lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ε τοτε?την τελευταία φορά που έπρεπε να επιστρέψω για ένα μήνα ακόμα και μετά απόλυση, φυσιολογικά
ε τοτε?την τελευταία φορά που έπρεπε να επιστρέψω για ένα μήνα ακόμα και μετά απόλυση, φυσιολογικά
τι λες πάλι ρε φιδεμπορα;την τελευταία φορά που έπρεπε να επιστρέψω για ένα μήνα ακόμα και μετά απόλυση, φυσιολογικά
ρώτησα αν το έπαθες κι εσύε τοτε?
τσέκαρε το φβ μαν σου έχω στείλει ένα βίντεο που σ'ενδιαφέρειτι λες πάλι ρε φιδεμπορα;
θελω και γω φεισμπουκτσέκαρε το φβ μαν σου έχω στείλει ένα βίντεο που σ'ενδιαφέρει![]()
Βασικά δεν τρώγεται, πολλά κόκαλα δεν αξίζει. Γιατί μου το έστειλες όμως;τσέκαρε το φβ μαν σου έχω στείλει ένα βίντεο που σ'ενδιαφέρει![]()
θελω και γω φεισμπουκ![]()
για την σμέρνα λέμε εΒασικά δεν τρώγεται, πολλά κόκαλα δεν αξίζει. Γιατί μου το έστειλες όμως;![]()
φιλε εισαι καθυστερημενος?καταλαβαινεις τι γραφεις?ρώτησα αν το έπαθες κι εσύ![]()
η σμερνα ειναι αληθεια οτι γαμιεται με φιδια στα βραχια?
για την σμέρνα λέμε ε![]()
είχα πάθει ιδρυματισμό από το πολύ φυλάκιοφιλε εισαι καθυστερημενος?καταλαβαινεις τι γραφεις?
είχα πάθει ιδρυματισμό από το πολύ φυλάκιο
Εγώ προτιμώ τον αστικό μύθο οτι τρώνε ποντίκια.η σμερνα ειναι αληθεια οτι γαμιεται με φιδια στα βραχια?
Απλά δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει.
δεν εφταιγε το φυλακιοείχα πάθει ιδρυματισμό από το πολύ φυλάκιο
ο καββαδιας ετσι λεει παντως..."το φιδι σχιζεται στο βραχο με τη σμερνα"Εγώ προτιμώ τον αστικό μύθο οτι τρώνε ποντίκια. Απλά δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει.![]()
ο καββαδιας ετσι λεει παντως..."το φιδι σχιζεται στο βραχο με τη σμερνα"
απο παιδι βιαζομουνα μα τωρα παω καλια μου![]()
μη με παραθετεις ηλιθια πατσαβουραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχαχαχ