The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.393
- Πόντοι
- 25.467
Πώς πάνε τα πρώτα μαθήματα στο ωδείο;
δεν μπορώ ρε μαν να μεγαλώσω σκύλο είμαι ειλικρινής
δεν είχα την τιμή![]()
θυμήθηκα ότι κάποια στιγμή πιτσιρικάς μου είχε καρφωθεί να μάθω σαξόφωνοΠώς πάνε τα πρώτα μαθήματα στο ωδείο;
θυμήθηκα ότι κάποια στιγμή πιτσιρικάς μου είχε καρφωθεί να μάθω σαξόφωνοπάλι καλά την γλίτωσα
![]()
θυμήθηκα ότι κάποια στιγμή πιτσιρικάς μου είχε καρφωθεί να μάθω σαξόφωνοπάλι καλά την γλίτωσα
![]()
:S σιγουρα τη γλυτωσες? και η πιεξουλα με ενα ομποε ειχε ξεκινησει....θυμήθηκα ότι κάποια στιγμή πιτσιρικάς μου είχε καρφωθεί ενα σαξόφωνο στον κωλοπάλι καλά την γλίτωσα
![]()
μια φορα αχρηστος για παντα αχρηστοςδεν μπορώ ρε μαν να μεγαλώσω σκύλο είμαι ειλικρινής
δεν είχα την τιμή![]()
εσενα θα σε γαμησω καποια μερα αλλα δε ξερω ποια:S σιγουρα τη γλυτωσες? και η πιεξουλα με ενα ομποε ειχε ξεκινησει....
υ.γ. σταματακη σε χυνουμε
υ.γ.2 μπαρε,εμαθα το δινεις το γκαιοσκυλο?![]()
οταν θα ναι φωναξε με να τον γαμησουμε μαζι μανμια φορα αχρηστος για παντα αχρηστος
εσενα θα σε γαμησω καποια μερα αλλα δε ξερω ποια![]()
ρε μαν ο μέμοσαν δεν μου επιτίθεται μην μπερδεύεσαι:S σιγουρα τη γλυτωσες? και η πιεξουλα με ενα ομποε ειχε ξεκινησει....![]()
παρε ρεπο μαν μπορω ανετα και μονος μουοταν θα ναι φωναξε με να τον γαμησουμε μαζι μαν![]()
αυτό λες μαν?παρε ρεπο μαν μπορω ανετα και μονος μου
η μαλλον θα βαλω το μπος να κανει τη βρωμοδουλεια![]()
εχασε την μπαλα με τους κλωνους μανρε μαν ο μέμοσαν δεν μου επιτίθεται μην μπερδεύεσαι![]()
αυτη η κουρτινα πιααυτό λες μαν?![]()
τέτοια κουνουπιέρα που είναι ο βάρος μαν τι κουρτίνα θα έβαζεαυτη η κουρτινα πια![]()
την έσβησα πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι
![]()
την έσβησα πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι
![]()