Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
το να χτυπας τη γυναικα ειναι ηθικο δικολαβε ?
και μην μου πεις οτι δεν βαρας γιατι δεν σου ξαναμιλαω.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Εμεις ειμαστε αντρες. Δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες.  :s&m_2:
Εσυ καλα κανεις και θες να εισαι ηθικος (λεμε τωρα) γιατι πρεπει και αλλοι να πιστευουν τα ιδια με σενα ομως?Τι σεβασμος και μαλακιες μωρε?
Γιατι μπλεκεται το sex με κανονες κτλ. Μπορει να χυσεις στην μαπα τον ερωτα της ζωης σου, αλλα δεν σημαινει κατι.
και ποιός σου είπε οτι προσπαθώ να σε πείσω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ελλειψη σεβασμου το να χυσεις στη μαπα?
Ρε ειστε σοβαροι ή ματαιοπονω?
Τι εννοεις σεβασμο και διαλογο τοτε ρε παιχτη?

και ποιός σου είπε οτι προσπαθώ να σε πείσω.
Απλα πρεπει να το παρεις αποφαση. Οτι οτι εσενα σου φαινεται αισχρο αλλους τους καυλωνει και ειναι απολυτα φυσιολογικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
λες ασυναρτησιες...μια μας λες οτι το κατουρημα δεν ειναι ηθικο...μετα οτι δεν ειναι ερωτικη πραξη...μετα μας λες οτι λεγοντας ηθικη στο σεξ δεν εννοουσες ουτε το κατουρημα ουτε το πρωκτικο αλλα το σεβασμο και το διαλογο...θες να μου εξηγησεις για ποιο λογο δε μπορει να συνυπαρχει το κατουρημα ή το πρωκτικο με το σεβασμο και το διαλογο και γιατι δε μπορει να ειναι ερωτικη πραξη?
Ειναι διαφορετικα πραγματα, το λεω για ΤΡΙΤΗ φορα λοιπον.
Εγω ποσταρισα εξ αρχης οτι "το σεξ ειναι πραξη βαθυτατα ηθικη, αλλιως ειναι χυδαιοτητα".
Ας πουμε το να παει μια 18χρονη με εναν γερο 80 ετων για να της παρει καρτα για το κινητο, ειναι ΑΝΗΘΙΚΗ πραξη ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ?
Κι εσυ μετα αρχισες να μου λες για κατουρηματα και πρωκτικα σεξ και η αλλη για το αν ειναι ηθικο να πηγαινουν οι παντρεμενοι στα μπουρδελα.
Ε λοιπον μια και το ανεφερες, ειπα τη γνωμη μου παρεμπιπτοντως οτι το κατουρημα δεν ειναι ερωτικη πραξη. Κι εσυ συνεχισες συνδεοντας το με την αποψη μου περι ηθικης στο σεξ. Και συμπληρωνε καποιος αλλος οτι στο σεξ δεν υπαρχουν κανονες. Αρτζι μπουρτζι και λουλας δηλαδη.
Ε φταιω εγω μετα να πιστευω οτι δεν καταλαβαινετε καν τι λεω, αλλά θελετε απλως να πειτε τα δικα σας?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Να συναινέσει ενα 18 παιδί σε κάτι που δεν γνωρίζει δηλ;
και μην μου πείς οτι έχουν εμπειρία σε ουρολαγνείες κοπρολαγνείες κτλ.
Εγω που είμαι όσο χρονών είμαι ιδέα δεν έχω
για χαβαλέ γίνεται η φάση και μετα αντε να το μαζέψεις.

για μένανε πάει αυτό ?  :think:
κ για αυτό που είπα πριν για πλάκα προφανώς στν λάιφ  :think:

όπως κ να χει στα 18 δεν είσαι παιδί είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου κ στην τελική καλύτερα να βρίσκει κάποιος τν ηρεμία του ξεδίνοντας στ κρεβάτι παρά κάπου αλλού

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Τι εννοεις σεβασμο και διαλογο τοτε ρε παιχτη?
Απλα πρεπει να το παρεις αποφαση. Οτι οτι εσενα σου φαινεται αισχρο αλλους τους καυλωνει και ειναι απολυτα φυσιολογικο.
Απόλυτα φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα, αποδεκτό επίσης δεν είναι, απλά συμβιβάζομαι με την ιδέα οτι υπάρχει και αυτή η πλευρά των πραγμάτων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

όπως κ να χει στα 18 δεν είσαι παιδί είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου κ στην τελική καλύτερα να βρίσκει κάποιος τν ηρεμία του ξεδίνοντας στ κρεβάτι παρά κάπου αλλού
Ούτε διανοεισαι καν ΠΟΣΟ παιδι εισαι στα 18.
Αλλά θα το καταλαβεις πολλα χρονια μετα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Απόλυτα φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα, αποδεκτό επίσης δεν είναι, απλά συμβιβάζομαι με την ιδέα οτι υπάρχει και αυτή η πλευρά των πραγμάτων.
Και τι ειναι φυσιολογικο τοτε? Το πρωκτικο, η πιπα. Αμα το παρουμε με αυτην την λογικη ουτε το ιδιο τo sex δεν ειναι φυσιολογικο εφοσον δεν το κανουμε για την αναπαραγωγη.  :)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006

