Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ΡΕ ΔΕΝ με λενε αχαχουχαχαχα =k
Θες πιστεψε το θες μην το πιστευεις σκασιλα μου μεγαλη και κακως απολογουμαι
Με εσπρωξε φιλος να αγορασω αλλο γιατι ειχα προβλημα οντως

Τι εισαστε εσεις μωρε ? παπαπαπαπαπα .d

Τελευταιο μηνυμα Ατιθασου απο το κοσμο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΡΕ ΔΕΝ με λενε αχαχουχαχαχα =k
Θες πιστεψε το θες μην το πιστευεις σκασιλα μου μεγαλη και κακως απολογουμαι
Με εσπρωξε φιλος να αγορασω αλλο γιατι ειχα προβλημα οντως

Τι εισαστε εσεις μωρε ? παπαπαπαπαπα .d

Τελευταιο μηνυμα Ατιθασου απο το κοσμο.
παλιοπαιδα μαν :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εκει μαλακισμενες Ελλεηνιδες... στο Cosmopolitan.
Γι'αυτο εχουν αραιωσει και "χαθει¨ αγαπουληδες και μαλακομπουκωματα απο το τσατ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εκει μαλακισμενες Ελλεηνιδες... στο Cosmopolitan.
Γι'αυτο εχουν αραιωσει και "χαθει¨ αγαπουληδες και μαλακομπουκωματα απο το τσατ.

Ρε ασε τις ελλεηνιδες και κοιτα να πηδηξεις καμια... γαμα τις θεωριες το θεμα ειναι να δουμε τι θα κανουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Aπο την αριστερη να δεις τι μαλακιες ακουσα  :2funny: :2funny: δεν μπορεις να φανταστεις αλλα στα αρχιδια μου... το θεμα ειναι να την  :zfuck: :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Aπο την αριστερη να δεις τι μαλακιες ακουσα  :2funny: :2funny: δεν μπορεις να φανταστεις αλλα στα αρχιδια μου... το θεμα ειναι να την  :zfuck: :zfuck:
Ρε μπολντ τις μαλακιες που λες εδω μεσα μην τις λες σε γκομενες,περιμενεις και τηλ τωρα,αμα της ειπες ποσο χαρουμενος εισαι για τον σαμμαρακο και οτι λες εδω θα τα παιξε το κοριτσακι :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε μπολντ τις μαλακιες που λες εδω μεσα μην τις λες σε γκομενες,περιμενεις και τηλ τωρα,αμα της ειπες ποσο χαρουμενος εισαι για τον σαμμαρακο και οτι λες εδω θα τα παιξε το κοριτσακι :S

Δεν ειμαι χαρουμενος με Σαμαρα απλα αυτη τη περιοδο φαινεται να ειναι η μοναδικη σοβαρη λυση ... τουλαχιστον σοβαροτερη απο συριζαιους και χρυσαυγιτες. Τουλαχιστον ξερουν να κρατάνε την ψυχραιμια τους κανεις απο αυτους δεν εχει γινει σωβρακο στα καναλια με βρισιες κτλπ.

Και στην τελικη εμενα αυτη ειναι η ιδεολογια μου... αμα δεν της αρεσει της αλλης και με απορριψει για αυτο ε νταξ τι να κανουμε θα μπορουσα να κατσω να δω την ψυχοσυνθεση της και μετα να αντανακλω ολα οσα θελει να ακουει και να βλεπει αλλα επελεξα να μην ακολουθησω αυτο το σχεδιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και στην τελικη δαπιτης ημουν αυτο το κομμα υποστηριζω αντε γαμηθειτε  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Στα οικονομικα ειναι γαμησετα οι χρυσαυγιτες
καλα,αστο αυτο γιατι κ με Σαμαρα (με το επιτελειο του )ολο μαυρη τρυπα στα εσοδα εχουμε με αποτελεσμα νεες περικοπες μισθων κτλ,κτλ...η Ελλαδα στο repeat εδω κ 4 χρονια ειτε με Γιωργακη,ειτε με Αντωνακη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλα,αστο αυτο γιατι κ με Σαμαρα (με το επιτελειο του )ολο μαυρη τρυπα στα εσοδα εχουμε με αποτελεσμα νεες περικοπες μισθων κτλ,κτλ...η Ελλαδα στο repeat εδω κ 4 χρονια ειτε με Γιωργακη,ειτε με Αντωνακη...

