TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
ΝαιΝομιζω Με οικογενεια ηταν....Και Χωρις οικογενεια....![]()
ΝαιΝομιζω Με οικογενεια ηταν....Και Χωρις οικογενεια....![]()
στ'αρχίδια μαςναι
με την περινα...πολυ κλαμα...
Μην νευριαζεις μικρο μου πονυ. Γεννηθηκες ετσι δεν φταις εσυ.αμα κρινουμε απο σενα(τον αρχηγο της μαλακιας) σωθηκαμε...
Αυτη δηλωνει ομως οτι κανει ωραια τσιμπουκια. Εσυ;ενω για σενα??
Αν η καύλα είναι ανωμαλία οκ.. Γουστάρεις γαμήσι αδελφούλα?
στο μπούτσο μαςΔε θυμαμαι...Στο δημοτικο τα διαβασα.....
Εισαι αηδιαστικος....στο μπούτσο μας![]()
ειμαι μυστηριο σκετο...το γυναικα παιζεται...
σε αντιθεση με σενα που ησουν ενα σφαλμα της φυσηςΜην νευριαζεις μικρο μου πονυ. Γεννηθηκες ετσι δεν φταις εσυ.![]()
Μην νευριαζεις μικρο μου πονυ. Γεννηθηκες ετσι δεν φταις εσυ.Εισαι αηδιαστικος....
κλασε μου τον μποθτζον μαν.......σε κερναω καΙ ΦΑσολαδα αμα ειναιστο μπούτσο μας![]()
Μην νευριαζεις μικρο μου πονυ. Γεννηθηκες ετσι δεν φταις εσυ.
Αυτη δηλωνει ομως οτι κανει ωραια τσιμπουκια. Εσυ;
To "Θηλαστικό" δηλαδή, το χουμε σίγουρο;![]()
Είσαι μεγάλη καριόλα χρυσή μου, ζηλεύεις την παρθενιά μΜην νευριαζεις μικρο μου πονυ. Γεννηθηκες ετσι δεν φταις εσυ.![]()
τι έγινε μαν πού πήγαν οι μπέρντμανκλασε μου τον μποθτζον μαν.......σε κερναω καΙ ΦΑσολαδα αμα ειναι
Ειπα οτι γεννηθηκες ετσι δεν φταις εσυ. που ειναι η αντιθεση στο σφαλμα της φυσης;σε αντιθεση με σενα που ησουν ενα σφαλμα της φυσης![]()
![]()
σαν την ντούβλη μιλάς μανΕίσαι μεγάλη καριόλα χρυσή μου, ζηλεύεις την παρθενιά μ![]()
Απο τα αυτια παρθενα σαν την Μαριαννα;Είσαι μεγάλη καριόλα χρυσή μου, ζηλεύεις την παρθενιά μ![]()
το βλεπεςτι έγινε μαν πού πήγαν οι μπέρντμαντους έπαιξες στο στοίχημα κι αυτούς
![]()
![]()
Ειπα οτι γεννηθηκες ετσι δεν φταις εσυ. που ειναι η αντιθεση στο σφαλμα της φυσης;
Ειδες που με επιβεβαιωνεις.![]()