gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πιο καλα τα ξερει ο λουστ.....στον στρατο τον ειχαν πλυντηρια μαγειρια εναλλαξ....σορρυ που παρεμβαινω αλλα απο αυτα ξερει μονο ο κοσμας δικε μου.
πιο καλα τα ξερει ο λουστ.....στον στρατο τον ειχαν πλυντηρια μαγειρια εναλλαξ....σορρυ που παρεμβαινω αλλα απο αυτα ξερει μονο ο κοσμας δικε μου.
ας μας απαντησει το λοιπον.....σορρυ που παρεμβαινω αλλα απο αυτα ξερει μονο ο κοσμας δικε μου.
στο κριθαρακι βαζετε φρεσκια ντοματα ή κονσερβα;![]()
του πλενες και τα σωβρακα του πακιστανου?καλα ειμαι
για τα εσωρουχα αν ειναι πολυ λερωμενα και εχουν λεκεδες (sic) πρωτα θα βαλεις καποιο ειδικο καθαριστικο πανω στο λεκε και μετα σε δυνατο προγραμμα στους 90-95 (για τα λευκα μιλαω παντα)
ή μπορει να χρειαστει να τα μουλιασεις σε λεκανιτσα με το ειδικο καθαριστικο για καποια ωρα πριν τα βαλεις στο πλυντηριο
[move][size=20pt]Ημαρτον[/size][/move]ευχαριστω.....και κατι αλλο.....στο λαχανο ξυδι ή λεμονι;![]()
τα πετάς, αγοράζεις καφέ εσώρουχα και ξεμπερδεύεις ;)ας μας απαντησει το λοιπον.....
βγάλε τις θήκες μαν να τις καθαρίσεις, από την πολυκαιρία θα έχει φράξει το σημείο απ'όπου βγαίνει η σκόνη για να περάσει στον κάδο, ξεραίνεται εύκολα η μαλακία ;)Βουλωσε Στο σημείο που βάζω απορυπαντικο δηλαδη δεν το έπαιρνε το πλυντήριο τώρα το έχω φτιάξει γι'αυτο σας ρώτησα
μαγειρευει ο χαστουρας μαν και μου φερνει ταπερακι.....Κοτζάμ γαιδαροι και να μην ξέρετε να μαγειρεύεται.
Αει στο δαίμονα ρε καλομαθημένα![]()
του πλενες και τα σωβρακα του πακιστανου?
Ρε καυλα στοθς 90-95 θα χαλασει το λαστιχο απο το σωβρακο και θα μου πεφτει...καλα ειμαι
για τα εσωρουχα αν ειναι πολυ λερωμενα και εχουν λεκεδες (sic) πρωτα θα βαλεις καποιο ειδικο καθαριστικο πανω στο λεκε και μετα σε δυνατο προγραμμα στους 90-95 (για τα λευκα μιλαω παντα)
ή μπορει να χρειαστει να τα μουλιασεις σε λεκανιτσα με το ειδικο καθαριστικο για καποια ωρα πριν τα βαλεις στο πλυντηριο
εμπλοκήπιο καλα τα ξερει ο λουστ.....στον στρατο τον ειχαν πιπα κωλο εναλλαξ....
αποριων συνεχεια.....ποιος μαλακας σε προτεινε για τιμημενο εσενα;του πλενες και τα σωβρακα του πακιστανου?
Ποιός είναι αυτός πάλι;μαγειρευει ο χαστουρας μαν και μου φερνει ταπερακι.....
Κοτζάμ γαιδαροι και να μην ξέρετε να μαγειρεύεται.
Αει στο δαίμονα ρε καλομαθημένα![]()
Ρεκαυλαστοθς 90-95 θα χαλασει το λαστιχο απο το σωβρακο και θα μου πεφτει...
Ποιός είναι αυτός πάλι;
τα πετάς, αγοράζεις καφέ εσώρουχα και ξεμπερδεύεις ;)
χαστούρας ρεΠοιός είναι αυτός πάλι;
να κερασω μεζε?Εσείς που είστε μάστορης, λύστε μου μια απορία. Τι κρέας βάζετε; Γιατί έχουμε μια ψιλοδιαφορά με τον Νιάου. Εγώ βάζω αρνί και εκείνος γυναίκα.
να κερασω μεζε?
Mόνο Μινέρβασυνεχισε να τα πλενεις στους 60 και θα φορας και συ το κιτρινο μπροστα το καφε πισω...
επισης αλλαξε μαρκα σωβρακου...