baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
δε πιστευωδες βραδιες ποιησης![]()
δε πιστευωδες βραδιες ποιησης![]()
Ναι....μόλις τα κατάφερα......μιλάμε έγινα "γυαλί"...........μ αυτην την σειρα ;
δε πιστευω![]()
μαν φτιαξε και ενα ακκαουντ πισογλεντικο ροτβαιλερ[move][/move[/URL]]![]()
Τύπε,πήγες στην Άνκα?δε πιστευω![]()
Φίλε,δεν έχω ακούσει κάτι πιο άκυρο σήμερα...........πήγες να γαμήσεις και τελικά ΔΕΝ γάμησες?Πήγα τσάρκα Φυλής και προτίμησα να την παίξω σπίτι παρά να δώσω 20 ευρώ για ένα πλιτς.
Τώρα έχω ένα έξτρα 20ευρω να χαλάσω σε ψώνια.
Νιώθω σα να έβγαλα μεροκάματο.
και ειπα θα κανεις μαλακιαμαν φτιαξε και ενα ακκαουντ πισογλεντικο ροτβαιλερ![]()
ναιΤύπε,πήγες στην Άνκα?![]()
Ε,λέγε ρε.........κάνε μια μικρή ενημέρωση.... Σου άρεσε?και ειπα θα κανεις μαλακια
ναι![]()
αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει μαν....Φίλε,δεν έχω ακούσει κάτι πιο άκυρο σήμερα...........πήγες να γαμήσεις και τελικά ΔΕΝ γάμησες?![]()
Εγώ έχω θέμα.....σεληνιάζομαι...δεν μπορώ να κρατηθώ.... Θα τον "ρίξω" και ότι γίνει (το έχω πληρώσει πολλές φορές...αλλά μυαλό δεν βάζω)....θα ρισκάρω!αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει μαν....![]()
ο τυπος γλιτωσε 20 ευρω που σημαινει τα σουβλακια τεσσαρων ημερωνΕγώ έχω θέμα.....σεληνιάζομαι...δεν μπορώ να κρατηθώ.... Θα τον "ρίξω" και ότι γίνει (το έχω πληρώσει πολλές φορές...αλλά μυαλό δεν βάζω)....θα ρισκάρω!![]()
απο τα τακουνια πλαδαρευει ο κωλοςΕ,λέγε ρε.........κάνε μια μικρή ενημέρωση.... Σου άρεσε?![]()
Κατάλαβα,όπως τα περίμενα.........ευχαριστώ.....απο τα τακουνια πλαδαρευει ο κωλος
δεν της αρεσει να την χαιδευουνε
και βγαζει και ηχους αγελαδας
αυτα
Να νηστέψει τύπε..... Μ.Εβδομάδα έρχεται!ο τυπος γλιτωσε 20 ευρω που σημαινει τα σουβλακια τεσσαρων ημερων![]()
θα του βγει ακριβα μανΝα νηστέψει τύπε..... Μ.Εβδομάδα έρχεται!![]()
![]()
![]()
![]()
Βάλ'τα κάτω ρε ψηλέ....... 0,90€ Χ ,να καταλάβω.........θα του βγει ακριβα μαν
γαριδες και καλαμαρια ειναι ακριβα.....δεν το συζητω για οστρακα.....και δεν χορταινειςΒάλ'τα κάτω ρε ψηλέ....... 0,90€ Χ ,να καταλάβω.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τιμη μου μεγάλη να ποσταρει εναν απο τους νομους του στο θρεντ που εφτιαξα..+1 ψηφο Picker![]()
φιλε μου έπρεπε να φτιαξεις και μια ψηφοφορίαΤο φορουμ αυτο το διαβάζω αρκετο χρονικό διάστημα ...
αλλα πραγματικα ειναι φορες διαβάζεις και πραγματικά απορεις εαν τα περισσοτερα μελη εδω μεσα ειναι νορμαλ με την ψυχολογικη τους κατασταση ,την νευροτικη τους κατασταση ,η εχουν πολλες ανασφάλειες σαν ανθρωποι και προσπαθουν να διακριθουν μεσω του σαιτ ψαχνοντας ενα εμοτικον <> τετοιο ετσι ωστε να αισθανθει αναγνωριση μεσω του σαιτ οτι εχει χιουμορ..
αλλος δε ,λεει την γνωμη του,και πραγματικα μενεις μετα ματια ανοιχτα με αυτα που διαβαζεις..
τα εβαλα να τα διαβασουν μερικοι γνωστοι μου και πραγματικα δεν πιστευαν αυτα που λενε εδω μεσα..
λοιπον η δικη μου καταταξη...
Κομλεξικοι:
Picker,Fffanatic
Ξερόλες:
Ektor lopez,Boltermort
ψυχανωμαλοι:
Οσοι τρωνε στραπον και τους κατουρανε στα στουντιο.. (δεν ειναι φετιχ αυτα, μην τρελαθουμε) male_tsouli παραδειγμα
η sarouman
ακουω γνωμες