The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.393
- Πόντοι
- 25.467
αυτό μοιάζει με αυτές τις μαλακίες που πετάγαμε μικρά στα μαλλιά των κοριτσιών και φύτρωνε παντού
![]()
Πιάνει ένα μύκητα που ονομάζεται ερυσίβη. ;)
αυτό μοιάζει με αυτές τις μαλακίες που πετάγαμε μικρά στα μαλλιά των κοριτσιών και φύτρωνε παντού
![]()
Στο εχω ξαναπει, η λογικη σου ειναι εφαμιλλη ενος πρεζακι.Όπως κρίνεις τι κάνω εγώ τα λεφτά μου, έτσι κρίνεστε κι εσείς, τενεκέ ξεγάνωτε.![]()
εγώ που την έχω δει από κοντά και την θεωρώ αξιογάμητο πιπινάκι, μπορώ να της μιλάω?Στο εχω ξαναπει, η λογικη σου ειναι εφαμιλλη ενος πρεζακι.
Δε θα κατσω να σου εξηγησω γιατι ειναι λαθος το παραπανω.
Ποιος ξερει τη παπατζες θα εχεις διαδωσει για την εξωτερικη σου εμφανιση για να σου μιλανε ακομα τα λιγουρια...
Όπως κρίνεις τι κάνω εγώ τα λεφτά μου, έτσι κρίνεστε κι εσείς, τενεκέ ξεγάνωτε.
Έλα μωρέ, δεν τα είδα, φχαριστώωω!!
Το χρειάζομαι με το θέλω έχει μια διαφορά. Συ σαν πλούσιος του Πανοράματος θα το ξέρεις καλύτερα.![]()
εσύ μου το υπέδειξες μαν ελέω άβαταρ μέχρι τότε δεν είχα ιδέα ποιός είμαιΕσείς, πότε καταλάβατε ότι είστε "εύθυμος";;;(με μεθυλομορφίνη)
θα πάθεις κανά εγκεφαλικό με τις παπαριέςΠιάνει ένα μύκητα που ονομάζεται ερυσίβη. ;)
εγώ που την έχω δει από κοντά και την θεωρώ αξιογάμητο πιπινάκι, μπορώ να της μιλάω?
η γνώμη σου δεν μετράει. Αν ήταν στο χέρι σου δεν θα με άφηνες να μιλάω με καμία, παλιοζηλιάρα
η γνώμη σου δεν μετράει.
έτσι σε θέλω, μπαρουτοκαπνισμένη και μέσα στην τσατίλαεισαι μια παλιοπουτανα. τα σκληρα λογια θα τα πληρωσεις ολα.
Πιάνει ένα μύκητα που ονομάζεται ερυσίβη. ;)
Νέοπα..
![]()
Ποιες αλλες εχεις δει;εγώ που την έχω δει από κοντά και την θεωρώ αξιογάμητο πιπινάκι, μπορώ να της μιλάω?
εσύ τις έχεις δει όλες παιχταρά μου και θα κρίνεις το γούστο μου?Ποιες αλλες εχεις δει;
Βιλμα, Λουκριτια, Εριναλ, Ροχαλα... τις εχει δει; Να ξερουμε το γουστο σου...
ayt΄oτο είχα το 95 . μίλαγα και μου μούδιαζε το χέρι και το αυτί απο την ακτινοβολία. μπορoυseς να φτιάξεις και αυγά ματια με αυτό !![]()
![]()
εγω τι εκανα παλι;!![]()
![]()
![]()
και γω που κολλαω;;;λέγανε ... οι άλλοι για τους ποιό ωραίους πάτους![]()
![]()
![]()
εσύ τις έχεις δει όλες παιχταρά μου και θα κρίνεις το γούστο μου?