apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δινεις στις παλαμες σου πρωτοτυπα ονοματα παντως τυπεΕιναι η δεξια παλαμη μου κυριε προεδρε !!!!!!!
Η αριστερη ειναι η Ευτερπη![]()
![]()
δινεις στις παλαμες σου πρωτοτυπα ονοματα παντως τυπεΕιναι η δεξια παλαμη μου κυριε προεδρε !!!!!!!
![]()
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι .......
Τεσπα δεν εχω ορεξη για φαγωμαρες, γιατι εχω αλλα πολυ πιο σοβαρα προβληματα στο κεφαλι μου να ασχοληθω απο το να ασχοληθω με το καθε μαλακιστηρι
Απλα θελω να προλαβω τυχον καταστασεις προς αποφυγη παρεξησεων........
Ετσι τυπε !!!και καταγγελεις πολιτικη διωξη τυπε?
η αριστερη τρομοκρατια δεν θα περασει
Ειναι η δεξια παλαμη μου κυριε προεδρε !!!!!!!
![]()
Φυσικα !!!!!!!δινεις στις παλαμες σου πρωτοτυπα ονοματα παντως τυπε![]()
Νοαλμανακο μπλεικ?
και ποδολαγνος εισαι τυπε?Φυσικα !!!!!!!
Θα σου συστησω και τις πατουσες μου καποια αλλη μερα![]()
Αντιπροσωπος εισαι και φαινεσαι μαλακα !!!!!!
Αει δες την φατσα σου στον καθρεπτη που ειναι σαν τον κωλο της μαιμους και μετα ελα μιλα
Ολοι εχουν μια Αγγελω και μια Ευτερπη και πιστεψε με ειναι οι μονες που δεν θα σε γελασουν ποτετι είναι αυτή η αγγέλω πρώην σου ?
Εκτοπλασμα εισαι ρε και δεν εχεις καθρεπτες ?Δεν έχω καθρέπτη στο σπίτι, να κοιταχτώ στο καπάκι της κατσαρόλας;
Με αυτα που διαβαζω για τον ποδολαγνο θα ηθελα πολυ να ημουν αλλα δεν ειμαι δυστυχωςκαι ποδολαγνος εισαι τυπε?![]()
τελευταια φορα που πεταξα αετο ηταν οταν ημουν 10 ετων παιδακιαχαχουχα θα πεταξεις χαρταετο σε σχημα λαχειο την δευτερα?
και θα φαει λαγανα σε σχημα λαχειου τυπε?αχαχουχα θα πεταξεις χαρταετο σε σχημα λαχειο την δευτερα?
με τον μπρους λι θα πεταξει τυπετελευταια φορα που πεταξα αετο ηταν οταν ημουν 10 ετων παιδακι
Τωρα αν και θα το ηθελα βαριεμαι να τρεχω
Εσυ φανταζομαι θα πεταξεις αετο σε σχημα πουτσας ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αναπηρα ειναι και τα δυο κεφαλια σουεχει κωλοπετσωθει ο αναπηρος μετα την τελευταια αποχωρηση