gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσυ που το ξερεις κι αυτο ρε εξυπνε;σου βαλε και σενα δαχτυλο;Να βάζεις και δαχτυλάκι στον κώλο σου για πιο δυνατή φαντασίωση
Είναι ανωμαλιάρικο το αλίντι![]()
![]()
![]()
εσυ που το ξερεις κι αυτο ρε εξυπνε;σου βαλε και σενα δαχτυλο;Να βάζεις και δαχτυλάκι στον κώλο σου για πιο δυνατή φαντασίωση
Είναι ανωμαλιάρικο το αλίντι![]()
![]()
![]()
Μουνί τα έχεις κάνει.Εγώ είμαι ο Σιστεφεν.
Ε ! Σεβασμος !Βγες πρώτα απο τ' αυγουλάκι σου και μετά μας πας και φυλής ;)
ξέρω ξέρω Ctrl c/v![]()
οχι μονο απειλητικο....πολυ απειλητικο...και αν ξανακανεις παρεμβολες σε ενημερωτικο μπουρδελοθρεντ θα σε γαμησω και δημοσια αν θες να σε παιρνει ματι και η ερι ή οποια αλλη......εμπλεξες με τρελο δυστυχως για σενα και θα το πληρωσεις...στο σπαμ δεν θα με πειραζε κανε οτι θες......Αααααααχαχαχα !
Το Τζιελακι,μου εστειλε...απειλητικο πμ !
ΑΑΑααααααχαχαχα !
Εισαι πολυ τρομακτικος Τζιελακι !
Ντυνοσουν καουμπόϋ στις απόκριες ?
Τωρα που θα πας φανταρος ,και θα το παιξεις τρελλος για να βγεις Ι5 ,για να μην υπηρετησεις ,να δουμε ποσο θα φοβισεις ...ολους τους στρατιωτικους με την μαγκια σου !
Η γαιδουρια σας στο δραμα μου ειναι ανεκδιηγητη.Με εμπαίζεις σίγουρα,πούτσα θα έχεις κ ψάχνεις άλλη για τον κώλο σου!!!![]()
Ε ! Σεβασμος !
26 ετων ο Γουλφακης .
Οπου να'ναι θα παει και φανταρος ,λοκατζης !
8 Σεπτεμβρίου η σελήνη,πολύ νωρίς είναι ακόμα,τα καλύτερα έρχονται!!!σεληνιαστηκατε αποψε ρε? :S
Βγες πρώτα απο τ' αυγουλάκι σου και μετά μας πας και φυλής ;)
ξέρω ξέρω Ctrl c/v![]()
Ε ! Σεβασμος !
26 ετων ο Γουλφακης .
Οπου να'ναι θα παει και φανταρος ,λοκατζης !
8 Σεπτεμβρίου η σελήνη,πολύ νωρίς είναι ακόμα,τα καλύτερα έρχονται!!!![]()
8 Σεπτεμβρίου η σελήνη,πολύ νωρίς είναι ακόμα,τα καλύτερα έρχονται!!!![]()
![]()
![]()
![]()
πανσεληνο εχει οξω ρεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
Αααα ναι σωστά ρε σεις 24/8 έχουμε!!!Πανσέληνο είχαμε σήμερα μοναχικε καβλιαρι ;)
κρίμα μωράκι...βγήκα πριν από σένα... :-* :-*
Που?
Στο πεζοδρόμιο???
Γι αυτά σε παρακαλώ άνοιξε θέμα στο Ιερόδουλες Αθήνα/Θεσσαλονίκη/γενικά να μιλάμε από εκεί ;)
ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχα !οχι μονο απειλητικο....πολυ απειλητικο...και αν ξανακανεις παρεμβολες σε ενημερωτικο μπουρδελοθρεντ θα σε γαμησω και δημοσια αν θες να σε παιρνει ματι και η ερι ή οποια αλλη......εμπλεξες με τρελο δυστυχως για σενα και θα το πληρωσεις...στο σπαμ δεν θα με πειραζε κανε οτι θες......
εντιτ για τα αλλα μου ρωτα να μαθεις ρε τουβλο που θα μου πεις εσυ και για στρατο....![]()
![]()
μπα δεν νομιζω.....γεμισαμε αντρες ρε.....πολυ πουτσιλα και βαρβατιλα.....και αν κανουμε και μια πλακα μεταξυ μας επειδη μιλαμε απο παλια παιρνουν θαρρητα και οι κωλοι να μας πουν τις ιστοριες τους να πουμε......Glάκο, είδες η πουστάρα αν απάντησε σε αυτό που της έγραψα πριν?
από πολυλογάδες και παλιογκέουλες έχουμε πήξει εδώ μέσα...
σου ειπα τι πρεπει να κανεις .....τελος....μην ξαναπεταχτεις σε ενημερωτικο θρεντ.....ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχα !
Αν ειχες παει στρατο Τζιελακι ,δεν θα ειχες ποσταρει...24585 μηνυματα !
Πηγαινε τωρα σε ενα ψυχολογο ,για να σου δωσει θεραπεια για" συνδρομο εξαρτησης απο το διαδικτυο".
Και θα σου δωσω μια συμβουλη ,γιατι εισαι μικρος και αφελης .
Μην κανεις ποτε τον μαγκα σε αγνωστους .
Το σάϊτ αυτο παρακολουθειται απο την Αστυνομια και επειδη μπαινεις με συνδεση 24 Μb/s ,ο παροχος σου αποδιδει πολλες φορες την ιδια IP ,και ετσι τα ηλεκτρονικα σου ιχνη ειναι γνωστα.
μπα δεν νομιζω.....γεμισαμε αντρες ρε.....πολυ πουτσιλα και βαρβατιλα.....και αν κανουμε και μια πλακα μεταξυ μας επειδη μιλαμε απο παλια παιρνουν θαρρητα και οι κωλοι να μας πουν τις ιστοριες τους να πουμε......