Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σαν ξερολουκουμο σε βλεπω... μην μου κουνιεσαι :grin: :boobies: :-*
Πηγαινε αυριο Κεραμεικου 13 ,απογευμα ,να πηδηξεις Σερστεφεν ,και θα μεινεις ευχαριστημενος.
Ρωσιδα ομορφη και πολυ καλη στην συνεργασια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ενταξει ειναι γνωστος κλωνος μοντ και μας τα χει λιγο ζαλισει με την ομοφοβια του....ειναι ομως καλο παιδι και γουσταρει τον ερωτα σε ολες του τις μορφες με γυναικες παντα ενεργητικο και παθητικο.....εχει θεση ως δροσερος χιστις στο σαιτ μας;την αποψη σας;

περα απο αυτα ομως ανεβαζει και το επιπεδο του σαιτ με τα διδακτορικα του,τις ερευνες που παραθετει και τις γνωσεις φαρμακολογιας και φαρμακοκινητικης που εχει........γιαυτο ψηφιζω να μεινει στην  παρεα μας και απλα μια ενδεικτικη τιμωρια ενος μουταρισματος για εναν μηνα....αν δεν μιλαει πολυ ισως μας λειψει κιολας που ξερετε.....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.955
Πόντοι
6.035
ενταξει ειναι γνωστος κλωνος μοντ και μας τα χει λιγο ζαλισει με την ομοφοβια του....ειναι ομως καλο παιδι και γουσταρει τον ερωτα σε ολες του τις μορφες με γυναικες παντα ενεργητικο και παθητικο.....εχει θεση ως δροσερος χιστις στο σαιτ μας;την αποψη σας;

περα απο αυτα ομως ανεβαζει και το επιπεδο του σαιτ με τα διδακτορικα του,τις ερευνες που παραθετει και τις γνωσεις φαρμακολογιας και φαρμακοκινητικης που εχει........γιαυτο ψηφιζω να μεινει στην  παρεα μας και απλα μια ενδεικτικη τιμωρια ενος μουταρισματος για εναν μηνα....αν δεν μιλαει πολυ ισως μας λειψει κιολας που ξερετε.....
:think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
που εισαι ρε ερευνητη;δεν θα μας τιμησεις να γραψεις κατι; :grin: :grin: :grin:ποια τιμωρια θες δροσερο αγορι; :s&m_3:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ερευνητη μηπως θες να στειλω κανα πμ στον αντισθενη για την περιπτωση σου;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επειτα απο χθεσινη βολτα στα μαγαζια του θησειο κατω απο την φωτισμενη ακροπολη και το σχεδον ολογιομο φεγγαρι ειπα να ριξω ενα :knockinb: ετσι για να κλειση ομορφα η νυχτα.
καθως ημουνα με το αυτοκινητο προσπερασα το μεταξι που ειναι μπαζοκατασταση και εφτασα στην λιοσιων οπου χθες δεν ειχε και τα καλυτερα της.
καθως ελειπε το στανταρακι μου περιπλανηθηκα στα υπολοιπα οικηματα να βρω μια αγκαλια,απο το κακο στο χειροτερο ηταν η τσαρκα ωσπου εφτασα στον οικο οπου αντικρυσα ενα θεσπεσιο μουνι με ηδονικο κωλο και στητα στηθη.
το ονομα της κοπελας σουζι απο τσεχια ξανθο αλογο που δεν του ελειπε τιποτα ολα τα ειχε και συμφερε διχως δευτερη σκεψη μπουκαρο στο δωματιο στο πενταλεπτο σκαει το γκανιαν.
ερχεται διπλα μου στο δωματιο και μου ζηταει να φτυσω την τσιχλα :think: αμεσως ακουσα την επιθυμια της κοπελας και ξεκιναει το εργο διχως προκαταρκτικα την δουλεια της η πιπα της ηταν με αποτομες κινησεις και γρηγορες του κεφαλιου της αλλα ηταν τοσο ρηχη οσο το καβουρι οσο και να πας μονο πατουσες βρεχεις.
αφου επηλθε η στυσης ξεκιναμε ενα πισωκολλητο πιανοντας τα καπουλια της και θαυμαζοντας το ταττουαζ στην μεση της που δεν καταλαβα τι ηταν :grin: επειτα απο μια σχετικη μαχη την γυρναω σε ιεραποστολικο για να βλεπω την φατσουλα της συνεχιζω το σπρωξιμο ωσπου μου λεει ολο το πουτσο μεσα :think: μα καλα δεν το εβαζα μεσα τοτε βαζω μπροστα το τουρμπο μπουστ να επισπευσω την διαδικασια αρχιζω τα γρηγορα και δυνατα ωσπου βγαινουν τα πρωτα τεκνα μου αντιλαμβανομενη οτι εχυσα μου λεει οκ :think: δεν ειχα προλαβει ο ανθρωπος μονο τα μισα ψωλοχυματα ειχαν βγει τα υπολοιπα τα κρατησα τελικα :jerking: σηκωνεται σκουπιζεται με ενα μωρομαντηλο και φευγει.
ενα παραπολυ καλο μουνι αλλα υστερη σε μερικα πραγματα απο συμμετοχη ειχε καποια βογγητα απαλα οσο παιρνουσε η ωρα που δειχνει μαλλον οχι ηθοποιια.

