stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και μιλαω και οχιo stamatis δεν μας μιλαει?
και μιλαω και οχιo stamatis δεν μας μιλαει?
σπιτι εισαι η δουλιτσα?
θες να σου στειλω κανα φραγκο με τραπεζικη μεταφορα να πας με κανα δυο call girl?τωρα μου μιλας δηλαδη?
θες να σου στειλω κανα φραγκο με τραπεζικη μεταφορα να πας με κανα δυο call girl?
στο κέντρο φασαρία, κλανίδι και ομιλίες με γκόμενες στα κινητάστο στρατο ειχε ησυχια μεσα στο θαλαμο η φωναζανε κ κλανανε?
στο κέντρο φασαρία, κλανίδι και ομιλίες με γκόμενες στα κινητά
στην μονάδα επικρατούσε σεβασμός στα αυτιά-μύτες και πολλούς τους είχαν πια χωρίσει
εκεί γύρω την έβγαζα με όποιον ήταν ξύπνιος ή θαλαμοφύλακα στανταράκι σπάνια κοιμόμουν τα μεσημέριαστη μοναδα αραζες στο κρεβατι σου για υπνο μουσικη η κανα περιοδικο?η πηγαινες κψμ?
εκεί γύρω την έβγαζα με όποιον ήταν ξύπνιος ή θαλαμοφύλακα στανταράκι σπάνια κοιμόμουν τα μεσημέρια
αναλόγως και στα δύοστη μοναδα ποσο ελευθερο χρονο ειχατε την μερα?οχι σε εξοδους κλπ
μαλακια τραβαγες στις τουρκικες?
τυπε απο ρουφιανιά εμαθα οτι οι διπλα σου ετοιμαζουν μεγαλο χουνεριΡε παιδια αυτος ο Bodolakis (αχου τα παλικαρια ) απο "διπλα" ποσο μαλακας μπορει να ειναι πια ?
Βλεπει οτι δεν μπαινω, ουτε γραφομαι πλεον εκει μεσα και ειναι ο μονος, που εχει απομεινει απο τους 3-5 μαλακες εκει (πως λεμε 3-5 πηγαδια ), που ασχολουνται μαζι μου και εχουν και αποψη παναθεμα τους κιολας, για το ατομο μου, χωρις να με ξερουν κιολας ........
Δεν καταλαβαινει οτι εχει γινει διαδικτυακο σουργελο ο μαλακας o Bodolakis μαζι με τους Γερων Πουστριτσιο τον μεγαλοπρεπη, τον Μικροτσουτσουνα και τον 69gayΠΙΠΩΝΑ ?
τυπε απο ρουφιανιά εμαθα οτι οι διπλα σου ετοιμαζουν μεγαλο χουνερι
θα οργανωσουν λεει ομαδες που θα κανουν βολτες στα μπουρδελα με βαρδιες για να σε εντοπισουν :S
και αν σε πετυχουν θα σε ξεβρακωσουν και θα σε γιαουρτωσουν λενε :S
Κι εγω τους ετοιμαζω μια εκπληξη αξεχαστη να ξερεις τυπε !!!!!!!τυπε απο ρουφιανιά εμαθα οτι οι διπλα σου ετοιμαζουν μεγαλο χουνερι
θα οργανωσουν λεει ομαδες που θα κανουν βολτες στα μπουρδελα με βαρδιες για να σε εντοπισουν :S
και αν σε πετυχουν θα σε ξεβρακωσουν και θα σε γιαουρτωσουν λενε :S
Τι να πω ρε τυποι ? :Sk εγω ετσι ακουσα
θα εχουμε τον ιδιο ρουφιανο φαινεται τυπεk εγω ετσι ακουσα
Μην τον καρφωσεις ρε .....θα εχουμε τον ιδιο ρουφιανο φαινεται τυπε
Μην τον καρφωσεις ρε .....
Κρατα τον γερα να μας τα λεει ολα ......
πουτανες τελος, μιλκο τελος, τυροπιτες τελοςμιλκο πουτανες τυροπιτες νετ, η νετ πουτανες μιλκο τυροπιτες?