alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Α μπα, πού να ξερω.Ποσο ασχετος εισαι....Απο που απορριπτονται τα ουρα στη γυναικα το ξερεις?????
Α μπα, πού να ξερω.Ποσο ασχετος εισαι....Απο που απορριπτονται τα ουρα στη γυναικα το ξερεις?????
Ναι γιατί νοιώθω μια αναγούλα μια ναυτία ενα κάτι τέλος πάντωνθα φιμωθω
Εγω το εχω παρει αποφαση.
Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και οτι του βγαζει ερωτισμο και καυλα, δεν μπορω εγω να μιλησω για τα βιτσια του εφοσον αυτος γουσταρει.
Δεν πρεπει να υπαρχει "ηθικη" και παπαρια μαντολες στο sex.
κουβεντες μεγαλων ανδρων![]()
Τι πρεπει?Σόρρυ αλλά πρέπει
Η μπαλα στην κερκιδα?
Σόρρυ αλλά πρέπει
Ηθικη.......Ειναι ηθικο να πηγαινουν οι παντρεμενοι στ αμπουρδελα???
Να υπάρχει ηθικήΤι πρεπει?![]()
Τι πρεπει?![]()
Καλα.Εγω το εχω παρει αποφαση.
Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και οτι του βγαζει ερωτισμο και καυλα, δεν μπορω εγω να μιλησω για τα βιτσια του εφοσον αυτος γουσταρει.
Δεν πρεπει να υπαρχει "ηθικη" και παπαρια μαντολες στο sex.
Στην θεωρια καλος ειμαι. Στην πραξη εχω πολλα κολληματα και κομπλεξ.
Τι πρεπει?![]()
Ηθικη.......Ειναι ηθικο να πηγαινουν οι παντρεμενοι στ αμπουρδελα???
Αντιπαρερχομαι οτι μαλλον ειστε τοσο αλλεργικες στη λεξη "ηθικη" ωστε κατ αποτελεσμα να μην εχετε καταλαβει καν τι λεω.να υπαρχει ηθικη...
Αντιπαρερχομαι οτι μαλλον ειστε τοσο αλλεργικες στη λεξη "ηθικη" ωστε κατ αποτελεσμα να μην εχετε καταλαβει καν τι λεω.
Να υπάρχει ηθική
Εχουν μπερδεψει το ηθικο με την αηδια μανΑντιπαρερχομαι οτι μαλλον ειστε τοσο αλλεργικες στη λεξη "ηθικη" ωστε κατ αποτελεσμα να μην εχετε καταλαβει καν τι λεω.
Για τριτη φορα?για εξηγησε μας λοιπον![]()
Να συναινέσει ενα 18 παιδί σε κάτι που δεν γνωρίζει δηλ;τα περί συναινούντων κ λοιπά είναι κοινώς αποδεκτά ... έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο![]()
Εμεις ειμαστε αντρες. Δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες.Ηθικη.......Ειναι ηθικο να πηγαινουν οι παντρεμενοι στ αμπουρδελα???
Εσυ καλα κανεις και θες να εισαι ηθικος (λεμε τωρα) γιατι πρεπει και αλλοι να πιστευουν τα ιδια με σενα ομως?Να υπάρχει ηθική
Τι σεβασμος και μαλακιες μωρε?Καλα.
Αυτη η λογικη του "ολα επιτρεπονται" δεν ξερω αν θα σε ωφελησει γενικα.
Εγω παντως οταν μιλησα για ηθικη, δεν εννοουσα ούτε κατουρηματα ουτε πρωκτικο σεξ.
Εννοουσα οτι το σεξ ως πραξη πρεπει να ειναι σεβασμος και διαλογος.
Και τοτε εχει ηθικη.
Αλλά τι λεω τωρα ε? Ψιλα γραμματα.
Για τριτη φορα?
Οχι γλυκια μου.
Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ελλειψη σεβασμου το να χυσεις στη μαπα?Εσυ καλα κανεις και θες να εισαι ηθικος (λεμε τωρα) γιατι πρεπει και αλλοι να πιστευουν τα ιδια με σενα ομως?Τι σεβασμος και μαλακιες μωρε?
Γιατι μπλεκεται το sex με κανονες κτλ. Μπορει να χυσεις στην μαπα τον ερωτα της ζωης σου, αλλα δεν σημαινει κατι.