lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ποσες?2?3?...4?χαχαχαχαχαχαχααααααααα...καλα αυτο ειναι τραγικη ειρωνια....ποοοοοσες φορες το εχω σκεφτειιιιιι![]()
ποσες?2?3?...4?χαχαχαχαχαχαχααααααααα...καλα αυτο ειναι τραγικη ειρωνια....ποοοοοσες φορες το εχω σκεφτειιιιιι![]()
σε πειραζει να ερθω με τον ΦΙΛΟ μου το νωντα να σε χυσουμε παρεα?Σιγα ρε αγριε αντρα.....![]()
Μαλάκες στόκοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. ΟΥΓΚ!
o μεμος γαμαει,δεν παιζει
το νου σου ελλεηνιδα![]()
Ω ναι...και γω και πολλοι αλλοι....
Γιατι ο Κασιδιαρης σου κανει για αρια φυλη?????Γυφτοφερνει κ αυτος....
σε πειραζει να ερθω με τον ΦΙΛΟ μου το νωντα να σε χυσουμε παρεα?![]()
Α εδω ακομη δεν εχουμε τετοια....Αν ειχαμε θα ειχαν στειλει το 1/5 της πολης στο νοσοκομειο λογω ρωσικων.....
η αρια φυλη δεν ητο ποτε ξανθια και γαλανοματικια....αστικος μυθος που ανεθρεψε ο αδολφος ειναι αυτο μεσα στην διαστροφη του...
Μωρε μπράβο.Δεν έχω να προσθέσω/αφαιρέσω τίποτα.Με κάλυψες.μεχρι προτινος περιοριζονταν στις μεταξυ τους συναθροισεις ομως...πλεον βγαινουν και βαρανε κοσμο...ελληνες κι ολας...ειναι κωμικοτραγικο αμα το σκεφτεις....μπραβο στον κασιδιαρη που βαρεσε την κανελλη...απορω δε σκεφτονται οτι αυριο μεθαυριο μπορει να βαραει αυτους ο Χ κασιδιαρης? ειτε επειδη ειναι μελαμψοι, ειτε επειδη διαμαρτυρονται ειτε επειδη ειναι αεκτζηδες....
ευτυχως οι ελληνες των χαμενων πατριδων εξακολουθουν να θεωρουνται ακομα ελληνες για τους χα...τη γλυτωσαμε...![]()
Στην πόλη σας συνέβη
*Με αφορμή το σχόλιο της Νίτσας στο άλλο θρεντ "εδω ρε ενας γνωστος μου ελεγε "δεν ξερω που να το ριξω ρε....συριζα η ΧΑ? μονο πασοκ/νδ δεν προκειται να ψηφισω...."
δούλευα σε εταιρία ερευνών ... ξέρετε πόσοι είχαν αυτό το δίλημμα ??
+ μερικοί νόμιζαν ότι η χα είναι αριστερό κόμμα![]()
ελα αν τολμας να δειςΦιλο εννοεις γκομενο????Αν ειναι να πηδηχτειτε μπροστα μου οκ μεσα....![]()
![]()
![]()
Selam.Γκουντ αφτερνουν πιπολ![]()
![]()
Μωρε μπράβο.Δεν έχω να προσθέσω/αφαιρέσω τίποτα.Με κάλυψες.
Καταλβες τι εννοω βρε....Αυτοι υποστηριζουν την αποψη αυτη...Για μενα ολοι ιδιοι ειναι (οι μαυροι βεβαια βγαινουν σ εκαλυτερα μοντελα).....