kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τον τσολια ψωλια τι τον εχεις μαν;για ξεκαρφωμα;![]()
ο Δημήτρης Κουτσούμπας είμαι
τον τσολια ψωλια τι τον εχεις μαν;για ξεκαρφωμα;![]()
Βατραχε (σε μπολντ και πρασινο) το βραδυ οταν πεφτεις για υπνο,
ξαναδιαβαζεις τις απαντησεις και καμαρωνεις ποσο γαματος εισαι;
Θέλει σφαλιάρες αυτός ο μαλάκας τελικά......Μια τριχα απο τα αρχιδια μου εισαι... φαφλατα
τελειωσες με την μαχη;μια ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ διαβάζω τα τελευταία βράδια ;)
Πολυ χρημα ο καμπος. Τωρα με τον Ε65 θα χεστειτε στο ταληρο.
τελειωσες με την μαχη;
![]()
Ποσο γαματος εισαι τελικα;δεν περιμένατε να διαβάζω λοχαγό μαρκ έτσι? ;)
θα αργησει μαν να γινει.....τωρα κοιταω να δικτυωθω στην νεα αναδυομενη επιχειρηση της περιοχης......τα εσπρεσο μπαρΠολυ χρημα ο καμπος. Τωρα με τον Ε65 θα χεστειτε στο ταληρο.
Κανα κτημα για βεζιναδικο εχεις εκει κοντα;
Γκαραγκουνη, στην Σαρακινα βγαζετε και σεις lazer στο πανηγυρι;
ασε μαν.....τα ειχα διαβασει μικρος και με καυλωσε το παλιοπαιδο που μου τα θυμισε.....σε γλέντησε ο αχαχούχας με το σκανάρισμα στα κάμελοτ μανέχει εκλάμψεις αυτό το παλικάρι
![]()
Να βαλεις και ντονατς... για το know-how ρωτα τον ματζεστικ69.θα αργησει μαν να γινει.....τωρα κοιταω να δικτυωθω στην νεα αναδυομενη επιχειρηση της περιοχης......τα εσπρεσο μπαρ![]()
0,70 λεπτα τα δινω μαν....ειναι καλα;Να βαλεις και ντονατς... για το know-how ρωτα τον ματζεστικ69.
Μια χαρα. Βαλε και πουτανες μεσα αλα XBar ;)0,70 λεπτα τα δινω μαν....ειναι καλα;
το σαββατο ξερεις ποια ακουσα οτι θα ειναι στο γνωστο στριπ των τρικαλων;η κελλυ....Μια χαρα. Βαλε και πουτανες μεσα αλα XBar ;)
Θα ειναι και ο μικροτσουτσουνος αγαπητικος μαζι της (αν λεμε αυτη απο Σιρινα)το σαββατο ξερεις ποια ακουσα οτι θα ειναι στο γνωστο στριπ των τρικαλων;η κελλυ....![]()
αυτην λεμε.....αγνωστο αυτο που λες......θα δειξειΘα ειναι και ο μικροτσουτσουνος αγαπητικος μαζι της (αν λεμε αυτη απο Σιρινα)
Κρατα τα λεφτα σου κι ελα Αθηνα να γαμησεις σαν ανθρωπος.αυτην λεμε.....αγνωστο αυτο που λες......θα δειξει