treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν μου αρέσει καθόλου, γενικά καθαρά δευτέρα την βγάζω με λαγάνα και μαρουλοσαλάτα
και πατάτες τηγανιτές εννοείται![]()
μαλλον εισαι χαλβας ο ιδιος μου φαινεται
δεν μου αρέσει καθόλου, γενικά καθαρά δευτέρα την βγάζω με λαγάνα και μαρουλοσαλάτα
και πατάτες τηγανιτές εννοείται![]()
παλεύεις να του χτίσεις σταθερό προφίλ αλλά είναι καμένο νικ εξ αρχής, παράτα το, δεν είναι για πολλά ;)
για λυπηση εισαι πλεονμαλλον εισαι χαλβας ο ιδιος μου φαινεται
Ποιος είσαι ρε σκουλίκι;
![]()
Αναρχοαπλυτα λεει.Επαναλλαμβανω οτι εχουν φτιαξει πανομοιοτυπο κλωνο μου στο ιεροδουλες και γραφουν οτι μαλακιες θελουν, διαφορα χαμερπη, λιγδιαρικα, βρωμερα, τρισαθλια και αναρχοαπλυτα υποκειμενα με αγνωστο σκοπο.
Προς αποφυγη παρεξηγησεων δηλωνω οτι δεν ειμαι εγω και οτι εγω πλεον δεν γραφω εκει πια !!!!!!!
Επαναλλαμβανω οτι εχουν φτιαξει πανομοιοτυπο κλωνο μου στο ιεροδουλες και γραφουν οτι μαλακιες θελουν, διαφορα χαμερπη, λιγδιαρικα, βρωμερα, τρισαθλια και αναρχοαπλυτα υποκειμενα με αγνωστο σκοπο.
Προς αποφυγη παρεξηγησεων δηλωνω οτι δεν ειμαι εγω και οτι εγω πλεον δεν γραφω εκει πια !!!!!!!
δηλαδη ο τυπος αχαχουχας καταγγελει πολιτικη διωξη τυπε?Αναρχοαπλυτα λεει.
Ρε μητσαρα το εχεις καψει.
Διακωμωδω λιγο την κατασταση τυπε...... για να μην κατεβασω τιποτα καντηλια !!!!!!Αναρχοαπλυτα λεει.
Ρε μητσαρα το εχεις καψει.
Επαναλλαμβανω οτι εχουν φτιαξει πανομοιοτυπο κλωνο μου στο ιεροδουλες και γραφουν οτι μαλακιες θελουν, διαφορα χαμερπη, λιγδιαρικα, βρωμερα, τρισαθλια και αναρχοαπλυτα υποκειμενα με αγνωστο σκοπο.
Τυπε axaxouxas μονο ενας και ο οριτζιναλ ειναι εδωδηλαδη ο τυπος αχαχουχας καταγγελει πολιτικη διωξη τυπε?![]()
και αν τον ρωτουσε μια αγγελικουλα τι την εχεις τι θα ελεγε τυπε? :Sδεν μπορείς να τους κάνεις μήνηση για πλαστοπροσωπία ?![]()
![]()
εγώ θα πήγαινα κατευθείαν εισαγγελέα...
πως ονομάζεστε κύριε ?
αχαχούχας κύριε πρόεδρε !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και καταγγελεις πολιτικη διωξη τυπε?Τυπε axaxouxas μονο ενας και ο οριτζιναλ ειναι εδω![]()
και αν τον ρωτουσε μια αγγελικουλα τι την εχεις τι θα ελεγε τυπε? :S
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι .......δεν μπορείς να τους κάνεις μήνηση για πλαστοπροσωπία ?![]()
![]()
εγώ θα πήγαινα κατευθείαν εισαγγελέα...
πως ονομάζεστε κύριε ?
αχαχούχας κύριε πρόεδρε !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι .......
Τεσπα δεν εχω ορεξη για φαγωμαρες, γιατι εχω αλλα πολυ πιο σοβαρα προβληματα στο κεφαλι μου να ασχοληθω απο το να ασχοληθω με το καθε μαλακιστηρι
Απλα θελω να προλαβω τυχον καταστασεις προς αποφυγη παρεξησεων........
Ειναι η δεξια παλαμη μου κυριε προεδρε !!!!!!!και αν τον ρωτουσε μια αγγελικουλα τι την εχεις τι θα ελεγε τυπε? :S
Τυπε μου ουτε κι εγω, δεν εχω κατι μαζι σου, αλλα καπως πρεπει να περασει η ρημαδα η ωραεεεε ρεεεεε !!!
πλάκα κάνω δεν έχω τίποτα μαζί σου...ξεκώλα και συ να πούμε !!!