pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πετάς συχνά,μπορούμε να ελπίζουμε σε κανά αεροπορικό;;;μολις γυρισα απο τα ξενα κανω τα check μου![]()
Ντάξει δεν πέφτουν συχνά αεροπλάνα...αλλά πέφτουν κιόλας...
Πετάς συχνά,μπορούμε να ελπίζουμε σε κανά αεροπορικό;;;μολις γυρισα απο τα ξενα κανω τα check μου![]()
Μπα όχι είμαι αλλού πια...να το σκεφτόσουν όταν στο ζητούσα...τώρα είναι αργά,βρες αλλού να το δώσεις.θες να σου δωσω και γω κατι?
αρκει να σαι μεσα και τπτ αλλοΠετάς συχνά,μπορούμε να ελπίζουμε σε κανά αεροπορικό;;;
Ντάξει δεν πέφτουν συχνά αεροπλάνα...αλλά πέφτουν κιόλας...![]()
Μετα την Ασπρόμαυρο υπάρχουν και άλλοι.Μόνος σου δεν πρόκειται να μείνεις. ;)Πετάς συχνά,μπορούμε να ελπίζουμε σε κανά αεροπορικό;;;
Κόκκινο πατσαβούρι εννοείς την σημαία του κκε ρε αντίχριστε:;;Μετα την Ασπρόμαυρο υπάρχουν και άλλοι.Μόνος σου δεν πρόκειται να μείνεις. ;)
Α!!! για να μην το ξεχάσω μην ξαναποστάρεις το κόκκινο πατσαβούρη εδω μέσα.![]()
Δεν πας να κοιμηθείς σιγα-σιγα.Κόννινο πατσαβούρι εννοείς την σημαία του κκε ρε αντίχριστε:;;![]()
Πρώτα θα απαντήσεις.Δεν πας να κοιμηθείς σιγα-σιγα.
Άντε ορίστε μπήκε που φαγωθήκατε...βιλκομεν...
Αυτος που ερχεται δεν λεει "καλωσορισατε".βιλκομεν...
Άντε ορίστε μπήκε που φαγωθήκατε...
Πετάς συχνά,μπορούμε να ελπίζουμε σε κανά αεροπορικό;;;
Αυτος που ερχεται δεν λεει "καλωσορισατε".
« Απάντηση απο pz89 #280273 στις: χθες στις 21:20 »Πρώτα θα απαντήσεις.![]()
Και γιατι λεει ο αλλος οτι τωρα ηρθες?εδω ημουν...καλωσοριζω...τι δεν καταλαβες?
με Ω πρεπει να ναιβιλκομεν...
Για σενα και για μένα εχεις την εντύπωση οτι μπήκε έ;Άντε ορίστε μπήκε που φαγωθήκατε...
Πολλα λαθη. Νευρα να υποθεσω?με ψαχνατε?
αισχατωςεσχατωςεκτος αποελλεινηελεεινηπουσταρα εχεις γινει και σκατοψυχος![]()
Και γιατι λεει ο αλλος οτι τωρα ηρθες?
Ε οχι βεβαιαΓια σενα και για μένα εχεις την εντύπωση οτι μπήκε έ;
Πολλα λαθη. Νευρα να υποθεσω?