erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αντε ρε σεις,μπηκα να σας κανω :-* :-* :-* γιατι φευγω.
νεραιδακι καλημερα σου :-*
Χθες στις 9 δεν πέταγες?![]()
![]()
![]()
ναι,αλλα ειπα να μπω λιγο :-* :-*
Έχει μείνει κανείς - καμμία , που να ξέρει από κουτσομπολιά ? Τι ήταν η ιστορία με το μικρό νεραιδάκι ?
Να πάνω που έβαζε το λάπτοπ στη βαλίτσα είπε να μπει για λίγο να μας χαιρετήσει ΞΑΝΑ![]()
Λίγο τσατ [size=14pt]μισός πεοθηλασμός[/size] και αρκετό κλάμα!
Άντε να το πάρει το ποτάμι. Ένας πεοθυλασμός.![]()
![]()
![]()
Αυτό, δεν το έχω ζήσει ακόμη......
Άντε να το πάρει το ποτάμι. Ένας πεοθυλασμός.
Τόση μίρλα για ένα?????????
![]()
![]()
![]()
Το παρακολουθήσαμε γιατί στην αρχή ήταν πολλά υποσχόμενο, μετά τηνόμως κατάντησε Άρλεκιν. Εγώ έφυγα κάπου εκεί δεν γνωρίζω αν υπάρχουν περαιτέρω πικάντικες λεπτομέρειες.
εμένα γιατί με έβαλες ρε βλήμα, αφού βγήκα τρίτος στον όμιλο.Μονος μου είμαι ρε βλαμενε, κανεις δεν με βοηθαει![]()
![]()
εμένα γιατί με έβαλες ρε βλήμα, αφού βγήκα τρίτος στον όμιλο.
[size=15pt]ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ[/size]
(Τι σας θυμίζει;)
ενταξει τελειωσε δεν υπαρχει κατι!ολα ειναι οκ
[size=15pt]ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ[/size]
(Τι σας θυμίζει;)
αχαχούχατιποτα
για πες....
ακόμα κι έτσι τους 60 ψήφους σου δεν τους περνούσαω ρε τωρα ειδα οτι εισαι και συ πανω. Θα ειχα κανει τουλαχιστον 20 κλωνους για να σε ψηφισω αν το ειχα δει.
(Τι σας θυμίζει;)
ακόμα κι έτσι τους 60 ψήφους σου δεν τους περνούσα
Πώς αισθάνεσαι που βγήκες πρώτη μαλάκω σε ένα σάιτ που η πλειοψηφία των μελών του είναι άσχημοι στερημένοι μπούληδες![]()