Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μπα έχω περίπου 4 χρόνια να πάω σε μπουρδέλο μεταπήδησα στα μασατζίδικα και εκεί δεν συναντιέσαι ποτέ με άλλον πελάτη :grin:
Αυτα ειναι, αμα εχεις λεφτα..
Αλλα και παλι, το σπορ κραταει απο παλια..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
όσο για τις σχέσεις το μυστικό είναι ένα-----------> :badair:

σε άτακτα διαστήματα το παίζεις ψιλοαδιάφορος ώστε να την έχεις διαρκώς σε εγρήγορση

έχουν μετατρέψει τις σχέσεις σε παρτίδες σκάκι, σκαρώστε μια στρατηγική και μάθετε να παίζετε για να είστε εσείς πάντα οι νικητές :rockon:
εγω παντα ημουν διπροσωπος οταν μαρεσε μια γκομενα... της εστελνα αγαπαδες και ιστοριες τα μεσανυχτα σε μυνηματα αυτες το παιζαν δυσκολες δεν και δεν... και οταν της εβλεπα απο κοντα το παιζα ανηξερος  :2funny: :2funny: :2funny:

Τσιμπαγανε απιστευτα  :birdman: περιμενανε αυτες οτι εγω απο κοντα θα κανω σαλιαρισματα..ρε εγω ειμαι σαγινα :birdman:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
α οκ απλώς αν δεν παίξεις θα χάσεις :grin:
Τωρα που ξεκινανε και οι σχολες, θα βγαλω τα ψαρικα μου και θα τη στησω στα κυλικεια...
Μια, δυο, τρεις, ολο και καποιοι πιπινακι θα κατσει..
Κ υστερα θα το πλασουμε οπως θελουμε..
Αυτο λεγεται επενδυση στο μελλον κοσμακο... :P

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εγω παντα ημουν διπροσωπος οταν μαρεσε μια γκομενα... της εστελνα αγαπαδες και ιστοριες τα μεσανυχτα σε μυνηματα αυτες το παιζαν δυσκολες δεν και δεν... και οταν της εβλεπα απο κοντα το παιζα ανηξερος  :2funny: :2funny: :2funny:

Τσιμπαγανε απιστευτα  :birdman: περιμενανε αυτες οτι εγω απο κοντα θα κανω σαλιαρισματα..ρε εγω ειμαι σαγινα :birdman:
Μαν, αν ειναι να σκεφτεσαι για να ριξεις γκομενα, καλυτερα να πας σε τουρνουα σκακι..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτα ειναι, αμα εχεις λεφτα..
Αλλα και παλι, το σπορ κραταει απο παλια..
πλέον στο εξηντάρι είναι σαν να πηγαίνεις στούντιο, αλλά έχει χαθεί αυτό που ήταν παλιά όταν έσκαγες και δεν ήξερες αν και πώς θα της τον πετάξεις, πώς να δώσεις να καταλάβει ότι δεν είσαι :police: κτλ, τα βαρέθηκα κι αυτά :P

εγω παντα ημουν διπροσωπος οταν μαρεσε μια γκομενα... της εστελνα αγαπαδες και ιστοριες τα μεσανυχτα σε μυνηματα αυτες το παιζαν δυσκολες δεν και δεν... και οταν της εβλεπα απο κοντα το παιζα ανηξερος  :2funny: :2funny: :2funny:

Τσιμπαγανε απιστευτα  :birdman: περιμενανε αυτες οτι εγω απο κοντα θα κανω σαλιαρισματα..ρε εγω ειμαι σαγινα :birdman:
ρε μαν εσύ είσαι πρύτανης ;) :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
πλέον στο εξηντάρι είναι σαν να πηγαίνεις στούντιο, αλλά έχει χαθεί αυτό που ήταν παλιά όταν έσκαγες και δεν ήξερες αν και πώς θα της τον πετάξεις, πώς να δώσεις να καταλάβει ότι δεν είσαι :police: κτλ, τα βαρέθηκα κι αυτά :P
Δηλαδη τωρα τι παιζει?
Σε ποιο μασατζιδικο πας?
Ηρακλειου στο Χαλανδρι εχεις παει?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαν, αν ειναι να σκεφτεσαι για να ριξεις γκομενα, καλυτερα να πας σε τουρνουα σκακι..
δεν μαρεσει.. ασε που ειχε νικησει πολλες φορες ο θεις μου που  ειναι σουπερ στο σκακι..  :)

