διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Kαλά ρε πόσες ώρες κοιμάσαι;Θα μαθει σιγα σιγα........Αλλα αυτο....το να ξυπναs νωριs το πρωι, να το βγαλειs εξω για να χεσει.............δεν το μπορω λεμε
Kαλά ρε πόσες ώρες κοιμάσαι;Θα μαθει σιγα σιγα........Αλλα αυτο....το να ξυπναs νωριs το πρωι, να το βγαλειs εξω για να χεσει.............δεν το μπορω λεμε
Kαλά ρε πόσες ώρες κοιμάσαι;
σιγα μη ξυπναω αυτος με ξυπναειΘα μαθει σιγα σιγα........Αλλα αυτο....το να ξυπναs νωριs το πρωι, να το βγαλειs εξω για να χεσει.............δεν το μπορω λεμε
εμένα σε κάποια φάση είχαν ξηλώσει κάτι ραφές και κρέμονταν κάτι κομμάτια σαν φτερά από πίσω και με είχε βάλει στο μάτι ένας παλιός που νόμιζε πως το έκανα επίτηδες για να πουλήσω μούρηΤα δικα μου ηταν λιγο ξεβαμενα και απο την αρχη με νομιζαν για παλιο.![]()
δεν το άφηνα να πέσει ρε μαν είχα ζώνη
Φαινόταν και η αρχή της κωλοχαράδρας απο το πεσμένο παντελόνι;
Στην ηλικία σου πέντε με έξι ώρες είναι υπεραρκετές.Οχι πολλεs......αλλα αν ειναι να σηκωθω, θα το κανω για λογο που δεν θα βαριεμαι....πραγμα σπανιο
σιγα μη ξυπναω αυτος με ξυπναει
του ανοιγω τη πορτα και κανω δουλεια μου μετα![]()
εμενα χτυπαει το ξυπνητηρι και ερχεται ο μαγκας στο καπακι να μου πειΠροτιμω ησυχο ξυπνημα....Πουλακια να τιτιβιζουνε, μουσικη στο χαμηλο, κυματα απο θαλασσα.......κι ενα μωρο να με γλυφει
Αλλα......μετα χτυπαει το ξυπνητηρι και ξυπναω![]()
![]()
Σου κάνει και τέτοια;εμενα χτυπαει το ξυπνητηρι και ερχεται ο μαγκας στο καπακι να μου πει
εεεεεεε ειμαι και γω εδω
οποτε αναγκαστηκα αντι να γυρισω πλευρο οπως εκανα παλια σηκωνομαι![]()
χαλαρα αλλα δεν τον αφηνωΣου κάνει και τέτοια;
![]()
Σου κάνει και τέτοια;
![]()
Εγω οπωs σου ειπα μενω διπλα σε αλσοs.....Κι ενω το πρωι παω με την τσιμπλα στο ματι για το αμαξι για δουλεια κουτρουβαλωνταs , βλεπω ενα τσουρμο σκυλια να σερνουν ενα τσουρμο αφεντικουs.....Πρωι πρωιεμενα χτυπαει το ξυπνητηρι και ερχεται ο μαγκας στο καπακι να μου πει
εεεεεεε ειμαι και γω εδω
οποτε αναγκαστηκα αντι να γυρισω πλευρο οπως εκανα παλια σηκωνομαι![]()
εισαι κοπρολαγνος μαν
τον κοσμα με περασες?εισαι κοπρολαγνος μαν![]()
Τυπε τωρα που πηρες τον σκυλο βγες εξω να περπατησεις να χασεις κανα κιλο και θα δεις πωςχαλαρα αλλα δεν τον αφηνω
μονο γυναικες αφηνω να με γλυφουν εκει και σε μερικα αλλα σημεια![]()
Mια λύση είναι και αυτή.Εγω οπωs σου ειπα μενω διπλα σε αλσοs.....Κι ενω το πρωι παω με την τσιμπλα στο ματι για το αμαξι για δουλεια κουτρουβαλωνταs , βλεπω ενα τσουρμο σκυλια να σερνουν ενα τσουρμο αφεντικουs.....Πρωι πρωι
αφου το εβλεπα 0-0 γιατι δε το επαιξα ο μαλακαςτον κοσμα με περασες?![]()
πινω μπυρες και γελαω με τη παρτη σαςΤυπε τωρα που πηρες τον σκυλο βγες εξω να περπατησεις να χασεις κανα κιλο και θα δεις πως
θα ερχονται οι γυναικες μετα.Ελα και στο ιντρο λεμε βρε μαλακα.τι κερδιζεις απο το να εισαι εδω ολη μερα?