ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Φερτο να το ξαναφορεσω και να στο ξαναδωσω![]()
![]()
αυτο θα δοθει λεμε. παρε ταρχιδια μου.
Φερτο να το ξαναφορεσω και να στο ξαναδωσω![]()
![]()
επίδει βουλωσε την άλλη φορα πήρα υγρο τώρα. Τι να πω τα καινούργια όσο πανε και τα κάνουν ψεύτικα μου φαίνεταιτο υγρο ειναι για ελαφριες πλυσεις και μυριζει πιο ωραια...
αμα ειναι πολυ βρωμικα τα ρουχα και θελουν βαρυ προγραμμα,σκονη...
αυτοι οι πρωτευουσιανοι με τις μηχανες τους θα μας καταστρεψουν...επίδει βουλωσε την άλλη φορα πήρα υγρο τώρα. Τι να πω τα καινούργια όσο πανε και τα κάνουν ψεύτικα μου φαίνεται
το πιο πιθανο ειναι να βουλωσε το φιλτρο του νερου.βγαλτο και πλυντο με χλιαρο νερο και ξυδι ;).τι γυναίκα ρε τρελός απλώς με την σκόνη βουλωσε το πλυντήριο την άλλη φορά. Γι'αυτο ρώτησα
στο κριθαρακι βαζετε φρεσκια ντοματα ή κονσερβα;![]()
Kai αυτα φερτα μου θα τα παρω ευχαριστωςαυτο θα δοθει λεμε. παρε ταρχιδια μου.
γυναικαστο κριθαρακι βαζετε φρεσκια ντοματα ή κονσερβα;![]()
επίδει βουλωσε την άλλη φορα πήρα υγρο τώρα. Τι να πω τα καινούργια όσο πανε και τα κάνουν ψεύτικα μου φαίνεται
Φρεσκιαστο κριθαρακι βαζετε φρεσκια ντοματα ή κονσερβα;![]()
χαμομηλάκι ή κολλύριοστο κριθαρακι βαζετε φρεσκια ντοματα ή κονσερβα;![]()
γυναικα![]()
ευχαριστω.....και κατι αλλο.....στο λαχανο ξυδι ή λεμονι;![]()
ρε μουνιτσα μια και σε κοβω νοικοκυρουλα.... η σκατιλα απο τα σωβρακα σε τι προγραμα πρεπει να βαλω το πληντιριο...τι θερμοκρασια...τι απορυπαντικο?.............τι κανεις μωρο ολα καυλα?οταν πλενεις σε χαμηλη θερμοκρασια η σκονη πολλες φορες δε διαλυεται
Εγω ξιδι και στα δυολεμονι στο λαχανο ξιδι στο μαρουλι
σορρυ που παρεμβαινω αλλα απο αυτα ξερει μονο ο κοσμας δικε μου.ρε μουνιτσα μια και σε κοβω νοικοκυρουλα.... η σκατιλα απο τα σωβρακα σε τι προγραμα πρεπει να βαλω το πληντιριο...τι θερμοκρασια...τι απορυπαντικο?.............τι κανεις μωρο ολα καυλα?
Βουλωσε Στο σημείο που βάζω απορυπαντικο δηλαδη δεν το έπαιρνε το πλυντήριο τώρα το έχω φτιάξει γι'αυτο σας ρώτησατο πιο πιθανο ειναι να βουλωσε το φιλτρο του νερου.βγαλτο και πλυντο με χλιαρο νερο και ξυδι ;).
ρε μουνιτσα μια και σε κοβω νοικοκυρουλα.... η σκατιλα απο τα σωβρακα σε τι προγραμα πρεπει να βαλω το πληντιριο...τι θερμοκρασια...τι απορυπαντικο?.............τι κανειςμωροολα καυλα?