Το κλειδί στην κουβέντα μας είναι η συνειδητή επιλογή συνεύρεσης συναινούντων ενηλίκων για αυτά τα σεξουαλικά παιχνίδια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Και τι ειναι φυσιολογικο τοτε? Το πρωκτικο, η πιπα. Αμα το παρουμε με αυτην την λογικη ουτε το ιδιο τo sex δεν ειναι φυσιολογικο εφοσον δεν το κανουμε για την αναπαραγωγη.  :)
Κατ εμένα;
Kατ εσένα;
Kατα τον Χριστιανισμό;
κτλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Κατ εμένα;
Kατ εσένα;
Kατα τον Χριστιανισμό;
κτλ
Ειναι προφανες οτι καποιοι βγαζουν σπυρια με τη χρηση των λεξεων "φυσιολογικο" "ηθικη" και οταν τις δουν γραμμενες παθαινουν καποιο ειδος συγχυσης.
Ισως εχουν ενα αγχος μηπως τους πουν συντηρητικους αν δεν σπευσουν να υποστηριξουν οτι ολα ειναι ηθικα και φυσιολογικα.
Α και για να σας ιντριγκαρω και λιγο ακομη.
Υπογραμμιζω οτι δεν θεωρω φυσιολογικη την ομοφυλοφυλια.
Κανιβαλίστε.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Πρεπει να αλλαζει κατι?
Απλα διαφωνησα με τη διαπιστωση σου.

διάβασες τι λέγαμε ?

αν διάβασες πάντως,να σου θυμίσω ότι τα 18 μια χαρα πηδιούνται κ μια χαρά μεγάλα παιδιά είναι γι αυτό, αν κάτι οδηγήσει κάποιον σε διαφορετικούς τρόπους έκφρασης της σεξουαλικότητας του δεν είναι κ έγκλημα ... όχι μόνο για τ 18χρονα δλδ αλλά για όλους

Το κλειδί στην κουβέντα μας είναι η συνειδητή επιλογή συνεύρεσης συναινούντων ενηλίκων για αυτά τα σεξουαλικά παιχνίδια.

εε ναι στ 18 νομίζω μιλάμε για ενήλικες  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αν διάβασες πάντως,να σου θυμίσω ότι τα 18 μια χαρα πηδιούνται κ μια χαρά μεγάλα παιδιά είναι γι αυτό, αν κάτι οδηγήσει κάποιον σε διαφορετικούς τρόπους έκφρασης της σεξουαλικότητας του δεν είναι κ έγκλημα ...
Πότε ειπα εγω οτι ειναι εγκλημα?
Παντως ειναι τουλαχιστον θλιβερο, αν ρωτας τη γνωμη μου.
Στα 18 δεν εχεις προλαβει καν να γνωρισεις στοιχειωδη πραγματα στο σεξ, αρα ειναι ατοπο να αναζητας και...διαφορετικους τροπους εκφρασης, λες και βιωσες ηδη τους συνηθισμενους.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειναι προφανες οτι καποιοι βγαζουν σπυρια με τη χρηση των λεξεων "φυσιολογικο" "ηθικη" και οταν τις δουν γραμμενες παθαινουν καποιο ειδος συγχυσης.
Ισως εχουν ενα αγχος μηπως τους πουν συντηρητικους αν δεν σπευσουν να υποστηριξουν οτι ολα ειναι ηθικα και φυσιολογικα.
Α και για να σας ιντριγκαρω και λιγο ακομη.
Υπογραμμιζω οτι δεν θεωρω φυσιολογικη την ομοφυλοφυλια.
Κανιβαλίστε.
Πως θεωρεις τοτε την πιπα η το πρωκτικο φυσιολογικο και το golden shower οχι?
Στο θεμα της ηθικης σπανια συμφωνουν ολοι ποιες πραξεις ειναι αποδεκτες και ορθες. Αλλωστε ο καθενας εχει τους δικους του ηθικους κανονες.
Οπως ειπα και πριν αν και εγω προσωπικα εχω κολληματα και κομπλεξ, μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το σωστο περα απο παρωπιδες και κανονες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πως θεωρεις τοτε την πιπα η το πρωκτικο φυσιολογικο και το golden shower οχι?
Στο θεμα της ηθικης σπανια συμφωνουν ολοι ποιες πραξεις ειναι αποδεκτες και ορθες. Αλλωστε ο καθενας εχει τους δικους του ηθικους κανονες.
Οπως ειπα και πριν αν και εγω προσωπικα εχω κολληματα και κομπλεξ, μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το σωστο περα απο παρωπιδες και κανονες.
Αν θεωρεις σωστο κατι, το οποιο ομως απορριπτεις εσυ ο ιδιος, βρισκοντας απλα το αλλοθι οτι εχεις "κολλημα", εμενα μαλλον σαν υποκρισια μου μοιαζει.
Αν το θεωρεις σωστο, να το κανεις κι εσυ.
Αν δεν το κανεις, τοτε δεν βρισκεις απλα το θαρρος να παραδεχθείς οτι το ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Πότε ειπα εγω οτι ειναι εγκλημα?
Παντως ειναι τουλαχιστον θλιβερο, αν ρωτας τη γνωμη μου.
Στα 18 δεν εχεις προλαβει καν να γνωρισεις στοιχειωδη πραγματα στο σεξ, αρα ειναι ατοπο να αναζητας και...διαφορετικους τροπους εκφρασης, λες και βιωσες ηδη τους συνηθισμενους.

προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, ότι απλά κάποιος δεν θέλει καν ασχοληθεί πχ με το δικό σου συνηθισμένο
ιτςςς οκκ αλλά μην είσαι τόσο απόλυτος δεν έχει νόημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, ότι απλά κάποιος δεν θέλει καν ασχοληθεί πχ με το δικό σου συνηθισμένο
ιτςςς οκκ αλλά μην είσαι τόσο απόλυτος δεν έχει νόημα
Γιατι το να υποστηριζουμε εγω Α κι εσυ Β, κανει εμενα απολυτο κι εσενα μη απολυτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom