alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, εχεις δικιο. Καταλαβα τι εννοεις.ενα ζευγαρι...μονος σου το ειπες...
Ναι, εχεις δικιο. Καταλαβα τι εννοεις.ενα ζευγαρι...μονος σου το ειπες...
Εγω παλι πιστευω οτι αν σου αρεσει ο ανθρωπος σου, ό,τιδηποτε κάνεις μαζι του ειναι ομορφο.
εσυ ειπες ρε δικε μου οτι εισαι με μια απο το zoo χτες.Την δικια μου δεν την γνωρισα στον ζωολογικο.
για να τα χρεωσει στο τελος....
Εγω παλι πιστευω οτι αν σου αρεσει ο ανθρωπος σου, ό,τιδηποτε κάνεις μαζι του ειναι ομορφο.
Νταξ δεν θα γαμιεστε και 24 ωρες το 24ωρο.Εγω παλι πιστευω οτι αν σου αρεσει ο ανθρωπος σου, ό,τιδηποτε κάνεις μαζι του ειναι ομορφο.
Ποτέ δεν ειπα κατι τετοιο. Προφανως παρεξηγησες αυτο που ειπα, οτι μπορεις να γνωρισεις παντου στο ιντερνετ κοπελες, και εφερα παραδειγμα το zoo.εσυ ειπες ρε δικε μου οτι εισαι με μια απο το zoo χτες.
εχει παπαζολη ?Βαλτε skai οι φιλοζωοι.
νταξ, οι διαγωνισμοι κλανιας δεν αρεσουν σε ολους.....δε διαφωνω...απλα δε βρισκω κατι πολυ ομορφο στο να βλεπεις τηλεοραση με τον αλλον...αντε να τυχει καποιες φορες ιδιαιτερης σπαριλας αλλα υπαρχουν τοσα αλλα που μπορεις να κανεις...
Δεν μπορω τωρα, βλεπω Παπακαλιατη στο ΜεγκαΝταξ δεν θα γαμιεστε και 24 ωρες το 24ωρο.
Αλλα εδω μιλαμε για μια ιεροδουλη και ενα "πελατη".
Ασχετο.
Βαλτε skai οι φιλοζωοι.
το ιδιο κανουνε και στα στουντιο, απλα αλλαζουν τα ονοματα ;)στα κομμωτηρια τα κανουν αυτα ρε...
λουσιμο θελετε???
κρεμουλα στα μαλλια???
μασκουλα??
πιστολακι???
Ωραια ονοματα παντως.Μιλάμε για τον Ορέστη κ την Δέσποινα μην αλλαζεις θέμα![]()
νταξ, οι διαγωνισμοι κλανιας δεν αρεσουν σε ολους.....
Ποτέ δεν ειπα κατι τετοιο. Προφανως παρεξηγησες αυτο που ειπα, οτι μπορεις να γνωρισεις παντου στο ιντερνετ κοπελες, και εφερα παραδειγμα το zoo.
Τεσσερις σοβαρες περιπτωσεις και καμια δεκαρια λιγοτερο σοβαρες τα τεσσερα τελευταια χρονια.
Και η τωρινη μου, γνωριμια απο το ιντερνετ ειναι.
Ωραια ονοματα παντως.
μπορει στη δεσποινα να αρεσαν...να δινανε μια εσανς οικιοτητας...καθημερινοτητας...αυτης που ο αλλος περπαταει ξυνει τα αρχιδια του, τη μυτη του, το αυτι του (με αυτην ακριβως τη σειρα) αφηνει μια μακροσυρτη και ρευεται τη σπανακοτυροπιτα του...![]()
Αρχιδια ειπε, μακροσυρτη (κλανια) ειπε, ξυσιμο ειπε, εσενα η σπανακοτυροπιτα σου εμεινε?χαχαχα ρε μαλάκα πριν λίγο είπες να κοπούν οι καφρίλες , αυτό με σπανακόπιτα με πέθανε :S