1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
κκκκλααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεΜπροστά σου δεν πιάνω ΜΙΑ
ειμαι αουτσάιντερ![]()
ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
κκκκλααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεΜπροστά σου δεν πιάνω ΜΙΑ
ειμαι αουτσάιντερ![]()
εγω δεν ειπα οτι δεν ειμαι μαλακας...το χω δηλωσει απο καιρο....μην οφτοπικαρεις ομως.....εδω λεμε για τον ομοφοβικο μας ερευνητακο......Άρα έχεις 10,000 ποστ μαλακίας ;)
Κοίταξε το λιγο.
Θαρρώ πως είναι πάρα πολλά![]()
![]()
![]()
Άρα έχεις 10,000 ποστ μαλακίας ;)
Κοίταξε το λιγο.
Θαρρώ πως είναι πάρα πολλά![]()
![]()
![]()
Kαλώς ήρθες πίσω καύλα.Με πληγώνεις με τις δηλώσεις σου,επειδή όμως θα παραθερίζω στας εξοχάς για κανένα 15ήμερο ακόμα, σου υπόσχομαι οτι θα πάρω εκδίκηση απο τις ξενομούνες εδώ.Καυλί δεν θα σταυρώσουν.χαλια ουτε ενα καβλι λευτερο...ολοι με αλλοδαπα τεμαχια πηδιουνταν μπρος τα ματια μου.. εψαχνα απεγνωσμενα για πουτσο και δεν βρηκα τιποτα ομολογουμενως. ες οσ ες.. τα καβλια χαθηκαν...μας τα εφαγαν οι σκροφες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γραφω κριτικες ρε συ απλα ετσι μου την εδωσε επειδη ειναι πολυ ωραιο μουνι
πες μας που να ερθουμε σκKαλώς ήρθες πίσω καύλα.Με πληγώνεις με τις δηλώσεις σου,επειδή όμως θα παραθερίζω στας εξοχάς για κανένα 15ήμερο ακόμα, σου υπόσχομαι οτι θα πάρω εκδίκηση απο τις ξενομούνες εδώ.Καυλί δεν θα σταυρώσουν.
Αλιντοεγγύηση®
Kαλώς ήρθες πίσω καύλα.Με πληγώνεις με τις δηλώσεις σου,επειδή όμως θα παραθερίζω στας εξοχάς για κανένα 15ήμερο ακόμα, σου υπόσχομαι οτι θα πάρω εκδίκηση απο τις ξενομούνες εδώ.Καυλί δεν θα σταυρώσουν.
Αλιντοεγγύηση®
το δημοτικό με μέσο το τέλιωσες?
το "τιμημένος" κάτω από το όνομά του δεν το διάβασες?
μια χαρα το παν.....απλα το συγχωνευσαν....και καλα καναν....ποιός Μοντ, μην ρίξω καμία κατάρα και πέσει όλος ο σέρβερ, ξύλωσε το θρεντ του Glάκου?![]()
Ποιανού κλώνος είσαι ρε πες μας!!!Στειλε οσα πμ θελεις .
Ολοι ξερουν οτι δεν ενοχλω ποτε κανενα ,αν δεν με ενοχλησει.
Οποιος μου τα πρηζει χωρις λογο ,οπως εσυ ,θα μπει στην θεση του.
Που πεταγεσαι, να πεις βαρετα πραγματα.
Λειψε ,οσο θελεις .
Για να δεις μονος σου...ποσο θα ...στεναχωρηθουν ολοι !
Κανέ σχετική έρευνα να μάθουμε,άντε μπράβο!!!μια χαρα το παν.....απλα το συγχωνευσαν....και καλα καναν....![]()
βολβακη
πήγαινε καμιά βόλτα με την πάπια και μη μας ζαλίζεις τα παπάρια.
Καλά πας κι εσυ. κοντεύεις τις 7500...
Εμεινε το μουνακι μου α-γαμητο και γκρινιαζω ..ξερεις.. ελληνειδιαση ρε παιδακι μου κλασσικη..Kαλώς ήρθες πίσω καύλα.Με πληγώνεις με τις δηλώσεις σου,επειδή όμως θα παραθερίζω στας εξοχάς για κανένα 15ήμερο ακόμα, σου υπόσχομαι οτι θα πάρω εκδίκηση απο τις ξενομούνες εδώ.Καυλί δεν θα σταυρώσουν.
Αλιντοεγγύηση®
έτσι σε θέλω πουτανάκι..θέλω να με ψάχνεις..θέλω να κοπιάρεις ότι γράφω..θέλω να προσπαθείς να μου την πεις...
έλα..δώσε την μλκ σου...έλα πάμε...ασάλιωτη μλκ...έλα...
btw, τα 7,5Κ που λες, μπροστά στην ατέρμονη μλκ των 73 ποστ σου δεν κάνουν τίποτα...ακόμη και το επόμενο ποστ σου θα είναι πιο χαζό απ'όλα μαζί..και το παραεπόμενο το ίδιο...οπότε κάνε μου μία χάρη...βγάλε το pc από την πρίζα και βάλε το δάκτυλό σου..
σκάσε τώρα..καβλαντίζω με το Αλιντισσάκι και δεν είσαι στην φαντασίωση...
μηπως επιτελους πρεπει να μπει και ιγκνορ στο φορουμ;το χα προτεινει και παλια......πολυ παρασιτο πεφτει και δεν ακουγομαστε καθαρα.....έτσι σε θέλω πουτανάκι..θέλω να με ψάχνεις..θέλω να κοπιάρεις ότι γράφω..θέλω να προσπαθείς να μου την πεις...
έλα..δώσε την μλκ σου...έλα πάμε...ασάλιωτη μλκ...έλα...
btw, τα 7,5Κ που λες, μπροστά στην ατέρμονη μλκ των 73 ποστ σου δεν κάνουν τίποτα...ακόμη και το επόμενο ποστ σου θα είναι πιο χαζό απ'όλα μαζί..και το παραεπόμενο το ίδιο...οπότε κάνε μου μία χάρη...βγάλε το pc από την πρίζα και βάλε το δάκτυλό σου..
σκάσε τώρα..καβλαντίζω με το Αλιντισσάκι και δεν είσαι στην φαντασίωση...
AAAAAAxaxaxaxa ! Τζιελακι ,τραβα στα θρεντ για ομοφυλοφιλους .εγω δεν ειπα οτι δεν ειμαι μαλακας...το χω δηλωσει απο καιρο....μην οφτοπικαρεις ομως.....εδω λεμε για τον ομοφοβικο μας ερευνητακο......
Να σε κάνουνε μόντ άμεσα!!!μηπως επιτελους πρεπει να μπει και ιγκνορ στο φορουμ;το χα προτεινει και παλια......πολυ παρασιτο πεφτει και δεν ακουγομαστε καθαρα.....
Κανε εσυ το πειραμα τζιελακι ,να μην ποσταρεις για μια εβδομαδα ,και θα δεις ποσοι...θα λυπηθουν.
Μετα λειψε για ενα ενα μηνα ,και θα δεις ποσοι...θα θρηνησουν !
Αχαχαχαχαχαχα !
Προσπαθεις να αντιγραψεις τον Εκτωρ Λοπεζ ,αποτυχημενα ,και ζαλιζεις τα @@ ολων.