jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Να σε δω πρωτα και θα σου πωΓιαννη με φωναζουν παντως...Λες να ξερουν κατι παραπανω???
Να σε δω πρωτα και θα σου πωΓιαννη με φωναζουν παντως...Λες να ξερουν κατι παραπανω???
Να σε δω πρωτα και θα σου πω
Τοσα χρονια μας εχετε ζαλισει τ' αρχιδια εδω μεσαΟταν με δει ο Κοσμας θα σου πει....
Τοσα χρονια μας εχετε ζαλισει τ' αρχιδια εδω μεσα
θα και θα και θα
Δηλαδη δε σας φτανει που μας κανετε μπουρδελο την ψυχολογια στη σχεση, στον πραγματικο κοσμο, πρεπει να μας ζαλιζετε κ εδω μεσα.
Μη σωσουμε και σε δουμε, καλυτερα. Κανα γκρεμλιν θα εισαι, σαν τη μαριαννα
πειράζει ναι![]()
![]()
Απαπαπα καλε τι αντιδραση ειναι αυτη....Πειραζει που θελω να γνωρισω μονο τον Κοσμα δηλαδη?????
Πες μου τωρα, σοβαρα..![]()
![]()
Απαπαπα καλε τι αντιδραση ειναι αυτη....Πειραζει που θελω να γνωρισω μονο τον Κοσμα δηλαδη?????
πειράζει ναι![]()
Πες μου τωρα, σοβαρα..
Γιατι γραφτηκες σ' αυτο το φορουμ?
Τον εχεις γνωρισει δηλαδη?Για να γνωρισω καποιον σαν τον Κοσμα...Τωρ απου τον βρηκα δεν τον αφηνω....![]()
Τον εχεις γνωρισει δηλαδη?
μαν, αυτο ειναι ζαλαδαόσο για τις σχέσεις το μυστικό είναι ένα----------->
σε άτακτα διαστήματα το παίζεις ψιλοαδιάφορος ώστε να την έχεις διαρκώς σε εγρήγορση
έχουν μετατρέψει τις σχέσεις σε παρτίδες σκάκι, σκαρώστε μια στρατηγική και μάθετε να παίζετε για να είστε εσείς πάντα οι νικητές![]()
όσο για τις σχέσεις το μυστικό είναι ένα----------->
σε άτακτα διαστήματα το παίζεις ψιλοαδιάφορος ώστε να την έχεις διαρκώς σε εγρήγορση
έχουν μετατρέψει τις σχέσεις σε παρτίδες σκάκι, σκαρώστε μια στρατηγική και μάθετε να παίζετε για να είστε εσείς πάντα οι νικητές![]()
Σιγουρα εχουμε συναντηθει σε καποιο σαλονακι..Απο κοντα οχι ακομα....Εσυ??
μην ασχολείσαι μαν άσ'την να λέει ;)Τον εχεις γνωρισει δηλαδη?
οδηγός επιβίωσης είναι, αν σε θεωρήσουν δεδομένο είναι αρκετά πιθανό να τον πιείς στη συνέχειαμαν, αυτο ειναι ζαλαδα
εγω ρε συ ΔΕΝ ειμαι σε ηλικια γαμου, οποτε γιατι να ζαλιζομαι?μην ασχολείσαι μαν άσ'την να λέει ;)
οδηγός επιβίωσης είναι, αν σε θεωρήσουν δεδομένο είναι αρκετά πιθανό να τον πιείς στη συνέχειαεκτός αν είναι σε ηλικία γάμου και ψάχνονται αλλά εκεί πάμε αλλού
μπα έχω περίπου 4 χρόνια να πάω σε μπουρδέλο μεταπήδησα στα μασατζίδικα και εκεί δεν συναντιέσαι ποτέ με άλλον πελάτηΣιγουρα εχουμε συναντηθει σε καποιο σαλονακι..
μπα έχω περίπου 4 χρόνια να πάω σε μπουρδέλο μεταπήδησα στα μασατζίδικα και εκεί δεν συναντιέσαι ποτέ με άλλον πελάτη![]()
α οκ απλώς αν δεν παίξεις θα χάσειςεγω ρε συ ΔΕΝ ειμαι σε ηλικια γαμου, οποτε γιατι να ζαλιζομαι?