ανεβασετο κριτικη ρε συ  :)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ο ερευνητής είναι γαμώ τα άτομα.
Παλιά (απ' αυτά που έχω διαβάσει  :grin: ) όταν τσίγκλαγε τον μπαταρία έπεφτε τρελό γέλιο.
Δες πρωτα εσυ πόσα απο τα 25,000 ποστ σου ειναι άσχετες μαλακίες (με το συμπάθειο κιόλας  ;) ) και μετά να ανοίγεις τέτοια θεματάκια  :sunglasses:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κανε εσυ το πειραμα τζιελακι ,να μην ποσταρεις για μια εβδομαδα ,και θα δεις ποσοι...θα λυπηθουν.
Μετα λειψε για ενα ενα μηνα ,και θα δεις ποσοι...θα θρηνησουν !
Αχαχαχαχαχαχα !
Προσπαθεις να αντιγραψεις τον Εκτωρ Λοπεζ ,αποτυχημενα ,και ζαλιζεις τα @@ ολων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εχω καυλωσει αποψε αλλα δεν μπορω να παω για γαμησι... κανα κολομουνο να καβλαντισουμε υπαρχει? η ειστε ολες πουσταρες με γυναικεια ονοματα γαμω την ελλεηνιδιαση μου γαμω... τοσα καμακια και μια πουστρα δεν καθεται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ο ερευνητής είναι γαμώ τα άτομα.
Παλιά (απ' αυτά που έχω διαβάσει  :grin: ) όταν τσίγκλαγε τον μπαταρία έπεφτε τρελό γέλιο.
Δες πρωτα εσυ πόσα απο τα 25,000 ποστ σου ειναι άσχετες μαλακίες (με το συμπάθειο κιόλας  ;) ) και μετά να ανοίγεις τέτοια θεματάκια  :sunglasses:ε
ναι ρε μπαστουνοβλαχε.....θα το κοιταξω αυτο που λες.....τα 12000 ειναι τσοντες και τραγουδια.....τα 3000 ειναι ενημερωτικα.....εσυ αραγε εχεις καποια προσφορα στο σαιτ που αγνοω;

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Κανε εσυ το πειραμα τζιελακι ,να μην ποσταρεις για μια εβδομαδα ,και θα δεις ποσοι...θα λυπηθουν.
Αχαχαχαχαχαχα !
Προσπαθεις να αντιγραψεις τον Εκτωρ Λοπεζ ,αποτυχημενα ,και ζαλιζεις τα @@ ολων.
Αλήθεια κλώνος mod είσαι/είναι;;; :o

Ποιανού;;; :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ναι ρε μπαστουνοβλαχε.....θα το κοιταξω αυτο που λες.....τα 12000 ειναι τσοντες και τραγουδια.....τα 3000 ειναι ενημερωτικα.....εσυ αραγε εχεις καποια προσφορα στο σαιτ που αγνοω;

ναι.
έχει δώδεκα χιλιάδες κκκκλώνους.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αχαχαχαχαχαχα !
ζοριστηκες πουτανακι που καποιος ασχοληθηκε μαζι σου ε;παει η διαλεκτος του πανεπιστημιου και το μεγαλεπηβολο υφος του διδακτορα;καμια σχετικη ερευνα;καμια πηγουλα;κανα λινκ δεν θα δωσεις;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Άρα έχεις 10,000 ποστ μαλακίας  ;)
Κοίταξε το λιγο.
Θαρρώ πως είναι πάρα πολλά  :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ερευνητη μηπως θες να στειλω κανα πμ στον αντισθενη για την περιπτωση σου;
Στειλε οσα πμ θελεις .
Ολοι ξερουν οτι δεν ενοχλω ποτε κανενα ,αν δεν με ενοχλησει.
Οποιος μου τα πρηζει χωρις λογο ,οπως εσυ ,θα μπει στην θεση του.
Που πεταγεσαι, να πεις βαρετα πραγματα.
Λειψε ,οσο θελεις .
Για να δεις μονος σου...ποσο  θα ...στεναχωρηθουν ολοι !

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ζοριστηκες πουτανακι που καποιος ασχοληθηκε μαζι σου ε;παει η διαλεκτος του πανεπιστημιου και το μεγαλεπηβολο υφος του διδακτορα;καμια σχετικη ερευνα;καμια πηγουλα;κανα λινκ δεν θα δωσεις;
Ελά πες ποιανού mod κλώνος είναι,όχι μισά πράγματα!!! :tickedoff:

Δεχόμαι κ με pm!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom