Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
κατι που της λειπει καιρο το μονο που της εχει απομεινει ειναι να το αναφερει![]()
Ναι οντως μου λειπει καιρο...Γυρω στις 3 ωρες.... :-
κατι που της λειπει καιρο το μονο που της εχει απομεινει ειναι να το αναφερει![]()
δεν βαριέσαι να μιλάς όλην την ώρα για σεξ?![]()
Στο μπουρδελα ειμαι ρε για τι θες να μιλησω.....![]()
τι καλο γατακιολοι του καναν ψιτ ψιτ ψιτ δεν πηγαινε σε κανεναν και οταν του εκανα εγω ηρθε σε μενα
με ακολουθουσε βεβαια μετα γιατι πεινουσε αλλα δεν ειχα τι να του δωσω στο δρομο![]()
για το τσεμπαλοΣτο μπουρδελα ειμαι ρε για τι θες να μιλησω.....![]()
τι να σου πω τώρα δες λίγο έναν τιμημένο συναγωνιστή και παραδειγματίσου![]()
δεν ξερω με πιασαν οι ευαισθησιες μου για τα ζωα σημερα..τι να σου πω τώρα δες λίγο έναν τιμημένο συναγωνιστή και παραδειγματίσου![]()
την χάλασε μαν που έμαθε απόψε για το τσέμπαλο δεν είναι κάτι που μπορεί να γαμήσει άρα δεν την αφοράγια το τσεμπαλο![]()
για το τσεμπαλο![]()
δεν ξερω με πιασαν οι ευαισθησιες μου για τα ζωα σημερα..ακομα και τον σκυλο του βαρου παιρνω αγκαλια σημερα
![]()
για ελα να σε δωδεν ξερω με πιασαν οι ευαισθησιες μου για τα ζωα σημερα..ακομα και τον σκυλο του βαρου παιρνω αγκαλια σημερα
![]()
την χάλασε μαν που έμαθε απόψε για το τσέμπαλο δεν είναι κάτι που μπορεί να γαμήσει άρα δεν την αφορά![]()
ρε μαν εχω εγκεφαλικη επικοινωνια με τα ζωα εγω, δεν θα υπαρξει προβλημα..για ελα να σε δω![]()
μαν αν ήσουν επαρχία τώρα και είχες μονοκατοικία με αυλή θα το είχες μαζέψει το γατί, πουτάνα αθήναδεν ξερω με πιασαν οι ευαισθησιες μου για τα ζωα σημερα..ακομα και τον σκυλο του βαρου παιρνω αγκαλια σημερα
![]()
οκ το κραταω αυτορε μαν εχω εγκεφαλικη επικοινωνια με τα ζωα εγω, δεν θα υπαρξει προβλημα..![]()
εγώ κάτι κέρδισα απόψε από το μπου, εσύ?Πφφφ καθολου φαντασια.....
εγώ κάτι κέρδισα απόψε από το μπου, εσύ?![]()
![]()
Το ξερεις οτι καποτε θα κανουμε ερωτα.....Παρτο αποφαση και μην το παιζεις κακος....![]()
Το ξερεις οτι καποτε θα κανουμε ερωτα.....Παρτο αποφαση και μην το παιζεις κακος....![]()