ασε δε που ειμαι πολυ μνησικακος στα παιχνιδια αυτα, δεν χονευω την ηττα  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τωρα που ξεκινανε και οι σχολες, θα βγαλω τα ψαρικα μου και θα τη στησω στα κυλικεια...
Μια, δυο, τρεις, ολο και καποιοι πιπινακι θα κατσει..
Κ υστερα θα το πλασουμε οπως θελουμε..
Αυτο λεγεται επενδυση στο μελλον κοσμακο... :P
η κουβέντα νομίζω άρχισε για το πώς να την κρατήσεις και να μην την κάνει και σ'αφήσει άγαλμα, η προσέγγιση είναι άλλο θέμα, είναι πού ποντάρεις και πόση υπομονή έχεις :think:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αστον αυτον, αυτος τωρα λεει ιστοριες στο στρατο..
Σκεψου τι μουφες θα τους λεει κ εκει περα..

Αν εδω γραφει σεντονια για το καθετι που λεει φανταζεσαι τι γινεται εκει...Γλωσσα δεν θα βαζει μεσα.....    :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
η κουβέντα νομίζω άρχισε για το πώς να την κρατήσεις και να μην την κάνει και σ'αφήσει άγαλμα, η προσέγγιση είναι άλλο θέμα, είναι πού ποντάρεις και πόση υπομονή έχεις :think:
Μαν εγω ειμαι πλειερ, παιζω μεχρι να μου κατσει..
Απαξ και κατσει, ξενερωνω..
Μια δυσκολη μου εχει τυχει μεχρι στιγμης.. Κ αυτη εκατσε μετα απο δυο βδομαδες..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δηλαδη τωρα τι παιζει?
Σε ποιο μασατζιδικο πας?
Ηρακλειου στο Χαλανδρι εχεις παει?
κάτι σπασμωδικά κατ'οίκον, έχω μπει στην μεθαδόνη :grin:

στου κέντρου έχω πάει σχεδόν σε όλα, χαλάνδρι όχι

επίσης μια φορά είχα πάει πειραιά αλλά δεν μου άνοιγαν και σιχτίρισα λόγω απόστασης ήταν και γιορτινές μέρες :headbang:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αν εδω γραφει σεντονια για το καθετι που λεει φανταζεσαι τι γινεται εκει...Γλωσσα δεν θα βαζει μεσα.....    :grin:
Πιστεψε με, αυτοι οι ανθρωποι μιλανε ελαχιστα στην πραγματικη ζωη..
Γι' αυτο εχουν τοσα απωθημενα και τα ξεσπανε εδω..
Εκανα παλια παρεα με δυο τετοια παλικαρια, η ζωη τους ολη ηταν ο προγραμματισμος κ οι τσοντες στο γιουτιουμπ..
Τους πηγαινα μπουρδελοτσαρκα να γαμησουν, καθως δε βγαινανε και μερα, το χρωμα τους ηταν pale..
Μεχρι που αρχισαν να βγαζουν λεφτα και να τα χαλανε στα εσκορτς.
Απο εκει και περα αρχισαν να το παιζουν γαμιαδες και να λενε ιστοριες. Οποτε σ' αυτο το σημειο τους αφηνεις ησυχους να συνεχισουν την πορεια τους προς το Δαφνι..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κάτι σπασμωδικά κατ'οίκον, έχω μπει στην μεθαδόνη :grin:

στου κέντρου έχω πάει σχεδόν σε όλα, χαλάνδρι όχι

επίσης μια φορά είχα πάει πειραιά αλλά δεν μου άνοιγαν και σιχτίρισα λόγω απόστασης ήταν και γιορτινές μέρες :headbang:

Καλα σου εκαναν....  :)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
greek_frappe.jpg