Ειχε μια εκπομπη προχθες στο MEGA την ερευνα εκει ελεγε για την Ισλανδια.. το θεμα ειναι οτι απο οσο καταλαβα γιατι δεν το ειδα ολο οτι η Ισλανδια ειχε επιχειρησεις τις οποιες εμεις ΔΕΝ εχουμε... και μαλιστα ειπε οτι ευκολοι δρομοι για την εξοδο απο την κριση δεν υπαρχουν. Μην περιμενεις να δεις αμεσως καλυτερεψη οταν εχεις εισαχθει στο νοσοκομειο με βαρεια αναπνευστικη λοιμωξη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μπολντη ηδη για πρωτο 5-μηνο του 2013,υπαρχει μαυρη τρυπα στα εσοδα,με αποτελεσμα εν οψη της δοσης του Αυγουστου θα υπαρξουν νεα μετρα...συγγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι επιτυχια,αλλα συνεχιζουμε την κατηφορα...υφεση,ανεργια,λουκετα,νεα μετρα,κτλ....τα γνωστα....
ΒΤw,σημερα διαβαζα οτι το πειραμα στην Ιρλανδια απετυχε...επεστρεψε ξανα στην υφεση...η συνταγη ειναι λαθος...μη χαφτεις το παραμυθι του Σαμαρα κ των ΜΜΕ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπολντη ηδη για πρωτο 5-μηνο του 2013,υπαρχει μαυρη τρυπα στα εσοδα,με αποτελεσμα εν οψη της δοσης του Αυγουστου θα υπαρξουν νεα μετρα...συγγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι επιτυχια,αλλα συνεχιζουμε την κατηφορα...υφεση,ανεργια,λουκετα,νεα μετρα,κτλ....τα γνωστα....
ΒΤw,σημερα διαβαζα οτι το πειραμα στην Ιρλανδια απετυχε...επεστρεψε ξανα στην υφεση...η συνταγη ειναι λαθος...μη χαφτεις το παραμυθι του Σαμαρα κ των ΜΜΕ....

Ναι συμφωνοι αλλωστε εχουνε πει πολλα ψεμματα. Προς το παρον η κατασταση ειναι ενταξει αμα ερθουν νεα μετρα δεν ξερω... βλεπω ακομα κινηση στο δρομο ακομα βολτες πεινα δεν εχει πεσει βεβαια αρκετες επιχειρησεις μικρες εχουνε κλεισει αλλα αυτο ρε φιλε ειναι αποτελεσμα και κακοδιαχειρισης και οι επιχειρησεις δεν ειναι ευκολη υποθεση πρεπει να εισαι πολυ καλος ... πανε και μου ανοιγουν 10 φουρνους ή φαστ φουντ τυροπιταδικα σε ενα τετραγωνο και τα πουλανε ολοι 1 ευρω ... εγω ρε φιλε δεν θα φαω τυροπιτα απο αυτους γιατι ξερω οτι θα ειναι κακης ποιοτητας και σφολιατα αμα φαω θα φαω απο κανα μεγαλο ονομα βλεπε στεργιου που και εκει σφολιατα ειναι αλλα ειναι ονομα.

Τωρα αν πιστευει ξαφνικα ο αλλος οτι θα πλουτισει ανοιγοντας τυροπιταδικο και δινοντας σφολιατες με 1 ευρω της πλακας μαλλον ειναι στον κοσμο του

υγ Οσο για την ανεργια κατι γεωπονοι και πολιτικοι επιστημονες και ολοι αυτοι ειχαν και προ κρισης ανεργια δηλαδη τωρα τι περιμενουνε? οταν εχουν προ κρισης ανεργια? εγω μαλακας ημουν που επελεξα πληροφορικη? τουλαχιστον ενα 400αρι το μηνα θα το βγαζω αλλος θα βγαζει 0

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι αλλα και να η καφεδες,και να τα κλαμπακια γεματα, και να η μυκονος φουλ, και να τα τουριστικα πρακτορεια φουλ που δεν μπορουσαν να μου βρουν τικετ για μυκονο (αλλα χεστηκα,ουτε η γκομενα που με ενδιεφερε πηγε  :sunglasses:)

πως το εξηγεις εσυ αυτο? μηπως ο ελληνικος λαος ειναι κουτοπονηρος?  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
ναι αλλα και να η καφεδες,και να τα κλαμπακια γεματα, και να η μυκονος φουλ, και να τα τουριστικα πρακτορεια φουλ που δεν μπορουσαν να μου βρουν τικετ για μυκονο (αλλα χεστηκα,ουτε η γκομενα που με ενδιεφερε πηγε  :sunglasses:)

πως το εξηγεις εσυ αυτο? μηπως ο ελληνικος λαος ειναι κουτοπονηρος?  :birdman:
οχι
η εξηγηση ειναι απλη
σταματακη εισαι μαλακας  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom