελεσμα και κακοδιαχειρισης και οι επιχειρησεις δεν ειναι ευκολη υποθεση πρεπει να εισαι πολυ καλος ... πανε και μου ανοιγουν 10 φουρνους ή φαστ φουντ τυροπιταδικα σε ενα τετραγωνο και τα πουλανε ολοι 1 ευρω ... εγω ρε φιλε δεν θα φαω τυροπιτα απο αυτους γιατι ξερω οτι θα ειναι κακης ποιοτητας και σφολιατα αμα φαω θα φαω απο κανα μεγαλο ονομα βλεπε στεργιου που και εκει σφολιατα ειναι αλλα ειναι ονομα.
Τωρα αν πιστευει ξαφνικα ο αλλος οτι θα πλουτισει ανοιγοντας τυροπιταδικο και δινοντας σφολιατες με 1 ευρω της πλακας μαλλον ειναι στον κοσμο του
υγ Οσο για την ανεργια κατι γεωπονοι και πολιτικοι επιστημονες και ολοι αυτοι ειχαν και προ κρισης ανεργια δηλαδη τωρα τι περιμενουνε? οταν εχουν προ κρισης ανεργια? εγω μαλακας ημουν που επελεξα πληροφορικη? τουλαχιστον ενα 400αρι το μηνα θα το βγαζω αλλος θα βγαζει 0
συμφωνω ,μαγαζια δεν πρεπει να ανοιγουν ιδια,αλλα το θεμα ειναι πολιτικο για την επιβιωση της μικρο-μεσαιας επιχειρησης...κ θα πρεπει να υπαρχουν μικρομεσαιες επιχειρησεις...γιατι γεμισαμε μαλλ κ πολυεθνικες στην Ελλαδιτσα,,,αναγκαιες κ αυτες βεβαια...ολα χρειαζονται.
Εγω δεν ειμαι αισιοδοξος...πιστευω θα ερθει η πτωχευση εντος Ευρω...κ θα ειναι ακομη χειροτερα απο το να γυρναγαμε στην δραχμη...μακαρι να κανω λαθος...ο χρονος θα δειξει.