mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
το βρηκες νταρτανιαν!
καλα οποιο θρεντ γαμαει ο μικρος θα μας το κλειδωνουν;δεν ειμαστε καλα....Συνέχεια εδώ.
Γιατί ο τύπος μας είναι λοστ κέης?
Απαιτώ εξηγήσεις.
καλα οποιο θρεντ γαμαει ο μικρος θα μας το κλειδωνουν;δεν ειμαστε καλα....
μπορει να το κλειδωσαν επειδη ενοχληθηκαν που ανακινειτε το θεμα εκεινο κ δεν διαβαζουμε ολοιιι το θεμα για τις πυρκαγιες
αλλωστε υπηρχε κ σχετικο ποστ εκει μεσα
ας σκεφτουν μερικοι οτι επειδη καποιοι δεν γραφουν στα συγκεκριμενα θεματα δεν σημαινει οτι ειναι αναισθητοι κ δεν παρακολουθουν τι γινεται.. πρεπει να ολοι δλδ να το εκφραζουμε σ ενα φορουμ για να ειμαστε οκευ? ντοινγκ
καλα οποιο θρεντ γαμαει ο μικρος θα μας το κλειδωνουν;δεν ειμαστε καλα....
οριστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;η κλωνος;Έλα ντε, και 'μένα μου φαίνεται τραβηγμένο.
Ας σβήνουν τον μικρό τουλάχιστον, κάποτε θα βαρεθεί και θα σταματήσει.
H klvnos πάλι γιατί έγινε moderated?
οριστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;η κλωνος;
μπορει να το κλειδωσαν επειδη ενοχληθηκαν που ανακινειτε το θεμα εκεινο κ δεν διαβαζουμε ολοιιι το θεμα για τις πυρκαγιες
Έλα ντε.
Εγώ την έχω για αξιόλογο μέλος, δε σπαμάρει/βρίζει/προκαλεί ούτε έχει προβλήματα με τους κανονισμούς του σάιτ.
Δεν είδε κανείς τι παίχτηκε?
κάποτε θα βαρεθεί και θα σταματήσει.
+1000000000000000000Έλα ντε.
Εγώ την έχω για αξιόλογο μέλος, δε σπαμάρει/βρίζει/προκαλεί ούτε έχει προβλήματα με τους κανονισμούς του σάιτ.
Δεν είδε κανείς τι παίχτηκε?
ρε αβραμη μας γαμησες ρεεεεεεεεεεεμονο στα πιο τρελα σου ονειρα μαν. ;)
επειδη σε λιγο θα φυγω (θα γυρισω σε λιγες ωρες ),να σας πω ενα γεια πρωτα
ας σκεφτουν μερικοι οτι επειδη καποιοι δεν γραφουν στα συγκεκριμενα θεματα δεν σημαινει οτι ειναι αναισθητοι κ δεν παρακολουθουν τι γινεται.. πρεπει ολοι δλδ να το εκφραζουμε σ ενα φορουμ για να ειμαστε οκευ? ντοινγκ
Ρε ενφόρσερ εδώ ο κόσμος καίγεται και τα θρεντ με το... σι ντι αννούλα ή τα καλλιστεία ονλάιν της απογευματινής έχουν πάρει φωτιά... Ποιο δείγμα κλπ, βρωμάει ο τόπος από μλκες νεοέλληνες...