dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Μπορει...αλλα αγωγη σιγουρα δεν εχει...σαν τσομπανης απαντα.Ο Μητσος ειναι ωραιος τυπος.
Λεβεντης και κιμπαρης.
Μπορει...αλλα αγωγη σιγουρα δεν εχει...σαν τσομπανης απαντα.Ο Μητσος ειναι ωραιος τυπος.
Λεβεντης και κιμπαρης.
Αντιδρα ετσι γιατι ολοι τον λοιδορουν και τον εμπαιζουν.Μπορει...αλλα αγωγη σιγουρα δεν εχει...σαν τσομπανης απαντα.
Θειο, ο Βουρος πηρε θεση για τον Κατιδη;
Τι να παω να παιξω ρε ?Τα παιδιά στο δίπλα σάιτ,του είπαν να πάει να παίξουν μπάλα και δεν δέχτηκε........ :S
Αυτές είναι αστειότητες.......τα παιδιά τον αγαπάνε λέμε...... Τον περιμένουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης.....btw αφου θες να απαντας ετσι μάγκικα,μηπως εχουν δικιο οι αλλοι απο το αλλο σαΐτ κ σε ξεφτυλιζουν?
Φταις και εσύ ρε ψηλέ...... Μέχρι και με εμένα τα έβαλες να πούμε.... Αν θες πάντως αύριο πήγαινε να παίξετε μπαλίτσα......Τι να παω να παιξω ρε ?
Με χλευαζουν αναιτια και με εκθεσαν στον καθενα για να ανεβασουν το γαμωσαιτ τους και κανενας απο τους υπευθυνους η τους δηθεν φιλους δεν ειπε κοφτε το ....
Αν αναφερω το ελαχιστο για δαυτους σκουζουν σαν θιγμενες λεχωνες......
Και θες να παω για μπαλα η οτιδηποτε αλλο μαζι τους ?
Απαντησε μου ειλικρινα ...... Εσυ θα πηγαινες να τους δεις μετα απο ολα αυτα ? :S
Αν ηθελαν θα με φωναζαν πολυ απλα και ωραια ....... εστω και μετα απο 3 ετη !!!!!!!!
Εκανε και αυτός δήλωση;Θειο, ο Βουρος πηρε θεση για τον Κατιδη;
Αυριο δε μπορει. Θα τρωει σαρακοστιανα στο Διονυσος με την μαμα.Φταις και εσύ ρε ψηλέ...... Μέχρι και με εμένα τα έβαλες να πούμε.... Αν θες πάντως αύριο πήγαινε να παίξετε μπαλίτσα......![]()
4 το μεσημέρι παίζουν...δεν θα έχει τελειώσει? :SΑυριο δε μπορει. Θα τρωει σαρακοστιανα στο Διονυσο με την μαμα.
Δεν μου απαντας στο ερωτημα που σου θετω.....Φταις και εσύ ρε ψηλέ...... Μέχρι και με εμένα τα έβαλες να πούμε.... Αν θες πάντως αύριο πήγαινε να παίξετε μπαλίτσα......![]()
Μην φας θα εχουμε γλαρο !!!!!!4 το μεσημέρι παίζουν...δεν θα έχει τελειώσει? :S
Δεν απαντάω,γιατί δεν είναι δικό μου θέμα... Αν θες πάντως να πας,κανονίζω εγώ να κόψουν τις χαζομάρες....Δεν μου απαντας στο ερωτημα που σου θετω.....
Εσυ θα πηγαινες μετα απο ολα αυτα ?
Φταιω κι εγω που ?
Που φταιω εγω δηλαδη την στιγμη που ειχα 3 ετη να γραψω οτιδηποτε εκει και ξαφνικα βρεθηκα απο καμμενος πελατης των πουτανων, στον πιο μαλακα του νετ με το δικο του θρεντ και με στοχοποιηση στον καθεναν και με χοντρο βρισιδι ΑΝΑΙΤΙΑ κιολας ?
Για εξηγησε το μου λιγο αυτο να το καταλαβω.
Εγώ προσπάθησα,πάντως.......δική σου η επιλογή.... ;)Τελειωσα με τις γνωριμιες του νετ ......
Ουτε για αστειο δεν προκειται να ξανακανω τετοια μαλακια
Μπα ?Δεν απαντάω,γιατί δεν είναι δικό μου θέμα... Αν θες πάντως να πας,κανονίζω εγώ να κόψουν τις χαζομάρες....![]()
ΟΚ,ψηλέ..........Μπα ?
Δεν ηξερα οτι υπαρχει και βεντετα
Τελειωσα εγω τυπε καντε οτι θελετε![]()
Ποιος κλαιγεται τυπε μου ?Μητσο-αχαχουχα εχεις δωσει αβερτα δικαιωματα...
επισης,ξερουν ποιος εισαι,απ΄οτι φαινεται ξερουν την μητερα σου,ξερουν το ποστο σου,δεν ξερω αν ξερουν κ το σπιτι σου...
τι θελεις τωρα κ μας κλαιγεσαι?νο1 υπευθυνος εισαι εσυ κ μονο εσυ.
πραγμα που εχω αποφυγει εγω και εχω βγει κερδισμενος..Ποιος κλαιγεται τυπε μου ?
Ναι αναγνωριζω την μαλακια μου που βρεθηκα με ατομα απο το νετ και ανοιχτηκα περισσοτερο απο οσο επρεπε