oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
και γω που κολλαω;;;
πουθενα δεν κολλας
εσυ εισαι μπαζο
και ελλεεινιδα
και γω που κολλαω;;;
τίποτα
απλά υπάρχεις
υπάρχεις
ακριβως αυτο λεω.να κ ενας που με καταλαβε.πουθενα δεν κολλας
εσυ εισαι μπαζο
και ελλεεινιδα
και γω που κολλαω;;;
Που εισαι εραστη, αμα θες να εισαι αντικειμενικος πες μας πως βρηκες και τις αλλες εμφανησιακα,εσύ τις έχεις δει όλες παιχταρά μου και θα κρίνεις το γούστο μου?
ουτε μακαρονια.'oti kaνεις καλό ......μουσακά ?;)
εσυ γτ τσαντιζεσαι;περιμενες να σου μαγειρεψω;;
ακριβως αυτο λεω.να κ ενας που με καταλαβε.
διασκεδαζω τον πονο μου.η ασχημια θελει καλοπεραση."ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΖΟ!!!ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ!!!"
Σας θυμίζει κάτ, γαλή μου ;
Στο εχω ξαναπει, η λογικη σου ειναι εφαμιλλη ενος πρεζακι.
Δε θα κατσω να σου εξηγησω γιατι ειναι λαθος το παραπανω.
Ποιος ξερει τη παπατζες θα εχεις διαδωσει για την εξωτερικη σου εμφανιση για να σου μιλανε ακομα τα λιγουρια...
η διαφορα ειναι να μην εχεις 5 ευρω στην τσεπη μεχρι τις 20 του μηνος. αλλα το αηφονι το θες.
Πάρε ρε μαλάκα το παιδί κι άντε να το κεράσεις τσίπουρο στο Μαρμαρά να τα βρείτε..
Εσύ πιες μπύρα..
ρε σαλταρισμένε από που κι ως που έχω υποχρέωση να σου πω πως βρήκα τις άλλες?Που εισαι εραστη, αμα θες να εισαι αντικειμενικος πες μας πως βρηκες και τις αλλες εμφανησιακα,
αλλιως μη φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν.
Πάρε ρε μαλάκα το παιδί κι άντε να το κεράσεις τσίπουρο στο Μαρμαρά να τα βρείτε..
Εσύ πιες μπύρα..
αμα σου ειναι ευκολο γ μενα μη πεις την αληθεια.ρε σαλταρισμένε από που κι ως που έχω υποχρέωση να σου πω πως βρήκα τις άλλες?
Τοτε μη πεταγεσαι για να υπερασπιστεις το πρεζακι με τη βαραινουσα κριτικη σου.ρε σαλταρισμένε από που κι ως που έχω υποχρέωση να σου πω πως βρήκα τις άλλες?
ρε σαλταρισμένε από που και ως που θα μου κάνεις υποδείξεις για το πότε θα πετάγομαι?Τοτε μη πεταγεσαι για να υπερασπιστεις το πρεζακι με τη βαραινουσα κριτικη σου.
ρε σαλταρισμένε από που και ως που θα μου κάνεις υποδείξεις για το πότε θα πετάγομαι?