loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε χρειαζεται...μονο αγαπη θελω.Αγαπαs αγνα και ηθικα?? Να το πουλησω το ξοχικο δλδ??
δε χρειαζεται...μονο αγαπη θελω.Αγαπαs αγνα και ηθικα?? Να το πουλησω το ξοχικο δλδ??
γουστάρω υψηλόβαθμους , προέδρους κ ετς
ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε. ;)
τους εχουμε για πλακα να ξερεις.
θα βοηθησουν τα παιδια μαν......
ε ?ναι αλλα εγω δε κανω "πστ"!
θελω να μου στησετε αγαλμα που να κατουραει σε λιμνουλαεσύ είσαι ευεργέτης του έθνους.
πλακίτσα fail
Συλληπητήρια.
Τσαμπα πραγμα.....Και οι καταθεσειs μου απειραχτεs δλδδε χρειαζεται...μονο αγαπη θελω.
να σε δω δικε μου , το κλιμα το γυρισαμεΓυριζουμε μπαλα με υπομονη.
Παιρνω σκριν και την καρφωνω (την μπαλα).
μετα εμεις φταιμε που σας λεμε μαλακες!!!!Εδω ειμαστε....Ασφαλωs με δικο του γραφειο ε?? Κλιματιστικο και ιδιαιτερα ε??....Μην ψαχνειs αλλο......Εσπασε η γκινια σου
θελω να μου στησετε αγαλμα που να κατουραει σε λιμνουλα
πάντα θα υπάρχουν άντρες που θα ικανοποιούν την εκάστοτε γυναίκα..είτε είναι μπάζο(ξεμεθυστοι) είτε θεά(σουρωμενοι).
Εδω ειμαστε....Ασφαλωs με δικο του γραφειο ε?? Κλιματιστικο και ιδιαιτερα ε??....Μην ψαχνειs αλλο......Εσπασε η γκινια σου
Νασαι καλα
τους εχουμε για πλακα να ξερεις.
εχουμε λακη.-
Εγω να ερθω ή περναω αερα στον τελικο;το κάστινγκ θα γίνει τετάρτη σε δικό μ χώρο θα ενημερώσω με πμ για απαραίτητα προσόντα θα ενημερώσω με μέιλ
ψηλεγκο
Με δουλευεις κι εσυελλεεινιδαε ?
Καλαααααααααααααααααααααααααααα
μετα εμεις φταιμε που σας λεμε μαλακες!!!!
σου προσφερω τζαμπα αγαπη κ συ την πεφτεις στην ψηλεγκο την ελλεεινιδα. >
το κάστινγκ θα γίνει τετάρτη σε δικό μ χώρο θα ενημερώσω με πμ για απαραίτητα προσόντα θα ενημερώσω με μέιλ
ρωτησε την.δεν ειμαι μαρτυριαρα εγω.για πόσο μιλάμε;
αποσυρω την προσφορα.να πας με αυτην.να στα φαει ολα και να σε πεταξει σαν στυμμενο γκεριπ φρουτ.Πρεπει ναχω προσφορεs ντιαρ........Σημεριs παs , κανειs επισκοπηση προιοντοs και μετα αγοραζειs